חבריה ממצב?

חבריה ממצב?

סתאאאאאאאם רציתי להגיד לחזי שאין על הסדרה נילססססס ואווזי הברררררררר ולכם שסתם משעמם לי אז דברו איתיייייייי (תאמת סתם רציתי לנסות תחתימה החדשה אבל שיהיה

MS6

New member
אסור לפרסם בתפוז דברים כאלה...

"ערבי טוב זה ערבי מת". משפט כזה הוא משפט קיצוני הזוי ובערך כל מה שבית"ר והימין לא... והוא גם לא חוקי.

אני ימנית קיצונית

מה אתה רוצה? זה ברור לא? זה הדעה שלי!!! ושל רבים וטובים (הווה אומר אתם אולי רבים אבל לא טובים) הייתי בפינויים ערבים זרקו עלי אבנים סבלתי מהערבים אז זכותי לאחל שיסבלו בחזרה (רוצה תמחק תהודעה מצידי...)

who is this

New member
גם על אבא שלי זרקו אבנים..

את רואה אותו עם שלטים של מוות לערבים? לא.. כי אסור להכליל קבוצה שלמה של אנשים ע"פי התנהגות של אחדים מתוך אותה קבוצה.. תתפלאי לשמוע יש גם ערבים טובים ויש גם יהודים שהם ממש גרועים.. בכל עם יש ויש.. ודרך אגב, לפני 60 שנה מה את חיושבת צעקו בגרמניה? אותו משפט כמו שלך רק עם יהודים.. תחשבי על זה..

מה שבית"ר מייצגת הוא

"שם ירוה לו משפע, מאושר בן-ערב, בן-נצרת ובני :" (אם דגש על בן ערב) "כל יחיד הוא מלך" (גם הוא בן דוד שלנו) וז'בו אמר שאם הוא היה ראש הממשלה של המדינה היהודית, אז סגנו היה ערבי.

MS6

New member
את מדברת כאילו כולם פה לא קשורים

תתפלאי.. אבל את לא היחידה שעשית משהו או שסבלת. אני נעצרתי יחד עם איתי, אחרים היו בפינויים והפגנות ויש כאן אפילו כותב ששכל את אביו בפיגוע ירי.. את לא המצאת את הגלגל! זה הפורום של תנועת בית"ר, בית"ר ושנאה זה 2 דברים שלא קשורים אחד לשני, את השנאה אנחנו משאירים למשוגעים והזויים כמו הכהניסטים, אני והבית"רים האחרים בפורום ובכלל לא יכולים לסבול חתימה שמייחלת למותם של עשרות מיליונים רק בגלל שמוצאם לא נכון, לכן אני מבקש ממך שוב לשנות את החתימה אחרת לא תוכלי לכתוב בפורום.

מה שתגיד

אפשר לחשוב מישו מסתכל באמת על זה ושיסבלו קצת למה מה קרה זכותכם לא להסכים זכותי לפרסם את דעתי!

MS6

New member
כתבתי לך כבר בהודעה...

אם את לא מוחקת את זה עד הערב את תחסמי ולא תוכלי לכתוב בפורום יותר.

למעלה