חבריא

שלמונזה

New member
חבריא

בעקבות שמועות מוקדמות על מותו של הפורום אני פותחת שרשור חדש עם נושא חדש שאני מצפה מכל אחד פה להגיב. אז השאלה היא: איך התחלתם לאהוב את משינה ולמה. ל"זקנים" שבנינו עדיף לכתוב גם באיזה גיל... אז יאללה תשתפו פעולה ואז הפורום יהיה אחלה.

N a V e

New member
את משינה ...

אני מכיר מכיתה ג´. היה לי חבר טוב שהאחים שלו היו מעריצים גדולים,וכך גם החבר הושפע מהם מאוד וגם הוא הפך להיות כזה.באותה תקופה אני זוכר את עצמי מתלהב מ"אהובתי","תחזור תחזור","להתראות נעורים" ומשירים נוספים מוכרים יותר. ההסתייגות שלי החלה בתקופת כיתה ו´ בגלל שהחבר שלי ממש אהב אותם,ואני,חסר אופי שכמותי,הסתייגתי כדי שלא יחשבו שאני מושפע ממנו. באותו זמן,הכרתי לאט לאט שירים פחות מוכרים שלהם וכך זה המשיך... בסה"כ,אני חושב שבסוף ח´ כר הכרתי הכל. ההתפרצות הגדולה באה לפני שנה וחצי,ששמתי לב שאני ממש אוהב את המוזיקה הזו. וככה זה נמשך...עד היום.

שלמונזה

New member
אוקי עכשיו אני

אז את משינה התחלתי לאהוב בערך בגיל 12. אחי היה שומע אותם הרבה (היום הוא שונא אותם...) והשאיר את הטייפ שלו דלוק עם קסטה של משינה, נורא התלהבתי ואהבתי את השירים. לאט לאט גיליתי מה שם הלהקה והתחלתי ממש לאהוב אותם. לעומת זאת להיות ממש ממש ממש מעריצה התחלתי בערך רק בגיל 17 אחרי אסון ערד (אל תשאלו למה) ואז התחלתי לפרסם את משינה ברבים, ואחרי ההופעת פרידה הגעתי כל יום לביצפר עם הקסטה של ההופעה החיה בווקמן... וסתם לסיום, פעם אחת אפילו שמעתי את זה באמצע שיעור רק שבשיא ההתלהבות רציתי להקדיש את השיר אנה לחברה שלי שעשתה קצת רעש והמורה החרימה לי את הווקמן!!! כמובן שבסוף השיעור ניגשתי אליה לקחת בחזרה אבל היא לא רצתה להחזיר לי... שאני יוותר על משינה???? הכרחתי אותה להחזיר לי!!! זהו

עושה לי חשק לחזור לבית ספר

רק כדי לשמוע משינה בשיעור, כי אף פעם לא עשיתי את זה... אני נשפך מצחוק רק מלדמיין את הסיטואציה של לנפנף בידיים "קיטרינג בשש... רוח נעימה... "באמצע שיעור היסטוריה. אחלה סיפור יפית.

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif חח... מצחיקה../images/Emo70.gif

גם אני שמעתי פעם בשיעור, אבל לא תפסו אותי
הממ ועכשיו לסיפור שלי _________________ אבא שלי אהב אותם מאז ומעולם... תמיד שמעתי אותם ברדיו... יום אחד הלכתי לעבודה של אבא שלי ושמעתי את "תחזור תחזור" ברדיו... באותו יום שמעתי גם את "אנה"... רשמתי לי על דף את השמות של השירים האלה, כמו שאני תמיד עושה כשאני מסתקרנת לגבי להקה/זמרת/זמר. ואז הבנתי שאלה משינה. באותו זמן גם קלטתי ש"הכוכבים דולקים על אש קטנה" זה שיר שלהם, כי לא ידעתי את זה עד אז והופתעתי מאוווד. אחר כך הלכתי לחנות דיסקים במטרה לרכוש לי דיסק של משינה. הבעייה הייתה שעמדתי מול המדף ולא ידעתי מה לבחור! יומיים אחר כך חיפשתי אתר של משינה, והגעתי לאתר של אופיר שכולנו מכירים נכנסתי לפורום שם בתור "ניצן מעריצה חדשה" (חח איזה ניק עלוווב!!!) ושאלתי עם מה להתחיל... כמובן שאנשים היו מאוד נחמדים
ועזרו לי [יש לציין שהפורום שאני מתכוונת אליו היה שם עוד לפני הפורום הזה] ואז קניתי לי את האוסף וממש התחלתי לאהוב.
אני לא מעריצה היסטרית שלהם. אני פשוט אוהבת את המוזיקה מאווד ומעריכה אותם, כי אני לא ממש מתה על מוזיקה ישראלית בדרך כלל. זהו. ררר איזו הודעה ארוכה!

בגיל 12 וחצי

ריקוד המכונה שבה אותי. קלטת ראשונה - גבירותי ורבותי משינה כמובן. הופעה ראשונה - גבירותי ורבותי משינה בהאנגר בירושלים. יובל בנאי בכובע ברט מוזר - יש לי אפילו כתבה מהמקומון הירושלמי שארגן את ההופעה או חילק הרבה כרטיסים כפרסים. והשאר כמובן היסטוריה.

vegi force 1980

New member
טוב אז ככה

יש לאמא שלי בן זוג משנת 94 והוא חולה משינה אני לא אהבתי אותם אף פעם היו כמה שירים שגדלתי עלייהם בתור יליד 80 אבל לא יותר מזה בשנת 97 התחלתי קצת לאהוב אותם סתם ככה פתאום ומאז האהבה רק התגברה יותר ויותר עכשיו אני רק מחכה ל29 באוגוסט שיובל וברכה יופיעו ביחפה בחינם יחד עם מוקי

בגיל 10 בכיתה ד כשמשינה התפרקו

רכבת לילה לקהיר, נגעה בשמיים, תחזור תחזור ולהתראות נעורים שלום אהבה היו מאוד אהובים עלי.

‡NoK

New member
אני אהיה חריגה.. ../images/Emo9.gif

השנה!
ס´תומרת..תמיד ידעתי על משינה והכרתי שירים..אחותי הגדולה הייתה שומעת אותם ממש בלי הפסקה. אז תמיד גדלתי לצלילי משינה (אווו
) .. השנה..מישו חמוד (שקוראים לו מישמיש
..השומר של הגן\מפלצות התהילה בפורום זה..) המליץ לי להוריד שירים שלהם..ואז הורדתי והכל חזר אלי בפלאשבקים מהילדות (גם עכשיו אני ילדה אבל..נו, ´בנתם!
) הכרתי את כל השירים!!! לקחתי מאחותי את כל הדיסקים ועכשיו..אני נהנית לי מהם
. זה הסיפור שלי
.

Mekhasheife1.

New member
נוקי יקירתי אני גם השנה ... ../images/Emo13.gif

את לא היחידה ... חבר שלי מאוד אוהב אותם וכשהוא כל הזמן שמע את משינה התחלתי לשמוע יחד איתו וככה כל פעם שאנחנו נוסעים ויש נסיעה ארוכה אני לוקחת לו את הדיסקמן ומתחילה לשמוע ...

ממ..וגמני השנה =)

כאילו בלה בלה זה לא מקרה ספציפי.. פשוט השנה קניתי את כל הדיסקימ.. מממ לא יודעת איך התחלתי לאהוב.. :)

טוב, אז ככה:

לפני שנתיים הייתי באיטליה, ושם נסענו הרבה זמן והתחלתי להשתעמם מכל הדיסקים שהיו לי אז (במבט אחורה אני באמת לא מאמין שפעם שמעתי את כל החרא הזה), אז לקחתי מאחותי איזשהו דיסק, (אפילו לא ידעתי איזה דיסק אני לוקח), והתחלתי לשמוע. בקיצור זה היה הדיסק הכפול "מכונת הזמן", ובאותו טיול חרשתי עליו ומאז אני מאוהב....

adamfe

New member
מאז שאני ילד קטן...

תמיד אהבתי את משינה למרות שלא ידעתי על זה... אהבתי במיוחד את רכבת לילה וריקוד המכונה אבל התחלתי לאהוב אותם ממש מכיתה ח´, כשנסעתי עם אמא שלי במכונית ושמעתי את אנה שאלתי את אמא שלי מי שר אז היא אמרה משינה... אז קניתי את האוסף הראשון והשני... וגנבו לי את אותם אז קניתי את הדיסק של ההופעה ומאז אני שומע אותם כל הזמן

מריושי

New member
אני הכי עתיק בעניין??

אני התחלתי עם משינה בגיל 4 או 5 צאת האלבום הראשון. הורםי שלי בילו איזה ערב וחזרו עם הקסטה של הקופים ומאז אני לא מפסיק לשמוע אותם

אח זכרונות...

סתם, התחלתי לאהוב את משינה לפני 3 שנים בערך,אחותי לקחה ממשהו את מכונת הזמן ושמעה את זה בפול ווליום בסלון אני שמעתי וישר גנבתי לה אותו (היא אישית לא התלהבה במיוחד)מאז יצאתי במסע של גניבת דיסקים\קלטות\כתבות\ושאר שטויות משינה מכל העולם ואחותו מקווה להמשיך:) יעל

../images/Emo6.gif

אני לא זוכרת זמן שלא אהבתי אותם
אח שלי קנה מלא דיסקים שלהם, ואני פשוט נדבקתי ממנו והתחלתי גם לקנות ולאהוב את השירים שלהם (איך אפשר לא?????)
מיכל.

טוב אז ככה........ ../images/Emo168.gif

אני התחלתי לאהוב אותם ממש מגיל קטן... 6 או 7... כי אח שלי הגדול היה מנגן בלהקת רוק והוא כל הזמן היה שומע אותם.. אז ככה גם אני התחלתי לשמוע ולשמוע ועד עכשיו אני שומע!!!!!!!!!

למעלה