חברות

שרי 43

New member
חברות

אוהבת אותך לא רק בגלל מה שאתה אלא בגלל מה שאני בחברתך אוהבת אותך לא בגלל מה שעשית מעצמך אלא בגלל מה שאתה עושה ממני. אוהבת אותך בגלל אותו חלק שאתה מעורר בי אוהבת אותך כי כשאני מניחה את ידך על לבי הגדוש אתה מסיר ממנו את כל דברי ההבל והחולשה שאינך יכול שלא לראות באפלולית ששם. אתה מאיר את כל היפה ששייך לי שאיש לא טרח והעמיק לחפש שם. אוהבת אותך כי אתה עוזר לי לבנות מעציי חיי מקדש ממעשי היומיום שלי שירה אוהבת אותך כי יותר משאמונה עושה עשית אותי טובה וישרה ויותר משכל גורל יכול היה לעשות עשית אותי מאושרת עשית זאת בלי מגע ללא אומר, ללא אות וסימן, עשית זאת מהיותך כפי שאתה, וזה כמדומני מה שחברות הינה.

natali323

New member
שרי

זה מקסים אפשר להקדיש לאפרוח? <נטלי שלא יודעת לכתוב שירים>

שרי 43

New member
לכל אחד ש....

מתיחס לחבר/ה שלו בדיוק כמו שכתוב שם . זה יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי נכון??????? אבל מי אמר שאי אפשר לחלום???????????

שרי יקרה

אין דבר כזה חבר יותר מדי אמיתי. ( אם כי יש החונקים ) אין דבר כזה יותר מדי אוהב או אוהבת. אין דבר כזה מתגעגע/מתגעגעת יותר מדי. כמו שאין דבר כזה..יותר מדי טוב... יותר מדי ..יש קשה יותר מדי רע יותר מידי עצוב עיותר מדי כואב ולחלום? זה הדבר הכי מותר בעולם. מתנת האל האולטימטיבית, לחשוב , לפנטז , ולעשות כל דבר שבא לנו בתוך הראש הפרטי שלנו. אבל הכי נורא זה...שיש מקומות חשוכים, שעשו דיקטטורות של המחשבות ! לא בבית סיפרנו !! יחי הראש החופשי אפרוח צעצוע ------------------

שרי 43

New member
ין דבר כזה ש"אין דבר כזה"

לטוב ולרע, אבל זה ויכוח שאין לו סוף, כי לכל אחד מאיתנו הציפיות, הרצונות, התחושות וההסתכלות שלו על החיים והדברים נכונים גם לגבי מה שכתבת בהמשך ( החלום והלאה ), אלא שאלה אמירות חד משמעיות וברורות שאני מסכימה איתן בפה מלא אהבתי

gillad

New member
גדול

מקסים....גדול.....מעניין מי עשה לך את זה......

שרי 43

New member
ברוך הבא גלעד ../images/Emo39.gif

זה חשוב מי??????? העיקר ההרגשה לא?

gillad

New member
נגיעה בלב

וההרגשה אכן טובה....נגעת לי בלב.......שרי

קוב

New member
גם אני!

גם אני אוהב אותי! (נו מה, ציפית ליותר? שום סכוי!) זז לקרב... ביי