חברות

backstreetgirl

New member
חברות

שמי נעמה ונולדתי בתאריך:1.12.85 בשעה 5 לפנות בוקר מזל קשת. אני מתחננת ממך שתעזור לי! אני מאוהבת בחבר שלי לשעבר למעלה משנה. והוא יודע שאני רוצה לחזור אליו. הוא נולד בתאריך:18.7.85 מזל סרטן. אני כל הזמן רודפת אחריו יש פעמים בהם הוא מגיב ואומר לי שהוא חושב אם לחזור אלי או לא. ויש פעמים בהם הוא אומר שהוא לא רוצה לחזור אלי . אח שלו אומר לי שתמיד הוא אומר לו:הלוואי והיא הייתה כמו בפעם הראשונה שפגשתי אותה,חמודה, מתוקה. היום היא מקללת ומתנהגת לא יפה . אז רציתי לדעת אם שווה לי להשתנות בשבילו וגם בשביל עצמי . אבל יותר איכפת לי ממנו האם שווה לי להשתנות בשבילו ? האם יהיה בנינו שוב חברות? אני חייבת לדעת אני מתחננת לעזרה. אני נקרעת מבפנים! תודה רבה.......

תשובה

מצטער, אבל.. נושא החברות קשור לשניכם, ולא לאף אחד אחר. ולעניין השנוי - אני חושב שצריכים לאהוב אותנו כפי שאנחנו, ולא בגלל שום סיבה אחרת. את צריכה להשתנות רק בשביל עצמך, ולא בשביל אף אחד אחר.

backstreetgirl

New member
תגובה לתשובתך

אתה צודק אנשים צריכים להשתנות רק בשביל עצמם. אבל אני אוהבת איך שאני מתנהגת כרגע. ואני לא הייתי מעוניינת להשתנות בשביל עצמי. אבל איכפת לי ממנו כל כך שאפילו שינוי דראסטי אני יעשה בשבילו. אני אוהבת אותו כל כך. אפילו משפחתו אוהבת אותי ואומרים לי אם אני רוצה אותו חזרה עלי להשתנות. בבקשה!!!! האם שווה להשתנות בשבילו..... תעזור לי אני מתלבטת למעלה משנה! תודה רבה........

אל תשתני

ואם אחר כך הוא ירצה שתשתני שוב ? ובעצם.. למה הוא לא משתנה בשבילך ? ולמה בכלל מישהו צריך להשתנות ? הרי בגלל זה אוהבים אותו, לא ? עצם הבקשה מראה על חוסר מסויים במצרך הזה שקוראים לו אהבה, לדעתי. השארי כפי שאת, ומצאי מי שאוהב אותך כפי שאת, זו דעתי.

backstreetgirl

New member
תשובה ......

אז ככה אתה צודק.... אבל זה לא משנה מה אני יעשה עכשיו הוא תמיד יחשוב אבל תמיד .... שאני עדיין אוהבת אותו ולא התגברתי עליו. אתה מבין? אהבה שלי אליו בחיים לא הרגשתי כלפי משהו בחים שלי למרות שאני בקושי בת 17. הייתי רוצה לדבר איתו ולראות מה הוא יגיד לי. אתה חושב שזה צעד נבון?

די עם התלות הזו

לחכות מה הוד מעלתו יגיד לך.. די עם התלות הזו ! הגיע הזמן לגדול, לעמוד ברשות עצמך, ולהפסיק לעשות ממנו אלוהים. הוא בדיוק כמוך, חמודה שלי, וגם אם תקטיני את עצמך עד למינימום, עדיין זו לא תהיה אהבה. לא אוהבים אותנו כשאנחנו מקטינים את עצמנו, אלא בדיוק להיפך.. בקצור, הגיע הזמן לאהוב קצת יותר את עצמך, ולא לחפש למצוא חן בעיני אף אחד.

למעלה