חברות

חברות

אין הרבה ימים בחיים שבהם מרגישים שהשמיים נופלים על אנשים שאתה אוהב- ועליך. היום היה לי יום כזה. אני לא ארחיב, כי זה פרטי, כי אני כואבת, לא מעכלת ובעיקר מתפללת לנס. עכשיו, כשפתחתי את המייל של העבודה ואת זה שבבית בעיניים טרוטות ונפוחות כדי לעבור רק על מה שחייב תגובה קפצה לי התגובה של עוד נועה על השרוכים המסולסלים המטופשים שלי. איך לומר, זה שימח אותי ככ שיש שרוכים בעולם, שככל הנראה החיים על הדברים החשובים באמת ועל השטויות שלהם חזקים מהכל. אז רציתי לשתף ובעיקר להגיד תודה שבחסות הניק אני יכולה לשתף במה שאני עוד לא מעזה להגיד בקול. |

אילת52

New member
../images/Emo24.gif

מה שזה לא יהיה, תהיי חזקה מקווה שהכל יסתיים הכי טוב שאפשר

susieada

New member
חיבוק של תמיכה וקבלה..

אני מאחלת לך שפע של כוח להתמודד עם כל מה שבא אליך: הכוח לבכות, הכוח לפחד, הכוח להיות עצובה, הכוח לחיות חיים מלאים. סוזי

ofec bar

New member
מצטערת בשבילך ואתך,

ומקווה שאכן יקרה נס. אני כל כך מבינה אותך בעניין השרוכים, בדיוק עוברת תקופה כזאת בעצמי.

מור שלז

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifכואבת איתך, מתפללת איתך

שולחת לך את כל הכוחות שאפשר, לקבל, להתמודד, ולסייע לאנשים שאת אוהבת להתמודד. אנחנו כאן איתך

Lilachkm

New member
../images/Emo201.gifשתחזרי במהרה לעסוק בשרוכים../images/Emo201.gif

כשקראתי מה שכתבת נזכרתי בשיר של רחל שפירא בביצוע של חוה אלברשטיין. ואולי מעט נחמה או הבנה תמצאי גם בו. ולכאורה עסקנו בשלנו רק בשלנו בלי לבקש גדולות ונצורות. שלווה מופרת וכבר אחרת ואין טעם לכסות כי בפתח נכנסות - התמורות. מי שצמא לכל מחווה של חסד, אוזנו תופסת - איך הקריאות חוצות את הרחוב שואל עדיין שואל מאין כן, מאין כוחות לשאוב. זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה כה זקוקים לנחמה. מי שחווה את בערת הקיץ, ליבו לבית ופני הנוף ראי לחרדותיו. את מי ישביע את מי ירגיע ועל מה יתפלל עד הסתיו.

תמר י ע

New member
מחזקות אותך סופר

בדיוק רציתי לכתוב לך ולשאול אותך מה עם הפלאנטר ועם כל הטיפולים ואיך את רצה... מחבקת אותך ומחזקת אותך... תמר

שולחת לך ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מקווה שתמצאי את האומץ לבקש עזרה, להתמך, להיות בקושי ולהתחבק / להשען. קחי את הזמן להיות היכן שזקוקים לך. שיעבור מהר

למעלה