חברות

חברות ../images/Emo107.gif

איש וכלבו מתו והגיעו לשמים. הם הלכו בדרך האבנים המשתלבות בזהב, לאורך קיר שיש משובח, והגיעו לפני שער מהודר עשוי כולו מפנינה זוהר באור, כשהגיעו לשער ראו איש יושב לפתחו. שאל האיש "היכן אנו נמצאים?" עונה האיש שבשער "הגעתם לגן העדן". "אפשר לקבל כוס מים?" שואל המבקר, "בוודאי" אומר היושב בשער "הכנס ואדאג שישקו אותך". "האם החבר שלי יכול להכנס איתי?" שאל האיש, "אני מצטער" עונה השומר "אנו לא מאפשרים לחיות מחמד להכנס בשער". האיש ויתר והמשיך ללכת עם כלבו. הגיעו לדרך עפר מלאה באבנים וקשה להליכה עד שהגיעו לפני שער עץ ובפתחו עמד אדם נשען על עץ וקרא ספר. "סליחה" קרא המבקר "יש פה מים?" "בוודאי" ענה האיש "בואו הכנסו". נכנס המבקר עם כלבו ניגשו לברז ושתו כאוות נפשם. שאל המבקר את האיש בשער "מה זה המקום הזה?" ענה לו האיש "זהו גן עדן". "זה מאוד מבלבל" אמר האיש "פגשנו קודם איש שעמד בפתח וגם הוא טען שזה גן עדן". "אתה מתכוון לאיש שעמד בפתח שער הזהב העשוי מפנינה" שאל האיש? "זה הגהינום". "ולא איכפת לכם שמשתמשים בשימכם?" שאל בעל הכלב. "לא" ענה האיש בפתח "אנחנו רק שמחים שהם לוקחים אליהם את כל אלה שמוכנים להשאיר את חבריהם בחוץ"... שיהיה לכולם סופשבוע נעים ומלא אהבה

קאזנובה

New member
חברות ../images/Emo45.gif

נחמד מאוד אישילדה במיוחד שאני אוהב כלבים כמו במשל וחברות כמו בנמשל

למעלה