חברות פורום יקרות

meidadc

New member
אני חושב שאנחנו מסכימים עם העיקרון

ההבדלים ביננו הם הבדלים ברגישות הבין אישית.

אני מסכים איתך שמבטים זו סוגיה בתחום של נימוס. לא נגיד את זה על מגע או אמירה שאלה, אני משער שנסכים, אמורים להיות סוגיה פלילית.

catchet

New member
המבט מתפרש כסדיסטי

לא בגלל שמפרשים אותו כפוגעני אלא כי הוא משולח על מנת לפגוע (כמו במקרה של פנתרית) ומפיקים הנאה מעצם הפגיעה.

meidadc

New member
שאלה פילוסופית

האם פעולה שיש בה כוונת פגיעה ללא שבאמת יש פגיעה היא אכן סדיסטית?
אני נוטה לחשוב שכן.
אני חושב שיכולה להיות פוגענות של תוקף זדוני ללא קורבן.
אני חושב שיכולה להיות פוגענות של קורבן ללא תוקף זדוני (לדעתי נעיצת מבט נופלת על הקטגוריה הזו).

GreenMamba

New member
זה מ מ ש לא כמו שאתה מתאר

מדובר פה על הנוחות של נשים במרחב הציבורי, ואיך גברים- לעיתים ללא "כוונת זדון" אלא סתם מ"חוסר מודעות" ומחינוך קלוקל- מדירים אותן מהמרחב הזה או גורמים להן חוסר נוחות במרחב שהוא, נזכיר, שלהן באותה מידה.
אם ישנם מצבים בהם אישה מרגישה מוטרדת, גם אם זה ע"י מבט חודרני, זה משהו שדורש טיפול.
השכנים שלי שומעים באופן קבוע בדירתם מוסיקה בקולי קולות, זה לא בסדר- גם אם זה ב-6 בערב ולא ב2 בלילה. זה לא פלילי, יכול להיות שהם עושים זאת "סתם" מגסות רוח או מחוסר מודעות, אבל זה לחלוטין לא משהו שאין בו נפגעים.

שכל אחד יחשוב מה שבא לו- אין לי שליטה על מחשבות הזימה שעוברות בראשו של כל אחד ואני גם לא מעוניינת בכזו. כשהמחשבות הופכות למעשים- פה מתחילה הבעיה.
הבעיה שלי עם "הפיתרון" של הפנתרית היא שהגברים שעושים זאת עושים זאת, ככל הנראה, ללא מודעות יתרה למעשיהם וכי "ככה חינכו אותם" ו"כולה מבט מה את מתרגשת"- ואילו היא עושה זאת מתוך מודעות למעשיה ובכוונה לפגוע.

אגב, מבט ישיר ותקיף לעיניו של מביט מטריד עושה בדיוק את אותה עבודה, ללא כל הטררם המיני שהפנתרית כל כך נהנית ממנו.

meidadc

New member
אני שמח שמצאנו סופסוף משהו שאנחנו לא מסכימים לגביו

אבל מאחר ואני סבור שהעמדה שאת מציגה היא יותר פמיניסטית משלי, אני לא אמשיך להתווכח איתך

catchet

New member
תשובה פילוספית

לא כל פעולה שיש בה כוונה לפגוע היא ישר סדיסטית. מה שהופך פעולה לסדיסטית זה לא רק הכוונה לפגוע (זה תנאי הכרחי, אבל לא מספיק), אלא גם התענגות על עצם הפגיעה.
&nbsp
ולגבי נעיצת המבט, אתה טועה - כמו שאמרתי לך בתגובה אחרת, הפגיעה היא לא רק תחושה סובייקטיבת, אלא גם תלויה בכוונתו של הסובייקט (של זה שנועץ מבט)

"עם נבל תתנבל". "עם חסיד תתחסד". (משלי).

למה להיות צדיקה סובלת בתוך חבורה של נבלים? למה לא להטעים מישהו את מה שהוא כל הזמן מטעים אחרות, ואותי? ואם אני גם נהנית על הדרך משחרור הדימיון המיני שלי, ומתמלאת בהרגשת חיוניות ובטחון עצמי, מה את רוצה?

catchet

New member
אז מה את רוצה מהם?

אם להיות נבל זה בסדר (כי כולם כאלו) אז למה בכלל לטרוח לשנות משהו? שכל העולם ילך לעזאזל וזהו.

catchet

New member
אבל היא לא רק "מתמודדת"

היא גם מפיקה עונג מיני מהשפלתם ובכך בעצם מכשירה את השרץ

לא, קאטצ'ט. מהשפלתם אני מפיקה עונג רוחני. רגשי. מהדמיונות

המיניים אני מפיקה עונג כמעט פיזי. כשאת עושה את המעשים האלה בפועל, את מפיקה עונג פיזי. וכשאת מדמיינת אותם, זו הנאה המקבילה להנאה פיזית. חוץ מזה שאת מרגישה "על הסוס". מה שמרגיש סובייקט בקשר לאובייקט .

GreenMamba

New member
לא נכון

לא "מפקיע" מהם את הבעלות על גופך- אלא נותן לך את ההרגשה שגם את בבעלות על גופם
ומותר הפמיניזם מן השוביניזם- אין.

אני באופן אישי לא משתמשת בשיטה:)

וזה קצת כמו להשוות בין חתול דורך על פיל ופיל דורך על חתול, אבל בעיקרון ברורים לי דברייך.

סתם. אהבתי את החתול בצמד חתול פיל.
כשמזכירים חתולים בכלל אני מתמוגגת. לא חשוב באיזה הקשר. אז

למעלה