חברות ןחברים... מסתבר ש...

חברות ןחברים... מסתבר ש...

יש אנשים טובים באמצע הדרך ! הבוקר אחרי טיול קצר בת"א.. גיליתי שיש לי תקר בגלגל.. יווו איזה לחץ..מה עושים ? להחליף לבד ? לאאאאאאא נסעתי לאט עד שהגעתי לתחנת דלק..ביקשתי עזרה מאיזה בחורון שאמר לי צריך להחליף גלגל..מה הבעיה? תחליפי.. הייתי בשוק... עד שבאה לעזרתי בחורה צעירה.. בת 25 אולי.. תוך 10 דקות החליפה את הגלגל..לא רצתה מאומה.. היתה מקסימה..חייכה ללא הפסק ואמרה לי..בפעם הבאה תדעי גם את להחליף גלגל... יוו איזה בוקר של כייף ... אז מה? מסתבר שיש (א)נשים טובים באמצע הדרך .. נושי

ולעומת זאת,,,

בוקר אחד,, אני יוצאת עם הקניון,, תינוקת בת שבועיים בידיים,, האוטו לא מניע,, מולי בחניון תת קרקעי של הקניון,, עמדת רחיצה של מכוניות,,, כולםםםםם גברים,, ביקשתי אחד אחד,,, שיבואו לעזור לי,, נתקלתי בכל התירוצים שיכולים להיות,, אף אחד מהם לא בא לעזור,, ולא אכפת היה שאני תקועה ,, לא אכפת היה שאני עם תינוקת,,, לפי כך,, יש ויש,,, !!!!!

גיוRא

New member
שולי אם היית הולכת עם..ב....

750 ש"ח... גם לך היו עוזרים.... נה נה נהנהנה

גיוRא

New member
אם בלי חלק תחתון...תשתדלי....

להתקע על יד....{אופס}סורייי להתפנצ´ר...

ולי בוקר אחד.....

יצאתי להסיע את ילדיי איך שהגעתי לרכב....אופסססס פנצר בגלגל... וואי איזה לחץ.....מה אני אעשה? ליד ביתי יש גן פרטי ראיתי איזה אב אחד שהביא את ילדיו לגן הוא היה לבוש בקפידה....מצוחצח להפליא ואותו שמתי למטרה פניתי אליו וביקשתי עזרה.... האב הסכים לעזור הוא בא והחליף ת´גלגל אבל רבאאאאאאאק כמה קיטר ואמר: וואלה את כמו אשתי ממש כמו כל הנשים לא יודעת להחליף גלגל?.. היו צריכים ללמד אותכם גם את זה בטסט.. וואלה אתן הנשים חוץ מלהניע ....לא יודעות דבר חייכתי ולא אמרתי מילה בתוך תוכי התפוצצתי מצחוק.... אבל העדפתי לשתוק...שלא יחליט להתחרט וללכת הווו המלאכה שלו הסתיימה הוא היה מלוכלך כהוגן אמרתי תודה....והוא הלך וכמובן התנעתי את הרכב.... ונסעתי...מיותר לציין שגם נשארתי מסודרת בקפידה אז....בכל זאת יש אנשים טובים באמצע הדרך

למעלה