חברות יקרות

catchet

New member
חברות יקרות

צר לי להודיע כי היום שוב נאלצתי למחוק תגובות אלימות. אני מבינה שלא יהיה פשוט לנכש תופעה שהושרשה פה כל כך עמוק. יחד עם זאת אני נחושה בדעתי לא לאפשר אותה. הגבלה זו נועדה קודם כל להגן עלינו מפני אותם גילוים - אם לא נוכל לעמוד בדרישה זו בעצמינו כיצד נורשה לבוא בטענות כלפי גברים שלא מסוגלים לרסן את יצרם האלים?

בנות, בואו נכבד את המרחב שלנו ונפסיק לנבל את הפה. נכון שיש כאן נשים שעברו דברים לא פשוטים וזו הדרך שלהן למחות, אך צריך להבין שזו אינה דרך לגיטמית - מעשה אלימות אחד לא יכול להוות הצדקה למעשה אלימות אחר.

בימים הקרובים אשתדל לעבור על מסמך התקנון ולעדכן אותו כך שיתאים למטרות הפמיניזם כפי שאני מבינה אותן. כמו כן אני מצרפת את החברה היקרה גרין ממבה להיות שותפתי בניהול הפורום. מעתה שמה יואדם.

שיהיה לכולנו סוף שבוע מלא בחיוכים
ונקי מאלימות.

בברכה
catchet

GreenMamba

New member
יו... אני אדומה!

עכשיו אני ממבה ירוקה וגם אדומה......
&nbsp
(וכמובן מצטרפת לכל גינויי האלימות שלך- חיזקי ואימצי!
)

catchet

New member
חחח

נכון, לא שמתי לב, עכשיו את ממבה אדומה
והייתי רוצה לראות עוד גולשות שמצטרפות לגינויי האלימות

ומוטב שתודה שבחברה שלנו (ובחברות אחרות, למשל "האמריקאית

הנאורה") קיימת אוירה של השתלחות קשה נגד נשים. ומוטב שכל אימת שאחד פה או בפורומים אחרים (למשל "אקטואליה") משתלח בנשים במילים של מיניות גסה, סקסיזם מכל סוג, תגנה אותו מעל דפי הפורום.

aaa123

Member
מה שאת מכנה השתלחות בנשים הוא לפעמים כלל לא מכוון מגדרית

דוגמה:הביקורת הבאה כלפי ציפי לבני ועמיר פרץ שהחליפו כמה פעמים מפלגות:
"האיש הזה הוא זונה פוליטית שיכול להתחרות בליבני על קרן הרחוב המועדפת."

אפשר לא להסכים עם הדעה הזאת,וזה לא הסגנון שאני מתבטא אבל לא לענין להאשים את מי שמביע אותה בסקסיזם או שנאת נשים.
הביקורת שלו אינה על רקע מגדרי.

בודאי שהוא חתיכת מנוול שקורא לפוליטיקאית "זונה" רק משום שהיא

אשה. לאחר שתקפתי את המטורפים האלה בפורום המשוגע כמה פעמים, המנוול הספציפי הזה מוסיף עכשיו את עמיר פרץ, וכמובן בשביל אלה להשתלח בגבר התומך בנשים ולקרוא לו בשמות הנבלותיים שהם קוראים לנשים זה גם מנהג ידוע. כאילו הם אומרים: אתה נגרר אחרי נשים? החארה שהיא הנשיות נדבקת גם בך.

aaa123

Member
עמיר פרץ תומך בנשים?

אם כן מדוע הוא נלחם בשלי יחימוביץ על ראשות העבודה במקום להודיע פשוט שהוא תומך בה או לחילופין(אם הוא מעדיף את לבני על יחימוביץ) לעזוב קודם את מפלגת העבודה ולהודיע על תמיכה בציפי לבני?
אילו היה זוכה בראשות העבודה היה מן הסתם נשאר בה ולא הולך לתמוך בציפי לבני.

aaa123

Member
אגב האם אותם אנשים מכנים את זהבה גלאון או שלי יחימוביץ

בתואר זונה פוליטית או רק אנשים שמחליפים שוב ושוב מפלגה כמו ציפי לבני ועמיר פרץ?

לא עוקבת ולא זוכרת איך התקיפו את זהבה גלאון ואת שלי יחימוביץ

עצם הכינוי המבזה "זונה" מראה על מוח של לקוחות זנות.

aaa123

Member
הביטוי זונה פוליטית הוא ביטוי מוכר

לפוליטקאים שאין להם עקרונות והם מוכנים תמורת כסף או תפקיד בכיר להפר את מה שהבטיחו(נעשה שימוש בביטוי הזה גם נגד שאול מופז).

אני לא חושב שזה מראה על מוח של לקוחות זנות,וסביר שברוב המקרים מי שמשתמשים בביטוי לא המציאו אותו ושמעו עליו מאחרים.

aaa123

Member
אני לא מסכים. הביטוי כשלעצמו מראה על יחס של בוז לזונות

שהרי המילה זונה נאמרת כמילת גנאי ,ואני לא רואה שום קשר עם צריכת זנות.
רבים מאלו שבזים לזונות כלל לא הולכים אליהן.
&nbsp
אפשר לומר שיחס של בוז לזונות הוא אנטי פמיניסטי אבל זאת דעה של רבים בחברה ולא רק גברים.

למעלה