חברות יקרות,

אופירה - ברוכה הבאה

שמחה שהצטרפת אלינו. בטוחה שתוכלי לתרום ולהתרם בפורום שלנו.

נפלא

יעל שלום יש לי תינוקת בת 9 חודשים, מקסימה כבמובן הייתי רוצה לקבל טיפים איך להעניק לה המון חום ואהבה מגבלות זמן של אימא מחזיקה עסק לעיצוב פנים ועיצוב גרפי (שדורש המון זמן) איך עושים את האיזון הזה בין בית ומשפחה וכולם יוצאים נרווחים מירב דמרי-עבדה Rimon Design (רימון דזיין) עיצוב פנים, עיצוב גרפי www.rimon-design.co.il

מירב - ברוכה הבאה

יופי שהצטרפת ואני וחברות הפורום נשמח לענות לך ולתרום מניסיוננו. בוודאי גם לך יש מה לתרום לנו. כרגע חזרתי מלימודים ומותשת. יותר מאוחר או מחר - אענה על שאלתך.

נחתי, אכלתי משהו וחזרתי

לא פשוט ללהטט עם כל הכדורים שיש לנו בידיים - אמהות, בת זוג, עובדת, בת (יש גם הורים), ניהול בית - מבשלת, מכבסת, מנקה ועוד ועוד. תכנון זו המילה - לתכנן את היום, השבוע, החודש - להחליט מהם הדברים החשובים ביותר ולהכניס אותם דבר ראשון לתוכנית, להקצות מקום לדברים הדחופים, אך לקחת בחשבון את מידת חשיבותם, להכניס את הדברים שאם לא אעשה אותם בקרוב - יהפכו לדחופים. לא לשכוח גם את הדברים שתמיד נדחים. לא פעם הדברים הנדחים הם הדברים שהם עבורנו - זמן מנוחה, זמן מילוי מצברים - כייף, בילוי, חברים, לימודים וכו'. אם לא נמלא מצברים - לא יהיה כוח לכל הדברים האחרים. את מכירה את הוראות הבטיחות במטוסים - קודם כל לשים מסכה להורה ואחר כך לילד. כך ההורה יהיה מסוגל לטפל בילד. אותו דבר בחיי ייומיום - אם לא יהיו לנו כוחות - לא תהיה לנו סבלנות וכוח לתת לילדים את החום והאהבה, לא יהיה כוח לשים גבולות. נוותר להם בקלות (על הנזק שבכך לא אכנס כעת). תהני מההורות, תהני מהעבודה ובהצלחה עם כל הכדורים / כובעים.

DeaDsOuL

New member
בהצלחה בתפקידך החדש!!

לאחרונה יותר סמוייה מפעילה אבל זה רק בגלל הלימודים האינטנסיביים קוראת פה כל הזמן! חיבוקים חמים, הילה.

למעלה