חברות יקרות,

lim55

New member
אני גם יכולה

לצפות בה שוב. לא היו הרבה רגעים דלים.. היו מלא סצינות נפלאות ומלאות רגש... דברתי יותר מידי על השחקנים ולא כ"כ הזכרתי את השחקנית (מסיבות מובנות..
) אז אני רוצה להדגיש שהיא היתה ממש ממש טובה. ממש נהדרת ויפה בלי טיפת איפור.

jul sho

New member
הלכתי לחפש מי כתב את התסריט של LOVERS../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V

וגיליתי שהכותבת היא כותבת מאוד מבוקשת והתסריט האחרון כנראה הוא CAMEO ON_AIR שם מופיע LEE SEO JIN הנסיך שלי ..............כמובן ............................................. בתפקיד של עצמו כשהוא מתאמן שרירי עם קוקו בפרק 9 חלק 3 דומני בתפקיד קצר של 2 דקות אגב הכותבת הזו כתבה כמה תסריטים אחרים מעניינים Scriptwriter: Kim Eun Suk (김은숙 יש למה לצפות

giligil11

New member
ניראה שהנשים בקוריאה משוחררות יותר מהגברים

בתעשיית הדרמות. בקופי פינס שאותו ביימה אישה ובלאברס, יש סצינות שלא משאירות סימני שאלה, את זה לא ראיתי בדרמות הנעשות ע"י גברים ואם כן הן צנועות מאד. במקרה הטוב נשיקה קטנה, במקרה הטוב יותר התעוררות בבוקר בלבוש מלא

kiCkiC

New member
דרמה מעולה

ד"א לקים מין ג'ון יוצאת עוד מעט דרמה עם היון בין

lim55

New member
הדרמה השניה

שלהם ביחד. הם שתפו פעולה גם ב"אירלנד". הדרמה החדשה, Friend, Our Legend מבוססת על הסרט המצויין (כך אומרים, אני עדיין לא ראיתי..) 친구 הרבה אקשן..

kiCkiC

New member
חחחחחחחח

אני רואה שכבר הספקת לברר מאז הטלפון...

lim55

New member
זו הכוונה!!!

למה את לא כותבת את סוף הציטוט מ"גדול ביפן"?

Gitana

New member
יש שחקנים שהם מרשימים רק בסדרות ההיסטוריות...

השחקן קים מין ג'ון למשל, ב"דאמו" הוא היה פשוט מדהים!!! לעומת זאת, בסדרות עכשויות לא התלהבתי מהמשחק שלו וגם לא מהמראה... ראיתי אותו ב"In Soon Is Pretty" וב"נאהבים בפראג" (וגם בהופעת אורח ב"On Air") ולא אהבתי אותו באף אחת מהסדרות. גם את השחקן ג'י ג'ין הי אהבתי ב"יהלום בארמון" ואילו ב"Spring Story" (המשעממת) הקסם נעלם.

lim55

New member
אולי בגלל

שהדמויות שהם מגלמים בסדרות ההיסטוריות הן גדולות מהחיים. ואנחנו תמיד משוות בין התפקידים...וזה לא פייר. אני הצצתי עליו בסדרה "הנאהבים מפראג" והוא דווקא נראה מעולה.. אין מה לעשות השחקן הוא לא קוסם, אם התפקיד לא משהו והדרמה משעממת אז גם הוא לא יצא הכי טוב. אבל אין ספק שהסדרות ההיסטוריות מלאות קסם...
בדרמה החדשה שתצא בקרוב, נראה לי שיש לו תפקיד חזק. יש לי הרגשה שלא תתאכזבי ממנו.

kiCkiC

New member
Gitana צודקת...

ראיתי את IN SOON IS PRETTY.. הוא חמוד שם אבל לא יותר והדרמה גרועה גרועה גרועה... לכן אני אמליץ לך עליה כי נראה לי שתאהבי אותה

giligil11

New member
אם את אומרת שזה גרוע...

אז שווה צפיה
עוד מעט אני בחופש אז יהיה לי זמן

kiCkiC

New member
כל הדיסקים אצלי

את מוזמנת לפנות לי עוד קצת מקום בארון הקסמים ולקחת אותם

lim55

New member
אני התחלתי פעם לראות אותה

מזמן מזמן..ולא כ"כ אהבתי את השחקנית את השחקנים אני לא זוכרת. זו הדרמה שהיא אסירה משוחררת, נכון? אני בטח אבדוק אותה שוב מתישהו.. בגלל השחקן. תודה על ההמלצה המרגשת!!!
אני צופה רק בסדרות שגורמות לי הנאה..ואם במקרה זו סדרה שאת החלטת שהיא מאד גרועה, אז אין לי בעיה עם זה. 알아서??? להפך זה נותן לנו הזדמנות קצת לריב...

lim55

New member
האמת...

שאני לא כ"כ אוהבת לריב..אבל את..... תמיד מצליחה לעצבן אותי...
. איך את מסבירה את זה???

למעלה