סיימתי היום את DAMO . תענוג אמיתי כמו שוקולד מריר עם 80% מוצקי קקאו. למרות שזו טרגדיה ידועה מראש, לא בכיתי כמעט ודווקא אהבתי את הסוף המר. שחקנים מדהימים, מוסיקה קצבית וגם מרגשת. הצילום מאד מעניין ומיוחד...אני אהבתי הכל הכל..
הנסיך שלך הוא מפקד משטרה הנאבק בצבא מורדים מתוחכם שבראשו עומד המנהיג הכריזמתי היפה בעולם.. (ראי למעלה..) לצידו נלחמת אהבת חייו ממעמד נמוך יותר, שוטרת דמו מחוננת. העניינים הולכים ומסתבכים בצורה שלא תאמן.....
אויי איזה סצינה אני זוכרת אותה טוב מאוד. אחת הדרמות היפות שראיתי,אני לא יודעת מה איתכן אבל אני בכיתי בדרמה הזאת המון!!!(טוב זה לא נחשב כי אני כמעט בוכה בכול הדרמות שאני רואה לא משנה מאיזה זאנר). אבל באמת דרמה מושקעת אם שחקנים טובים.משחק מציון נוף נפלא,עליליה טובה וסוף ....
היום אני מבטלת את כל הפגישות שלי וקובעת עם הנסיך שלי DAMO למרות שאני מכורה למלך סאן ..בLOVERS הוא סוף הדרך תכיף אבדוק מי כתב לDAMO את התסריט ומי ביים כדי להבין לעומק תודה לימור את גדולה
אני חייבת הכל למורן. היא כבר מזמן המליצה על הדרמה, אבל העובדה שזו טרגדיה יוונית גרמה לי לדחות את הצפייה וחבל.. זה רק מראה שלא צריך לחרוץ דין על סדרות לפני שמנסים ברצינות לצפות בהן....