חברות יקרות חג שמח לכבוד החג עבודות לבנות לשטוף את העיניים.
א איריס ב111 New member 4/6/14 #2 חג שמח לכולכן! קרייזי קווילט לבן על לבן בכרטיסי ברכה לחתונה. ראו גם תמונה ימינה ותמונה שמאלה. מפנה אתכן לקישור כי התמונות עצמן במחשב מקרטע וישן.....
חג שמח לכולכן! קרייזי קווילט לבן על לבן בכרטיסי ברכה לחתונה. ראו גם תמונה ימינה ותמונה שמאלה. מפנה אתכן לקישור כי התמונות עצמן במחשב מקרטע וישן.....
א איריס ב111 New member 4/6/14 #6 רואה שהתמונות עלו בסדר....כיביתי מחשב והדלקתי מחדש והכל נראה לי שעלה בסדר לפורום. התקלה היתה אצלי. מוזר מאד. ממש לא אוהבת ל"חרב" שרשורים בשטויות. קבלו התנצלותי
רואה שהתמונות עלו בסדר....כיביתי מחשב והדלקתי מחדש והכל נראה לי שעלה בסדר לפורום. התקלה היתה אצלי. מוזר מאד. ממש לא אוהבת ל"חרב" שרשורים בשטויות. קבלו התנצלותי
א איריס ב111 New member 4/6/14 #7 איזו רמה של תיפורים....באמת קסום. מצאתי בארון לא בדיוק טלאים. קישוט מציפה של שמיכה מהנדוניה של הסבתא רבא שלי. התחרה על העבודה וגם בשוליים בעבודת יד. הסבתא נישאה ב1898 ואת העבודה הזאת החלו לפני כן.... 150X40
איזו רמה של תיפורים....באמת קסום. מצאתי בארון לא בדיוק טלאים. קישוט מציפה של שמיכה מהנדוניה של הסבתא רבא שלי. התחרה על העבודה וגם בשוליים בעבודת יד. הסבתא נישאה ב1898 ואת העבודה הזאת החלו לפני כן.... 150X40
נ נ אוה New member 4/6/14 #10 יפה מאד. והנה עבודה של אמא שלי ז"ל כיסוי למיטה, שנעשתה לפני כ-70 שנה לנדוניה שלה לאימי היו ידי זהב (הלוואי עלי)
יפה מאד. והנה עבודה של אמא שלי ז"ל כיסוי למיטה, שנעשתה לפני כ-70 שנה לנדוניה שלה לאימי היו ידי זהב (הלוואי עלי)
א איריס ב111 New member 4/6/14 #11 זאת עבודה נהדרת! היום כבר לא רואים כאלה חדשות. אמרי נא, נאווה, הדמות במרכז היא מלאך או תינוק, משהו כזה?
זאת עבודה נהדרת! היום כבר לא רואים כאלה חדשות. אמרי נא, נאווה, הדמות במרכז היא מלאך או תינוק, משהו כזה?
ת תמר400 New member 5/6/14 #14 מקסים- איזה כיף שיש עבודת יד כזאת שמחברת אותך עם הדורות הקודמים- עבודה יפיפיה.
א איריס ב111 New member 4/6/14 #9 suprise!!! אחרי ההדלקה מחדש של המחשב גם הקישור הזה נפתח (קודם נתן לי הודעת שגיאה...) והנה הכרטיסים הלבנים שלי בפנים....
suprise!!! אחרי ההדלקה מחדש של המחשב גם הקישור הזה נפתח (קודם נתן לי הודעת שגיאה...) והנה הכרטיסים הלבנים שלי בפנים....