חברות וחברים,
אני רוצה להגיד כאן משהו. לא כתגובה לאף אחד - רק לספר משהו מנסיון החיים שלי, ואולי מישהו/מישהי מהשואלים "איך עושים את זה?" ימצא כאן את קצה הדרך שלו (הלוואי
) כמו שסיפרתי כבר כאן, שיא המשקל שלי היה 205 קילו. הרגשתי בדיוק את אותו הדיכאון שמדברים עליו כאן כל כך הרבה בזמן האחרון. לא ידעתי מה לעשות. אפילו לנשום כבר לא יכולתי בטבעיות, התנשמתי כמו סבל שמרים מקרר ומטפס 10 קומות בלי מעלית. בוקר אחד, לא הלכתי לעבודה, וישבתי בבית וחשבתי מה עושים. התפשטתי (יוגי אל תציץ) ועמדתי מול המראה. עשיתי ספירת מלאי. אתם יודעים, כשצריך לעשות סדר בעסק צריך קודם כל למיין את הסחורה - דברים טובים לשים על המדפים האלה, דברים שצריכים תיקון על המדפים מאחור ודברים דפוקים, פשוט לזרוק. ממש ישבתי וערכתי רשימה (כשרואים את זה כתוב מול העיניים זה הכי טוב) כתבתי את כל הדברים שנחשבים סחורה משובחת (חוש הומור מעולה, אינטליגנציה, שפתיים יפות, כשרון שירה ומשחק) כלומר כל דבר טוב שמצאתי בעצמי ולא משנה אם זה משהו פיזי נפשי או אחר. הרשימה השניה היתה - סחורה פגומה שיש לתקן - (ערך עצמי נמוך, משקל, תספורת.. ) עכשיו באה רשימה שלישית - מה צריך להעיף - (רחמים עצמיים, עצלנות, בכיינות יתר, ציפיה שכל העולם ייפול לרגליי ויראה בעצמו כמה אני מופלאה) ואז בא החלק הקשה. איך מיישמים את זה? זה התחיל לאט לאט. קודם מצאתי רופא שהדיאטה שהציע התאימה לי. הלכתי רק לשמוע אותו. אחר כך הלכתי לקנות לי בגדים (בחנות שהיו תופרים לי במיוחד למידה שלי) ואחר כך נרשמתי לקורס, כדי שתהיה לי סיבה לצאת מהבית. כך לאט לאט רכשתי חברים חדשים, שלא הכירו את האישה הקודמתשהיתה בתוכי, למדתי לאהוב את עצמי יותר ויותר. לקח לי כמעט שנה עד שהתחלתי לעשות דיאטה ולרדת במשקל, אבל זה הגיע אחרי שהחלטתי להראות לעולם את האישה היפה שבתוכי.. כשהנחתי ליפה הזו לצאת, גם החומות שלי החלו ליפול (כולל חומות השומן). ושלא תחשבו שזה לא כואב. כשמקלפים את העור, גם נגיעה קלה ואפילו ליטוף כואבים מאד.. אז מה? לחיות בתוך השומן זה לא כואב? צריך לזכור שיש אכזבות ויש הצלחות. יש עליות ויש ירידות.. כל מיש עשה פעם בדיקת א.ק.ג, או אפילו ראה בטלויזיה, יודע שבבדיקה תקינה יש עליות וירידות, א.ק.ג. ישר ללא עליות וירידות - אומר שהאיש מת!!!!!! אז חברים, לא להתייאש מלמצוא את הדרך המתאימה, לא לפחד ממה שעומד לבוא. אנחנו פוחדים מהלא ידוע, אבל הלא ידוע הזה יכול להיות גם כל מה שחלמנו עליו, לא? כמו שאמר פעם האיש בפרסומת - מה לעשות
לעשות
בהצלחה לכולם, ותזכרו - גם אם אתם על הדרך הנכונה, אתם תידרסו אם רק תשבו שם
אני רוצה להגיד כאן משהו. לא כתגובה לאף אחד - רק לספר משהו מנסיון החיים שלי, ואולי מישהו/מישהי מהשואלים "איך עושים את זה?" ימצא כאן את קצה הדרך שלו (הלוואי