חברות וחברים!

בר 16

New member
חברות וחברים!

הקיצר- חברי פורום- דוסון קריק- שאלה לי עליכם- מה קרה בפרק של השבוע? (אתם יודעים מכיוון ואני באמריקה -אני לא יכולה לראות..) דרך אגב- מה יהיה בפרק של השבוע הבא?- יום שני 9:15 דוסון קריק! אוהבת- וחולה על כולם!!! בר!

LillipooT

New member
אוקי !

אני הולכת עוד מעט וכשאני אחזור .. אני יראה את הפרק של יום שני הבא.. ותצפו לניתוח מלא
ראיתי חלקים ממנו ולפי מה שראיתי..הוא הולך להיות מעולה! גם בגלל העובדה שמככבים בו פייסי אודרי ג´ואי ו..צ´רלי !!!!!!!!! וג´ואי שרה שוב! ייפי! ושבוע שעבר..ראיתי את הפרק די מזמן אז אני אגיד מה שאני זוכרת: הפרופסור וג´ואי נפרדו.. סופית.. כשדוסון וג´ואי הלכו לסרט, ג´ואי ראתה את הפרופסור עם עוד מישהי.. והוא גם התנשק עם המישהי הזאת.. ממ..ג´ן מתחילה לפקפק במערכת יחסים שלה עם דוסון. אודרי לא הייתה בטוחה שהיא צריכה להיות עם פייסי..היא האשימה את עצמה במה שקרה לג´ואי (השוד).. בזמן שג´ואי התקשרה לאודרי מבית החולים..ג´ואי שכבה עם פייסי .. אז היא הרגישה נורא אשמה וחשבה שזה אולי סימן או משהו.. ממ.. נראה לי שזהו בערך. אלה הדברים החשובים..

בר 16

New member
לילי.. תיקון..../images/Emo128.gif

שאודרי שכבה עם פייסי
, ולא ג´ואי עם פייסי
- למרות שהייתי רוצה שהם יהיו ביחד- אבל זה לא יקרה..
אבל צ´רלי וג´ואי מתאימים- יש לי כזה קול יפה!!- אבל רק עכשיו!
פעם היה לה כזה קול- מוזרררר....
ג´ואי והפרופסור
הזה לא ביחד!!!!!-ישששששש!!!!!!
*צוהלת* *מקפצת* אני חוזרת
לארץ
עוד שבועיים- תחכו לי!!!
אוהבת
- מאוד מאוד- בר!

LillipooT

New member
חחחחחחח ../images/Emo25.gif

תודה שתקנת..זאת הייתה הכוונה שלי. חחח.. תראו איך התת מודע שלי מקווה שג´ואי ופייסי ישכבו :) ובטח שנחכה לך !!

למעלה