חברות וחברים. משחק!

חברות וחברים. משחק!

והמשחק: ארץ. עיר. חי. צומח. דומם. ... הראשון שנכנס עונה על ההגדרה ונותן הגדרה חדשה וככה ממשיכים. שטפו פעולה, זה יהיה ממש נחמד. אני אתחיל בדוגמא: חי באות ל, למה. ועכשו נתחיל ת`משחק : צומח באות ש..?

Meytar 888

New member
את מתחילה שוב?! תגידי מה יש לך!??!?

כבר אמרתי לך שאת לא יכולה לקלל אותנו ככה סתם!!!!1 למה מי את חושבת שאת?! תני לנו כבוד כמו של בני אדם ותפסיקי לקלל!!!!!!!!!!!!!!! באמת זה כבר עבר ת'גבול!! נמאסת עלי.

תקשיבי מותק

כל יום מעלים פה ``בוא נכיר את אנשי הפורום`` ``תכתבו מה נינט ורן אומרים בתמונה`` ``מה אתם אומרים על איך שרן מתלבש`` וכו` וכשאני פותחת הודעה כדי שנעשה איזה משחק ותאמיני שזה מזה נחמד, ראיתי את זה באיזה פורום והיו מעל שבעים תגובות שהמשיכו ת`משחק, ולפורום גנון הזה יש בעיה לשחק. לא בכבוד שלכם. יעני, יצאתם עלי מאז שהצטרפתי. אז אם אתם שומרים על המעגל שלכם ולא נותנים לאחרים להצטרף, אז שיהיה לכם כל טוב. לא שמחתי להכיר אתכם ואני מאוד שמחה להגיד לכם שלום ולא להתראות.

Meytar 888

New member
זה לא קשור! אז אנשים לא הגיבו!

זה קורה המון מתוקה!! אבל זה לא אומר שאת צריכה לקלל אותנו ולקרוא לנו זבל!! למה מי מת? ודי כבר! כל מי שמעירים לו "עוזב את הפורום!" זה לא טוב לאף אחד! אל תעזבי ואל כלום!וגם אל תקללי אותנו למה לאף אחד פה אין מטרה רעה! תחשבי שוב לפני שאת אומרת לנו דברים כאלו,כי זה לא התנהגות טובה לבת 22. וגם אל תעזבי ת'פורום בגלל זה,כי את עושה את זה לעצמך,ולא לנו. ערב טוב.

Meytar 888

New member
ומה ה "יצאתם עלי.." עלי עכשיו!?

למה ששמתי קישור למשו לא העתקתי לך את זה כי "את לא יכולה לראות קישורים דרך הפלאפון!"?! לא?! ששאלת שאלות (אחרי שלמדת לשרשר בואי לא נשכח..!) לא עזרו לך כאן?! לא ענו לך? תחשבי טוב...ואנחנו לא חייבים להגיב לכל הודעה והודעה בפורום.

אנחנו פותחים שרשורים שקשורים לרן

ואת מ]ליצה אותם משום מקום אז אל תתלונני ותסתכלי עם עצמך! בוקר טוב

talshoosh

New member
תקשיבי את לא צריכה לעזוב../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

זה לא משהו אישי נגדך
לא כולם תמיד רוצים לשחק וגם אם אל היית כותבת את זה אני בטוחה שאנשים היו משחקים, כי לא כולם נמצאים פה כל הזמן, ויכול להיות שלא כולם ראו את המשחק
וזה ממש לא נכון שאנחנו שומרים על המעגל שלנו ולא נותנים לאחרים להצטרף כי יש פה הרבה חדשים בפורום שמצטרפים ואנחנו מקבלים אותם בשמחה
אז אני מצטערת אם גרמנו לך להרגיש שאת לא שייכת אבל זה ממש לא נכון! לכל אחד יש מקום בפורום וזה שאף אחד לא הגיב למשחק שלך לא אומר כלום. שיהיה גם לך כל טוב

AMI131

New member
מיתרררר צודקקתת וגם חן

תקשיבי "דבורונת שלי" אולינ יש ילדים שהשתתפו בהמשך?מ מאיפה לך? ואם לא באלנו? תודה לך

ג ב ש ו ש

New member
אין סיבה לריב בגלל זהה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לא לחפש רק על מה לריב..למי שלא בא לשחק שפשוט לא ישחק.

Meytar 888

New member
סבבה! זה מה שאני אומרת,אבל שלא

תגיד שאנחנו "זבל"! למה מה קרה?! היא כבר עוברת ת'גבול,באמת.

AMI131

New member
מיתאארררר

אולי נבקש מגבי שיחסום אותה וגמרנוו נמאסס ככברר לא?! לאב יא מותקק

מסכימה ../images/Emo45.gif

אבל למה לקלל ?! ילדים פשוט לא רוצים לשחק אי אפשר להכריח אותם
ואנחנו ממש לא "זבל" .

למעלה