חברות השמה הייטק

Row123

New member
חברות השמה הייטק

טוב הבוקר החלטתי לחפש באופן רציני

אשמח לקבל רשימת חברות השמה להייטק. אני רוצה לנסות למצוא משרה חלקית. כלומר לשלוח להם קורות חיים ואם הם במקרה מתישהו יתקלו במשרה חלקית שיצרו קשר איתי כי בינתיים כל מה שאני מוצאת שקשור למה שאני עושה זה 36 שעות שבועיות לפחות וזה לא מתאים לי יותר

תודה מראש

FalseFlat

New member

אין חיה כזאת - עד כמה שאני יודעת

במקצועות היי טק.
ובוודאי שלא דרך חברות השמה
יותר טוב להתקשר ישירות עם המעסיק

ניסית
VK BANEN

בהצלחה

orez17

New member
בהחלט יש

אני עבדתי בישראל במשרה כזאת בEMC במשך שנתיים.
גם פה ראיתי כבר משרות כאלה, רק שבנתיים כולן דרשו שאני אדבר הולנדית שוטפת...מה שאני עוד לא יכול לעשות.

Etnozam

New member
זאת בעיקר התשובה גם אצלי

ובאמת כמה מקצועי שאני רואה את עצמי אני מודע לזה שאין לי מספיק שפה כדי לעבוד עם צוות בהולנדית, בעיקר הכתיבה.

אני מרגיש כמו בישראל כשאתה פוגש עובד נקיון מחבר העמים שאומר לך ששם הוא היה מהנדס בכיר... לא כולם, אבל אני מזדהה עכשיו עם התחושה.

Row123

New member
הספקת כבר

לעשות קורס NT2 ברמה I?
אם לא אני מאוד ממליצה. אני גם ממליצה מאוד לדבר כל היום הולנדית עם החברים השכנים הילדים וסתם אנשים זרים ברחוב
בשנה וחצי אני מרגישה את הקפיצות ברמה
נכון שאני עושה טעויות דקדוק ולא משתמשת בביטויים השגורים אלא מתרגמת בעיקר מאנגלית אבל אני לא כל כך בטוחה שזה יפריע להם כל כך
כמובן שאני לא מדברת מנסיון של מציאת עבודה אלא ממה שאני מכירה. בעלי עובד ב KPN. רוב החברים שלנו אנשי IT והם כולם אומרים לי שאני אסתדר בלי בעיה
כמובן שצריך כל הזמן במקביל לעבוד על השפה ולא לוותר
אני מרגישה מן מדרגות כאלה של שיפור

בהצלחה לכולנו
אני אופטימית

Row123

New member
נו רואים שאני עייפה ואחרי אימון כושר

תאי המוח מתו... כתבתי דברים פעמיים ומה לא חחחחח
אבל הבנת את המסר הכללי

orez17

New member
אני מחפש בדיוק את אותו דבר

אז אם אתה שומע\מוצא משהו אני אשמח גם לשמוע...

azardevlieger

New member
אני לי משהו ספציפי אבל יש לי כמה טיפים טובים

יש לך את הטלפון שלי ?

Row123

New member
תודה לכולכם

מחר בבוקר כתאי המוח שלי יועילו בטובם להתחיל שוב לעבוד אני אנסה לבדוק את הכל
האמת שכתבתי מכתב מלווה בהולנדית העילגת שלי. לא נתתי אפילו לבעלי לבדוק אותו ואני מצרפת אותו לקורות החיים ומבקשת מהם לבדוק אם יש אפשרות למשרה חלקית במקצועי המעצבן שדורש משרה מלאה בלבד

למעלה