חברות הכי טובות

Cafe Latte

New member
חחחח זה מסביר למה לא זכרתי מאיפה זה

וזו **באמת** אבל אחת הסדרות הכי אהובות עליה (נראה לי דיברנו על זה פעם), אז הגיוני.

foofoo77

New member
יש לי

חברה אחת מימי בית הספר שעדיין באילת אבל אנחנו בקשר לפחות פעמיים בשבוע.
חברה טובה שהיא ממש אחות והקשר איתה הדוק ברמה של שיחה יומית כשצריך.
חברה אחרת שהכרתי דרך אחת העבודות שלי ועכשיו גם חזרה לארץ אחרי 5 שנים בניכר בכלל עושה לי טוב רק לדעת שהיא כאן!
ועוד אחת מכאן
שיש ימים שלא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה.
ואחרונה חביבה אספתי בלשכת התעסוקה מהממת שכמותה ואני אוהבת אותה מאוד.
באמת שבורכתי בחברות מדהימות!

עפרי37

New member
יש כמה וכמה

שתיים טובות טובות מהילדות.
ו-3 טובות טובות מתקופת הצבא.

לא נפגשות הרבה כי כל אחת גרה בקצה אחר של המדינה, אבל מדברות המון בטלפון.

ט ו ש ה

New member
יש, נפלאות שלי

עתיקות עתיקות, מימי הטינאייג'ריות העליזים שלי.
ועוד כמה חדשות ונפלאות, מה...נגיד... עשור האחרון

יש לי 2 חברות הכי טובות ועוד חברה כביכול טובה

פעם הייתי חלק מחבורה מאוד גדולה שרובה הייתה בנות ויחסינו הסתיימו לאחר איזה פיצוץ.
בדיוק ראיתי דרך הפייסבוק שאחת מהן ילדה שלשום וזה בהחלט כאב שאני לא חלק מזה אבל לצערי זה פשוט לא יעבוד אם ננסה ליצור קשר מחדש.

אני למדתי על בשרי שלא חייבים חבורה שלמה של חברות טובות, מספיקה אחת באמת טובה שאפשר לסמוך עליה וזוהי דיאנה שלנו פה

אין לי, אף פעם לא היתה לי

במשך שנים רבות רבות היה חבר טוב, היום אני אתקשה לקרוא לו ככה (כי אנחנו כבר לא כ״כ בקשר, פה ושם).
חברה טובה אף פעם לא היתה.

חיה קרן

New member
בטח שיש, בלעדיהן ממש לא הייתי כאן.

הכי מילולי שאפשר.

אמנם הן לא "נורא" עתיקות, הן רק מהתקופה של סוף-אחרי התיכון

אבל הן האחיות שלי לכל דבר ומעבר לכך.

ויש גם את החברות המופלאות שצמחו לי מפה, וכתבתי כבר כל כך הרבה על נפלאות הוירטואליה וכמה שהיא יכולה לייצר חברות אמיתית-ענקית-כנה ויחידה במינה.

maxcalifornia

New member
ה-חברה הכי טובה! אין יותר טובה מזה

מגיל 5.5 וחצי ביחד. שכנות עד גיל 20, אני בקומה 4 והיא בשישית.
יסודי, תיכון ביחד.
ומגשימות את החלום לשבת במטבח עם הילדים....(שחלמנו בציניות) יום יום, כי גם הילדים חברים, וגם בני הזוג מסתדרים יפה מאד.

יש ואין

יש את אמא שלי , שנפטרה והיא היתה החברה הכי טובה שלי , לצערי אין לי אותה יותר .
ויש חברה שמאז שאימי נפטרה פשוט נצמדה אליי ( היתה חברה לפני , אבל הקשר התחזק יותר ויותר ) היא צמודה אליי מאז הרימה אותי בימים קשים במיוחד והכילה אותי . לא חשבתי חיים שחברה של הילד מהגן תהפוך לנפש תאומה כל כך מהר . היא ההגדרה שלי לחברת אמת והמשלימה שלי
כמובן שיש את בעלי שהוא באמת החבר הכי הכי שלי , חוץ מרגעים שהוא שם כדורגל בטלויזיה באמצע תוכנית אהובה שלי ואז ..... נו , גברים

בגדול קיים מעגל חברות ראשון שאחת מהן היא החברה שרשמתי עליה למעלה
ויש מעגל שני
והמון המון חברות מסביב..... שהקשר שלי איתן נחלש עם השנים, אבל הן שם איפשהו .

ofri2

New member
יש. לא יכולה לדמיין את חיי בלי.

ברמת הוותק - הקרובה ביותר מהצבא. עוד אחת, שגרה רחוק, מכיתה א'. ועוד כמה חברות נפש קאסטום מייד שליקטתי לי בעשור האחרון.

powerpuff25

New member
עונה

אצלי יש כמה חברות שעונות לתאור הזה, לא עם כולן אני באותה רמת קשר יום יומית, אבל בהחלט כולן עונות על ההגדרה הזו וממש לא במובנים של בית ספר- למרות שהקונוטציה של' הכי טובה' זה באמת נשמע ילדותי.

החברות שלי שמבחינתי עונות להגדרה הזו, הן אלו שמלוות אותי לאורך החיים, בתקופות הטובות, אבל גם באלו הלא, החברות שאני יכולה להרגיש בנוח לספר להן ולהתייעץ איתן על כל דבר, גם על הדברים הכי קטנים. אבל בעיקר כמו שאמרתי, אלו שמלוות אותי לאורך תחנות החיים השונות באופן עקבי.

קצת מוזר לי לכנות את זה ככה היום

האדם שאני הכי קרובה אליו הוא ללא ספק בן זוגי.

אבל לפני כמה שנים הכרתי מישהי שממש קולטת את הראש וההומור שלי, ובהמון מובנים אחרים דומה לי, נהיינו חברות ממש ממש טובות וזה מאוד כיף לי

אבל לפניה היו לי כמה שנים (מסוף התיכון עד גיל 24-25 ככה?) שלא ממש היו לי חברות הכי טובות וגם עם זה חייתי בסדר בסך הכל.

d a p h n a

New member
יש לי כמה.

הבעיה היא שכרגע פעור ביננו אוקיאנוס ובין 7-10 שעות הבדל, דבר שדי מקשה.

ברור, חברות הכי טובות מכיתה ד'

היינו יחד עד כיתה ט' ואז התפצלנו לתיכונים שונים והחיים שלנו הלכנו לכיוונים אחרים, אבל עדיין חברות הכי טובות.

כבר די הרבה שנים שלא רכשתי חברות מאוד טובות, אבל זה בעיקר כי אני ממש גרועה בזה.

למעלה