חברות הכי טובות

Noich80

New member
חברות הכי טובות

הייתי עכשיו בהצגה (עם אמא שלי) והיה נהדר. נהנתי מאוד.
ניסיתי לחשוב אם יש דבר כזה "חברות הכי טובות" או שזה משג שנשאר אי שם בבית הספר היסודי.
בכל אופן- יש לכן (נראה לי זה שרשור בנות הפעם) חברה/ות שעונות להגדרה הזו? באיזה שלב בחיים נפגשתן?

היתה לי

בביה"ס תיכון אבל דרכינו נפרדו בסופו. וכיום אין. יש לי חברות.
החבר הכי טוב=האוזן הקשבת זה בעלי. וכשיש לי בעיה איתו אני מקטרת לכן....

יש לי כמה

בארץ יש לי שתי חברות הכי טובות- אחת מגיל 14 (הכרנו במחנה לנוער שוחר אמנות) והשנייה מהצבא (נפגשנו במיונים לקצונה). אנחנו לא מדברות בתדירות יומיומית, או אפילו שבועית, אבל הן החברות הכי טובות במובן שבעיתות משבר או שמחה- אנחנו שם אחת בשביל השנייה, וכל פעם שנפגשות/מדברות זה כאילו שנפגשנו אתמול. הן מכירות אותי מלפני ולפנים- לפני הילדים, לפני החתונה... ולהיפך.
פה בארה"ב יש לי שלוש חברות הכי טובות ועוד אחת שנראה לי בדרך להפוך לכזו. חברה אחת הכרתי דרך הפורום
, ואת השתיים האחרות הכרתי, למעשה לפני 6 שנים בערך, כשהבכורה שלי נכנסה לגן. הרביעית "שבדרך" היא נשמה יקרה שעברה לפה בקיץ, והחיבור ביננו היה מיידי.
עם הרביעייה המקומית אני בקשר הרבה יותר אינטנסיבי (ווטסאפ, טלפונים יומיים, מפגשים בתדירות גבוהה) והחברות "הכי טובה" נמדדת, גם פה, בזמינות בזמני משבר (בעיקר) וביכולת שלי לשתף אותן (אני בן אדם מאוד סגור, ומאוד קשה לי לשתף בקשיים). כשמשהו טוב או רע קורה- הן הראשונות שאני רוצה לשוחח איתן.

כן בוודאי

יש את הכי טובה שפגשתי פה בפורום לפני איזה עשור

יש את הקבוצה של הכי טובות שגם כן פגשתי פה בכל מיני תקופות לאורך השנים
יש את החברה הכי טובה מהלימודים שפגשתי ביום הראשון של התואר הראשון בגיל 21
יש לי גם את החבר הכי טוב מהצבא

ליצולה

New member
בטח שיש

אנחנו קבוצה של ארבע חברות ממש טובות שאנחנו מכירות בכיתה ז'.
שתיים גרות בחו"ל- ועדיין נשמר קשר כמעט יומיומי.
החברה שבארץ- היא כבר משפחה. אני באה אליה לארועים משפחתיים עם המשפחה שלה וההפך.
קשה לי להסביר במה זה מתבטא, אבל באמת שאנחנו מכירות כל כך טוב, שזה כמו להיות אחיות.
פעם בעלה צחקה עלינו ואמר לי, שאם הוא ירצה לסיים את הקשר שלהם בקלות הוא יגיד לה זה או ליצולה או אני, וברור לו מה היא תבחר

kaparu

New member
יש, אבל...

יש לי כמה חברות "הכי טובות", עם כל אחת הקשר הוא שונה.
יש לי חברה אחת שאנחנו ביחד מהתיכון. לצערי, אנחנו כמעט ולא נפגשות ביום יום והאמת שגם לא מדברות כמו שהייתי רוצה, אבל עדיין - ברגעים העצובים והשמחים, היא הראשונה שאני "רצה" אליה וכנ"ל היא אליי. אני אוהבת אותה בטירוף.
יש לי חברה אחת שהכרתי במקום העבודה הנוכחי. לשמחתי - אנחנו מתראות הרבה מעצם זה שעובדות ביחד (והיא גם המנהלת שלי...).
ועוד חברה אחת שגרה בארה"ב (והכי מצחיק שהיא באותו שלב בהריון כמוני, כך שאם הייתה בארץ היינו חול"דות ביחד...מבאס).
ועוד אחת שאחנו כמעט לא מדברות, אבל "חברות בלב.."

הבאסה היא שאין לי חברה כזאת ליציאות משותפות...הייתי רוצה להיפגש איתן יותר, אבל שגרת החיים מושכת אותנו וזה מאוד חבל.

Deanna2688

New member
חובה בנות?

יש לי בכלל 2 גברים
אחד גר בחול, שני גר בצפון הרחוק.
אבל למרות שזה לא קשר יומיומי הם חברי נפש ואני אוהבת אותם נורא.

מבחינת בנות.
יש איזה פרפר מסוים ומעצבן שמסתובב פה.

יחד עם חברה משותפת שלנו..
עוד מישהי שהכרתי בפורומים (לצערי היא לא כותבת כאן)

ומישהי שהייתה ממש החברה הכי טובה שלי, ו"זרקה" אותי, עקב בחירות שעשיתי שלא מצאו חן בעיניה..עד היום היא קצת חסרה לי ועצוב לי שנגמר ככה.
זהו.

אה ובעלי :)

elena20

New member
כרגע לא, תמיד הייתה לי חברה טובה הכי טובה

בכל תקופה בחיים (תיכון, צבא, תואר ראשון) ותמיד הקשרים דעכו לאט לאט ברגע שהמסגרת נגמרה.

פעם היו, עד גיל 27 עד ש

גיליתי שכל הזמן הזה, הן די בגדו בי מה שנקרא...הן פשוט ראו בי כמושא רכילותי עסיסי (יחסית אליהן כן...לא שהייתי איזה סלב...סתם מישהי שהיה לה הרבה רע)...
הן פגעו בי הרבה - והיו כ"כ הרבה דברים - שאני פשוט מעדיפה לא להיזכר בזה, כי אלו זכרונות כואבים ומרגיזים - סוג של פרידה מאקס מתעלל שכזה...רק שהן היו שתיים.

היום, יש לי חברה טובה, אבל אין לי חברה הכי טובה...האמת שאין לי זמן לתחזק מערכת יחסים כזאת ואני גם די גרועה בלתחזק את זה.

איזה קטע בדיוק היום חשבתי על זה

יש לי כמה חברות טובות מאד שאני יודעת שברגע שאזדקק להן הן יבואו מיד.
עם השנים הקשר השתנה בעיקר מטעמי שינוי סטטוס מה גם שבשנים האחרונות התווספו לי לארסנל כמה חברות שלא חשבתי שבגילינו יכול להיווצר קשר חדש כאילו אנחנו חברות כל החיים.
בקיצור לשמחתי אני מוקפת כמה וכמה נשים מדהימות

Cafe Latte

New member
יש ימים (לאו דווקא ימים רעים, אגב),

ששיחה עם החברה הכי טובה שלי, יכולה לעשות לי את היום פשוט. אני ממש-ממש אוהבת את בעלי, אבל השיחות האלה, עם חברות טובות? אין תחליף להן!!!

Cafe Latte

New member
מאיפה זה ה my person הזה? יש לי חברה

(הבסטי שלי למעשה) שכל הזמן משתמשת בזה...

למעלה