חברות בhyperspace

חברות בhyperspace

אני חושב להתחבר לhyperspace, בעיקר כדי לראות את הסדרה המצויירת. האם יש למישהו את החברות הhyperspace ויודע באיזה איכות הסרטים שם? רשון לידם "(small)", מישהו יודע מה הגודל שלהם על המסך?

AceMagician

New member
תראה

אני גם שקלתי לעשות חברות בהייפרספייס, אבל זה פשוט לא שווה את זה. כלומר, אני בא מנקודת הנחה שיש לך יס או הוט, אם כן, אתה תקבל את העונה השלישית וגם את הראשונה והשנייה במסך ענקי, שהוא בעצם הטלויזיה שלך... מה עוד אפשר לעשות עם ההייפרספייס? אולי לקבל את הטריילר הרשמי מהר יותר בכמה ימים, לא שהוא לא יצא בגרסה פיראטית-אבל נעזוב את זה. אני אישית לא רוצה להרוס לעצמי את החוויה של פרק III, לכן אני מתמצת את החשיפה שלי לספוילרים למינימום. כלומר, חוץ מטריילרים, והוובדוקס שבאתר הרשמי, אני לא מסתכל על שום דבר שקשור לעלילת הסרט וכד'. וגם יש לי אליבי
חחח הנקודה העיקרית שלי היא: אל תעשה אם מה שאתה מחפש הוא רק העונות של קלון-וורס, כי אם כן, אתה תוכל עוד חודש להוריד אותן מהאינטרנט באיכות גבוהה מאוד. כנ"ל לגבי הטריילרים. וחוץ מזה, נותר זמן מעט מאוד עד פרק III ככה שלא ממש שווה לעשות מנוי להייפרספייס. --גיא ^_^"

תודה, אבל

כרגע אין לי כבלים או לוויין (סטודנט אנוכי) וגם לא מעוניין להוריד את הפרקים בצורה פיראטית. לכן אני שואל מה האיכות והגודל של הקלון וורס מהאתר הרשמי. תודה בכל אופן.

AceMagician

New member
אם אני זוכר נכון את המידות

400 על 640 או משהו כזה. אבל ניתן לבדוק זאת באתר הרשמי.

MajorWinters

New member
אני לא ממליץ...

חברות לשנה בהייפר ספייס תעלה לך 20 דולר בתוכן שתקבל תוכל נניח לקבל את הטריילר מוקדם. אבל תוכל לחכות שבוע שבועיים ולראות אותו גם באתר הרשמי. אמנם קצת יותר קטן, אבל גם הגודל הכי גדול הוא סך הכל על מסך מחשב. תקבל את האינסייידר, אבל אני לא חושב שיהיו לו הרבה דברים מעניינים להגיד אחרי יציאת הסרט. בנוסף, את החדשות החמותתמיד יש בTFN. כרטיסי VIP לא מעניינים אותך. כי ממילא אין ארועים בארץ. הדבר היחיד הוא הסדרה. הדיוידי של שתי העונות יעלה לך 15 דולר. תקבל לביתך (אחרי דמי משלוח זה אולי גם יעלה 20 דולר)- אריזה מהודרת של הסדרה, אותה תוכל להניח על המדף ולהשוויץ. http://www.dvdsoon.com/show-title-details.xml?uid=133164 תעשה את החישוב שלך, אני לא ממליץ.

AceMagician

New member
הי!!!!

איזה כיף!!! יש לי את המנוי בDVDSOON ככה שאני יכול לקבל את הסדרה בהנחה!!! מייג'ור, יש לך תמונה של המארז?

אבל!

בקרוב תצא עונה נוספת של הקלון וורס, ולא אצטרך להוסיף תשלום, בניגוד לאם אקנה את הדיוידי. הלא כן?

MajorWinters

New member
יש אמת בדבריך....

אבל גם אם העונה השלישית תעלה עוד 20 דולר, זה עדיין, לדעתי, יהיה יותר משתלם... הריגוש בקופסא הזו שעומדת על המדף... תנסה...

למעלה