חברות בפייסבוק

nesher5

New member
חברות בפייסבוק

יש לי שאלה במיוחד לבנות פה.
ידוע שפייסבוק זה גם חלק מהכרות, לא רק, אבל אפשר גם.
אז יצא לי כמה מקראים שלא ברורים לי,שלחתי הודעה לכמה בחורות שמצאו חן בעייני, אני שם לב שהן לא רואות את ההודעה, כיום זה נכנס לתיבה אחרת, ולא לדואר נכנס.
שלחתי בקשת חברות כעבור יומיים והבחורה אישרה, יפה זה סימן טוב, שיש לה רצון לדבר על משהו.
התמונות שלי גלויות שככה גם מי שלא חבר יכול לראות אותם.
כמה מן הפעמים זה סבבה, ויש דיבור והכרות, הן אומרות שלא ראו את ההודעה ששלחתי לפני.
אבל יש מקרים שאני לא מבין, אני שולח הודעה, אין מענה, שוב למחרת אין מענה.
פה משהו לא ברור.
שולח לה שוב, "את בעניין שנכיר או סתם בשביל להיות חברים פה באוויר? למה אישרת אותי אם אין לך שוב סיבה שנדבר"
הבחורה עונה לי, "זה שאישרתי אותך זה לא אומר בהכרח שאני רוצה להכיר אותך, או לדבר איתך" ולפעמים יש לזה המשך הזוי "אני בכלל בזוגיות כמה שנים אין לי כוונה להכיר"
תגידו זה אמיתי? כאילו למה לאשר בן אדם שאין לך כוונות לדבר איתו בכלל? זה בדרך כלל בחורות 26-30, מה זה עדיין ברמת גנון? העיקר שיהיה לי כמה שיותר חברים, ומקווה לסחוט מהן לייקים על תמונות שהיא מעלה?
אז אם יש מישהי פה שמצדיקה את העניין ועושה את זה גם, אשמח לשמוע איזה דעה ממנה ומה אני מפספס פה.
שאת מאשרת מישהו בפייס זה מתוך רחמים כי הוא מבקש ממך או מתוך כוונה לדבר איתו?

לא מבינה את זה...

אני לא מאשרת בקשות חברות של אנשים שאני לא מכירה.
&nbsp
היו לי בחורים ששלחו הודעות - וזה היה ממש מוזר, לא היו לנו אפילו חברים במשותף, לא הבנתי מאיפה הם צצים...

nesher5

New member
את לא עונה על השאלה שלי.

נכון אני גם נגד לאשר אנשים שאת לא רוצה לדבר איתם.
אני גם מקבל ואני לא מאשר.
אני שולח הודעות בלבד לבחורות שנראות לי, מה רע? בעיקר שיש מישהו במשותף
והיו מקרים שאני שולח חברות רק אם היא לא ראתה את ההודעה, והיא רושמת לי "מוזר לא ראיתי את ההודעות שלך לפני ששלחת בקשה" אני יכול לשלוח לך שתראי.
&nbsp
ויצא לי קשר לא מזמן ככה, אין שום בעיה בזה.
אבל מה הקטע של אותם בחורות שמאשרות בלי כוונה לדבר מההתחלה, ועוד מתפלאות שאני שואל אותן שאלות את זה.
הגיון קצת אנשים..
&nbsp

מה הקשר בין אישור חברות להפוך לבת זוג?

זה בסך הכל פייסבוק מקום שבו אפשר להיות מקושר לאנשים חדשים כולל כאלו שלא היית רוצה לראות\לפגוש בחיים האמיתיים.
אחרי שהיא מאשרת אותך, תתכתב איתה כמה פעמים ותראה האם זה בגלל שהיא רוצה לצאת איתך, או סתם להוסיף עוד מכר לרשימה.

nesher5

New member
אבל זה הקטע.. שאין התכתבות

היא הוסיפה אותי ואז רושמת :
"אני לא מעוניינת בהכרות"
"יש לי חבר מאמי"
"זה שהוספתי אותך, זה לא בהכרח אומר שאני רוצה לדבר"
&nbsp
אז מה הולך פה? הם רוצות כאילו שאני יעקוב אחרי החיים והתמונות שלהם ככה סתם? שאני יתלהב מכל תמונה ויעשה "לייק" וירשום "כמה את יפה"
כאילו איפה המחשבה באמת שזה מה שזה אמור להיות?
אין כוונה להתכתב איתי מצידה רק להוסיף.
&nbsp
אז פה אני לא מבין, ורוצה תשובות רציניות, כאילו מה אני מפספס פה?

חברות בפייסבוק לא מובילה לכלום

עדיף לדלג על זה
או שזריז לבקש טלפון בפייס ולהוציא את זה משם
&nbsp

nesher5

New member
זה לאן שאני חותר

אני רק שולח בקשה אם אני שם לב שהיא לא רואה את ההודעה.
וזה באמת ככה משום מה, הוא מודה בפניי שלא ראתה את ההודעה, ומשם אנחנו מדברים.
אבל שוב יש תשובות הזויות פתאום, כמו שרשמתי למעלה.
"אני לא מעוניינת בהכרות" או "יש לי חבר"
אז למה בדיוק אישרת אותי? כדי שאני יעקוב אחרי החיים שלך? זה ממש לא כוונתי

alonas5

New member
ביטאת במילותיך בדיוק את התסכול שלי מהתופעה הזו, אחת-לאחת.

היי nesher5,

אני מבין אותך ומרגיש בדיוק כמוך:(
והכי מרגיז כשזה קורה בקבוצת אלהוריים שמיועדת במפורש למציאת בני זוג.
את הבחורה האחרונה שצירפה אותי לחברים אבל לא ענתה לשום ניסיון שלי להתחיל שיחה, שאלתי מדוע בכלל טרחה ואם היא לא מעוניינת, אז שלפחות תאמר לי כדי שלא אטריד אותה ולא אביך את עצמי. כל זה בצורה מנומסת ומכבדת כמובן, אני לא שופט אותה מראש כי אני לא יודע האם יש לה סיבה מוצדקת או לא.
כמובן שהיא לא חייבת לי שום דבר אבל אני מצפה לקצת הגינות בסיסית, לפחות.
אין לי מושג מה לעשות נגד זה.
ואני גם מקבל תמיד את הרושם שנשים אלהוריות לא מתאמצות יותר מדי כדי למצוא בן זוג, כאילו זה לא כזה חשוב עבורן. או ככה זה נראה לי, בהתחשב בעובדה שהן פוסלות על דברים שאני לא חושב שהם כאלה מהותיים (למשל מרחק של שעה נסיעה, הפרש גילאים של 3-4 שנים, יש רכב או אין). אנשים כמונו ממילא מאוד נדירים, לא צריך לצמצם את האפשרויות באופן כזה.
אני לגמרי אובד עצות.

למעלה