חברות במבחן

wildboy2012

New member
חברות במבחן

אשתי גנחה בקול, גופה מתקשת בגלי אורגזמה. ירון המשיך ללקק את ערוותה החשופה, עד שגופה נרגע. הוא היה טוב בזה, מגיל צעיר הוא התפאר בפניי על הכיבושים שלו ואכן היה לו במה להתפאר. מה שלקח לי לרוב חצי שעה הוא השיג בחמש דקות של שימוש גאוני בלשון גמישה.

שלושתנו היינו על המיטה, עירומים. רווים אלכוהול. שתיתי בכוונה פחות כדי לזכור את הערב הזה ולנצור כל רגע. איברו של ירון היה כבר זקור ובלי לבזבז זמן הוא גהר מעל אשתי וחדר אליה בתנועה מהירה. הוא תמיד התפאר גם בסיבולת שלו במיטה, שהוא יכול להחזיק כמה זמן שהוא רוצה ואכן, אחרי עשר דקות של זיון קצבי נראה שהוא יכול להמשיך שעות ארוכות. אוננתי תוך כדי צפייה בהם, אשתי ראתה וחייכה אבל ירון היה שקוע בה, תרתי משמע. טיפת זיעה נצצה על מצחו למרות המיזוג וישבנו החטוב זז מעלה מטה הלוך ושוב, בקצב הזיון.

חיכיתי שהם יעברו תנוחה, סמכתי על אשתי לעבור לדוגי והיא לא אכזבה. כעת הוא היה על ברכיו גם כן, ישבנו חשוף מולי. מזמין. הוא האט את הקצב, אולי כדי למשוך עוד זמן אולי מתוך עייפות. החלטתי לפעול.

בשקט ובלי לומר מילה ניגשתי מאחוריו. כיוונתי את איברי הקשה והמוכן ביד מנוסה ובשנייה שישבנו היה מספיק קרוב, דחפתי פנימה. באורח נס, פלא, הזין שלי נכנס בניסיון ראשון. כאילו זה הכי טבעי בעולם. כאילו הוא כבר קיבל עשרות פעמים בעבר למרות שהייתי בטוח שאני הראשון שלו אי פעם.

גופו התקשח בהפתעה. סמכתי על כך שבהשפעת האלכוהול וכמובן ההסכמה שלי שהוא יזיין את אשתי, במקרה הגרוע הוא פשוט יילך. אחרי כמה שניות של אי ודאות הוא פשוט המשיך לזיין את אשתי היקרה כאילו כלום לא קרה, בלי לומר מילה.

חדרתי יותר עמוק לתוכו, הוא גנח בתגובה. הנאה, לא כאב. זיינתי אותו במהירות הולכת וגוברת, הוא התאים את עצמו אליי. אשתי גנחה בהנאה עצומה ועד מהרה גמרה, שוב.

שחררתי את המעצורים שלי, נותן לגלי האורגזמה לשטוף את גופי מבפנים. זרע פרץ לתוך הישבן של אלון בגלים חזקים. הוא כנראה הרגיש, דחף גם כן דחיפה סופית ועמוקה, מילא את אשתי בזרע סמיך וחם. שרירי הישבן שלו התכווצו סביב הזין שלי שעדיין היה בתוכו.

יצאתי מתוכו, מנקה שאריות זרע ואת הזרע שנשפך. הוא יצא מאשתי, משאיר את חותמו בתוכה. בלי לומר מילה ובלי אפילו לנקות את הבולבול שלו הוא לבש תחתונים, לבש מכנסיים וחולצה ויצא בלי לומר מילה.

כעס? שמחה? קבלה? דחייה? נדע בפעם הבאה. :)

yame1212

New member

איזו פתיחות , שאפו

giligil55

Member
הצצה לעולם פחות מוכר

תמיד מסקרן אותי לקרוא סיפורים ששייכים לעולם שפחות מוכר לי

wildboy2012

New member
שמח לשתף :)

אכן נראה שרוב מכריע של הסיפורים כאן הם סטרייטים למהדרין. שמח להיות שונה. :)

למעלה