חברות בטווח הטילים

חברות בטווח הטילים

מה המצב אצלכן
מי צריכה עזרה ואיזו

1)שניצל, 2)אופר ו3)משהו סיני מוקפץ

1) נגמרו לילדים השניצלים, 2) אני לא בטוחה שאני אשרוד איתם עד סוף המלחמה, ו-3) אני מפנטזת על אוכל סיני כבר כמה ימים. הבעיה, שלא נראה לי שיתחשק לך לעשות משלוחה עד אליי....

עוברת סעיף סעיף

1. שולחת לך בפקס 2. לו הייתה לי, הייתי שולחת לך בפקס (היית מקבלת אופר רזה וגבוהה
) 3. שולחת לך בפקס וברצינות: אני די בטוחה שעסקים שעובדים עם שליחים עובדים היום יותר מכרגיל. אולי תזמיני משלוחה?

משלוחה? בפריפריה???

קטעים איתך
, אצלינו אין משלוח גם בימים של שלום גלובלי, אז במצב חירום?! וכדי לצאת פולנייה אמיתית - על מצפונך כתמי הלידה שיהיו לילדי הרך שעדיין לא נולד: גם כתמים של שניצל, גם של אופר, וגם של אוכל סיני. אולי לפחות יש לך פתרון לאוכל הסיני??? צ'אומיין מישהו??

YYY מהר לגעת בטוסיק!

כתם של אופר על הטוסיק יכול להיות להיט! יכולה לשלוח לך שקית של מונסודיום גלוטומט, יעשה לך מיגרנה של אחרי מישלוחה סיני מאוד דומה למקור

נעיתה

New member
ממממממממממממממממ

לגבי השניצילים לא יכולה לעזור - כי אני לא במטגנות|בחילה|
אופר...... את מוזמנת לבוא להתארח מבטיחה לתת לך להשניץ
אם תבואי הסיני עלי

ברבי28

New member
מצורפת רשימה

1. שעות שינה 2. שקט נפשי (מהמצב ובכלל) 3. משהו טעים לאכול 4. שישחררו אותי מהעבודה לכל מי שיש שליטה על אחד מהמשתנים האלה אנא צרו עימי קשר

אין לי שעות שינה מיותרות

אז תאורטית, יכולה לגלות נדיבות ולומרשלו היו לי, הייתי תורמת לך
גם בשקט נפשי אני לא חזקה כעת
אם תבואי צפונה מבטיחה להכין לך משהו טעים טעים! הלוואי וישחררו אותך. אין הקלה לנשים במצבך? מה שיש לי זה חיבוקי, רוצה?

mic75

New member
בנות מטווח הטילים

חושבת עליכם המון בימים האחרונים מצטערת שלא יצא לי להיכנס אני מקווה שאתם מחזיקות מעמד. אבל עם משהי רוצה להתרחק קצת ולהגיע למרכז אני ישמח לעזור אומנם הבית לא גדול אבל הוא חם ואוהב אז לא להתבייש . שולחת לכם נשיקות ליבי אתכם מיכל דרך אגב עם משהי כן רוצה הבית תמיד פתוח אז תשלחו למייל [email protected] ונוכל לדבר אוהבת

נעיתה

New member
מה הבעיה?

1. בואיבואיבואי 2. צ'טערת לא מכירה שקט נפשי אין מושג כזה בפולניה 3. בואיבואיבואי 4. רוצה אני שולחת אותך לרופא שלי הוא לא שואל הוא רק נותן מכתבי שחרור מהעבודה

למעלה