חברות בחופש

shiraz027

New member
חברות בחופש

האם אתן מרוצים או זה מטרד עבורכם האם אתם גם משחקים או שלא האם אתם מתערבים שהם רבים? בקיצור שתפו אותי אני רוצה לדעת האם יש לחברה אחות גם היא באה או שהם לבד?

חברות...

הרבה פעמים באות אלינו חברות או שהן הולכות לחברות, לעיתים האירוח כולל ארוחה או שינה. יש חברות עם אחים בגילאים דומים שאנחנו מכירים ולפעמים הם גם באים / מוזמנים, לא תמיד. במריבות ביניהן לבין החברות אני משתדלת לא להתערב, אלא אם אני רואה שהן מסתבכות עם עצמן. מטרד? בדרך כלל לא, למרות שיש להן חברות מסוימות שאני יודעת שעדיף שיבואו רק אם יש לי כוח להתמודד
(הערת אגב, אפילו שלא שאלת, אני חושבת שגם אם מדי פעם זה מהווה מטרד, החיים החברתיים שלהן מאוד חשובים)

shiraz027

New member
נכון אבללללללללללללללל

החברה שלה זאת שבאה חושבת שמגיע לה הכל שהבת שלי משרתת שלה וכל הזמן הן רעבות ואין לי כוח אם זה אני הולכת ומאיימת אני שונאת את זה מה היא חושבת ופעם היינו בגינה והיא אומרת לה תנקי לי את הרגל ברור שהבת שלי לא עשתה אבל היא חצופה מאוד

רחלוש29

New member
אז אולי עדיף

יהיה לה עם חברות אחרות ואפשר להסביר לה שככה חברות לא מתנהגות ותחברי אותה עם חברות אחרו או אפילו חברה 1 . אני הייתי מנסה כמה שפחות לשמור על קשרי חברות בין הבנות . חברה של בתי היא מאוד שטלתנית היא לא מוכנה שבתי התינוקת תיהיה בחדר איתן כשהן משחקות ולא מסכימה לה לגעת בכלום אני אומרת לה כמה פעמים שבתי תיהיה בחדר ורוצה לשחק איתן ואני לא מוציאה אותה שישתפו אותה ואם זה מפריע לה אז שלא ישחקו בכלל או ששתיהן יכולות לשחק אצל סבתא שלה שהיא שכנה שלי.וגם אצלי זה כולל ארוחות ואני חושבת שכמה שזה יכול להפריע לפעמים החברות זה תורם המון לילדות מבחינה חברתית וביטחון עצמי

דווקא בעניין הזה אני קצת חולקת עלייך...

אני לא חושבת שבכל פעם שבאה חברה לגדולה היא צריכה לשתף את האחים הצעירים שלה. כמו שלא בכל פעם שלסנדויצ'ית מגיעה חברה, היא צריכה לשתף את הגדולה. נכון שלקטנים לוקח זמן להבין את זה ולפעמים הם מנסים להפריע, אבל בכל זאת - זאת חברה שלה. יחד עם זאת, לפעמים, כשאני צריכה עזרה, אני מבקשת שישתפו אותה עם הן מוכנות. ושמתי לב שבגלל שהן לא חייבות, לפעמים הן מציעות לאחים להשתתף מיוזמתן.

רחלוש29

New member
אבל היא תינוקת מה עושים? עצה בבקשה

היא זוחלת בכל הבית אני לא יכולה להשים אותה בעגלה בגלל שהן משחקות היא אוהבת מאוד חופש היא בת שנה ו10 חודשים ולא מבינה כל מה שאומרים לה. וגם אין דלת בחדר של הבנות נכון אני גם לא בעד שהיא תיהיה איתן כל הזמן וקורה שהרבה אני מוציאה אותה ואמרת אורין לא להיכנס לחדר מנסה להעסיק אותה במשחקים אחרים אבל היא רוצה אליהן יש עצות מה לעשות כדי שהקטנה לא תפריע לגדולה ולחברה הספציפית הזאת? כי שאר החברות פשוט כן מוכנות וגם קוראות לאורין שתבוא לשחק איתן

ברור שלא לשים בעגלה...

אבל מה שאת עושה זה בסדר, לשחק איתה, להעסיק איתה, ולהסביר לה - לאט לאט היא תבין... לא הבנתי אותך בהודעה הקודמת, חשבתי שבאופן כללי את אומרת שהגדולה צריכה לשתף אותה בכל פעם שבאה חברה. ואגב, אם יש חברה שדרך ההתנהלות שלה פחות נראית לך, או פוגעת בילדה שלך, אפשר להמעיט את המפגשים ביניהן, הן עדיין בגיל שזה תלוי בך מאוד.

רחלוש29

New member
אני אמרתי בהודעה הקודמת על חברה

ספציפית שרק החברה הזאת כשהיא באה והיא באה הרבה היא משתלטת פשוט על החדר ועל הדברים היא לא מסכימה לא הבת שלי הגדולה החברה לא מרשה לקטנה שלי להיכנס לחדר ולא מסכימה לה לגעת בכלום זה מכעיס אותי מאוד כי אז גם בתי הגדולה לא מסכימה לה להיכנס שאר החברות של בתי פשוט קוראות לקטנה לשחק איתן בחדר ומאוד אוהבות לשחק גם איתה יש לציין שהחברה הספציפית לא באה תמיד לבד היא באה לרוב עם עוד 2 בנות דודות שלה הסבתא שלה שכנה שלי

למעלה