חברות, אני מתגעגעת:

חוה76

New member
חברות, אני מתגעגעת:

חזרנו אתמול מניו יורק, היה מצויין לגמרי. הטיסה חזרה הייתה טירוף מתיש ומסוייט עם נגה ואלון לא ישנים וממוטטים מעייפות. אלון נלחם בעייפות כ-ל הטיסה ואנשים שישבו 15 שורות מאיתנו ניגשו כדי לשאול למה הילד שלנו צורח כל הטיסה. מרב לחץ ותשישות שלנו התחלנו להכסח בינינו והיה מבאס. אבל אני לא מתלוננת. הטיול כולו היה מרגיע ונעים ואלון אזרח אמריקאי. אני מפחדת מהחזרה לשיגרה המטורפת שלנו ובעיקר מהעובדה שעוד שמונה שבועות לערך היא מתערערת מחדש בעזרת ה'. קראתי את כולכם ורציתי כל כך להגיב בין השאר לנעיתה ולדיא ולאמאדובה, אבל אני מרגישה שחוץ מלשלוח לכם חיבוקי דוב (שתאמינו לי כרגע, ממני, מרגישים ממש כאילו דוב מחבק אתכם), אין לי מה לומר שיוצא לי קוהרנטי. אני מקנאה נורא נורא במפגש שהיה ביום חמישי, תוך כדי ההתבאסות שלי בטיסה חשבתי לעצמי כמה היה יותר מתאים לי להיות איתכן ולהגביר את דליפת השתן שלי עם צחוקים רציניים. דרך אגב: מגיע לנו מזל טוב גדול - יש לנו אוטו!!!! אחרי שמונה שנות נישואין (כמעט) שניים ושלושת רבעי ילדים, יש לנו טרנטה קטנה עם מדבקה גדולה של הפועל קטמון ירושלים. אנחנו מרגישים מליונרים. (כמה קל לקנות חלב כשנגמר!!!!!) יאללה - בקרוב פותחת שרשור טיפים להתמודדות עם שני תינוקים בבית.....

עדיקים

Active member
ברוך שובך ../images/Emo24.gif

אכן חסרת לי במפגש מאוד. היו רמיזות במפגש האחרון שהמפגש הבא באזור שלכם - אז הנה הכפפה בידיים שלכם קדימה לתכנן מפגש. שיהיה מזל טוב על האוטו - זה בהחלט שדרוג חיים להיות עם אוטו. אנחנו כרגע קנינו רכב נוסף ועוד לא מכרנו את הישן אז לחצי יש פתאום אוטו והוא מרגיש שדרוג רציני בחיים.

אמאדובה

New member
אני ממש כועסת עלייך

אם היית פה ביום חמישי הייתי לוקחת אותך כדי שתשאירי אותי ערה בדרך. בגללך נשארתי לבד בחושך (הכנס מנון פולניה פה) מה את דואגת מהשגרה? כמו שאמרת בין כה וכה בעוד 8 שבועות את מתחילה חופשת לידה ב"ה והכל יהיה שגרתי ורגוע
אולי עכשיו כשיש לך אוטו נוכל להיפגש?

נאשא

New member
נעיתה, במיוחד בשבילך.

זה כבר המרק השני שאני מכינה וחושבת עליך. אולי כי מרק זה בית, זה חום, זה התכרבלות. אני יודעת שבטח עכשיו התאבון שלך שואף לאפס, אבל עובדה שכבר פעמיים חשבתי עליך תו"כ הכנת מרק, אז אני משתפת גם בעובדה הזאת וגם במרקים: מרק 2 (טוב, השם קצת אירוני, אבל אפשר גם מרק 1, או מרק 3 אם בא לך על כמה חברות סביב מרק) מתאים מאד לקטנטנים, הגורונה שלי הפכה את זה למנת הבית. אז מהכל 2: 2 כפיות שמן זית 2 בצלים בקוביות גסות 2 שיני שום חתוכות
להתחיל לאדות 2 תפוחי אדמה 2 גמבות 2 גזרים 2 גבעולי סלרי
לחתוך לקוביות גסות ולהוסיף לאידוי עכשיו יש כמה אפשרויות: או 2 קופסאות חומוס גרגרים או 2 כוסות עדשים כתומים או 1 חומוס ו-1 כוס עדשים מה שבא ויש ב
, עובד עם שניהם לכסות במים או מרק מאובק (מישהו אמר לי שלויטה יש ללא הזבל) לבשל עד שהגזר רך לרסק בז'ון-ז'ון על פאלס כמה פעמים כך שנשארות עוד חתיכות, אפשר גם לרסק במועך פירה שזה דוקא עובד נהדר, או להוציא חצי, לז'נז'ן, ולהחזיר את החצי שהוצאנו. מלח-פלפל לפי הטעם, ולאכול.

נאשא

New member
והשני

עומד לי עכשיו על הגז, מה שאומר שממש עכשיו חשבתי עליך, והרבה. זה מתחיל מזה שהמקרר שלי ריק, ועמדו בו שתי חסות ממש עייפות (קניתי ממש במטרה לאכול, אבל החורף הזה שנפל עלינו ממש לא עושה חשק לסלט!). נזכרתי שראיתי פעם באודטה שהיא מספרת על מרק חסה (לא, הפעם לא השתלט
על הניק שלי, הפעם אני מתוודה שאני רואה כל מה שיש בערוץ הישראלי, כולל זבל, העיקר לראות). אז הלכתי לאינטרנטו ובחיפוש גוגל פשוט מצאתי כמה וכמה מתכונים. אבל המקרר ריק... ולא הייתה לי גבינת רוקפור, ולא הייתה לי שמנת, ואין לי ג'בטה קצת ישנה... אז מה עשיתי? עשיתי מרק מכל המתכונים האלה יחד, פשוט משיתי מכל אחד מה שכן היה לי, והנה מה שבישלתי:
מרק חסה ממה שכן היה לנאשא בבית: 2 כפיות שמן זית 2 בצלים 2 שיני שום 1 קרשה 2-3 גבעולי סלרי
שוב, לאדות ולכסות במים או בציר מרק עוף. להוסיף למים: 2 תפ"א קטנים חתוכים לקוביות (הסבירו שזה למרקם הקטיפתי) חסות (לי כאמור היו 2 עייפות) מלח-פלפל מה אני אגיד לך, זה מריח נהדר. אחרי שיגמור להתבשל מז'נז'נים הכל למרקם קטיפתי. הולכת לראות מה עם שלי. נשיקות גדולות לבינתיים.

נאשא

New member
הסתכנתי בשבילך

והלכתי לז'נז'ן למרות שצריך לחכות למרק שיתקרר קצת. יצא טעים, אבל מידי בריא, ומאד ירוק
אז החלטתי להוסיף כוס אפונה קפואה, רוטב סויה, צ'ילי וכמה טיפות שמן שומשום. מתבשל עכשיו, נראה מה יקרה. ממש בישול אונליין...

נאשא

New member
השיפור מדהים

עכשיו המרק טעייייייים
אבל עדיין מאד ירוק

למעלה