חברות איפור

חברות איפור../images/Emo170.gif

היי אני רוצה לקנות מייקאפ חדש ופודרה למשהי יש המלצה על חברה טובה

little peach

New member
גמני אשמח לדעת ../images/Emo95.gif

איך אני יכולה לדעת אם פודרה גורמת לעור שלי להתקלף? בעיקרון כל פודה שהייתה לי קילפה לי את העור וזה היה נורא, יש לי עור יבש בחלקו הרב ורגיש נורא, האחרונה שהיתה לי היתה של ג'יג'י נדמה לי, וגם היא עשתה צרות אם למישי יש את אותה בעיה ומצאה את הנס המיוחל, אז שתגיד לי בבקשה של איזה חברה האמת שהסיפור דומה למייקאפים אני אף פם לא יודעת מה לבחור הרי זה לא שאני אתחיל לנסות את כל הסוגים בחנות

אולי תנסי לשים קרם לחות לפני שאת

שמה את המייק אפ והפודרה. בקשר לחברות, תנסי את המייק אפ הנוזלי של נמבר 7, והפודרה השקופה של ברברה וולף.

נמבר 7

או קאסטרו, ברברה וולף.. ואם את מוכנה להשקיע קצת יותר אז בועז שטיין או אנה לוטן...

Nika4Ever

New member
clinique

הי החברה לפי דעתי הכי טובה עם רוב החומרים הטבעיים ונותן את המראה הטבעי

little peach

New member
מנסיון שהם טובים או שרק שמעת?

זה חשוב, כי הם נורא יקרים, ואני לא רוצה לקנות סתם. והם טובים לעור? איך אני יכולה להיות טוחה שהם לא יגרמו לי לקילוף בעור ו'או רגישיות כלשהן.

LitaLLLLLL

New member
ככה:

דבר ראשון היי לכולן, בדרךכלל אני רק קוראת בפורום ולא כותבת, אבל ראיתי את ההודעה שלך ורציתי להגיד לך שזו חברה מעולה. יש לי עור מאוד רגיש וכמעט כל דבר גורם לי לרגישות, קניתי כמה מוצרים מהחברה ואחד מהם מייקאפ, ולדעתי הוא מעולה. חשוב לציין 1)יכול להיות שהעור שלך שונה משלי ויגיב אחרת למייקאפ(וזאת מכיוון שהכל תלוי בעור עצמו ולא ממש ניתן לקבוע) 2) כשאת הולכת לבחור ולקנות מייקאפ אל תקשיבי ליועצות שאומרות לבדוק את הצבע על היד, מכיוון שהצבע יראה שונה על היד ועל הפנים, תנסי לשים בנקודה כלשהי בפנים על מנת לבחור את הצבע.

little peach

New member
תודה ליטל, את מקסימה ../images/Emo51.gif

ובקשר ללשים את המייקאפ, כבר אמרו לי תמיד לבחון את הצבע או על הפנים כמו שאת אמרת, או לשים על בית החזה כי שם הצבע זהה לנפים אני מקווה שלא טעיתי

LitaLLLLLL

New member
אין בעד מה../images/Emo13.gif

ולא טעית. ועוד דבר קטנטן (שאת כבר בטח יודעת)..תלכי למראה שיש בה הכי הרבה אור כדי לבחון את הצבע טוב.
תמיד היועצות דוחפות ולוחצות לקחת ואחרכך מתחרטים, ובאמת המייקאפ הזה יקר אז בשביל שלא תתחרטי תבחני אותו טוב
ושוב..

למעלה