חברות אוהבות....

א וש ר י

New member
חברות אוהבות....

כל כך ריגשתן אותי בדאגה במחשבות ובברכות... אנחנו אחרי. היתה לידה יפה. ממש ככה. לא מאמינה שעבר עוד פרק. ויודעת שרב הספר לפנינו.... תודה על המילים שנכנסו ללב בדיוק ברגעים הנכונים. אוהבת בחזרה... /tapuzforum/images/Emo80.gif (לא מצאתי ג`ירפה).

תמי ס

New member
כפרעלייך יא ג'ירפה

איך את כבר מעדכנת פה? ברוכה השווה - השבה בידיים מלאות. אפשר איזה תמונה של הנסיך לבית ג'ירפה? שם? משהו? לא מקבלים יחס בבית הזה ...

א וש ר י

New member
נשמה שלי. . .

עוד לא חזרתי הביתה... אבל יש טכנולוגיה בירושלים... בינתיים מסניפה אותו בלי סוף. לא מאמינה שהוא מחוץ לבטן... נשיקות...ולא נשכח את ה- /tapuzforum/images/Emo203.gif שלך...

תמי ס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשיפה- תמונה של אושרי ובנה החדש

אני מקווה שאושרי לא תכעס עליי שאני מפרסמת כאן את תמונתה, אבל הרי היא לפניכם, אושרי (הג'ירפה הקורצת) מסניפה את הגור החדש שלה. אגב, מקורות יודעי דבר סיפרו לי שהיא החליטה לא לאכול יותר לעולם סלט עלי בייבי...

../images/Emo99.gif ../images/Emo28.gif תמונה נפלאה!

וליתר בטחון, גם אני מתחייבת לא לאכול מן הסלט

happy

New member
תמונה מדהימה

חייבת לומר שזאת אחת התמונות האהובות על טל. ג'ירפה זאת החיה האהובה עליו

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif

מחכה לסיפור הלידה, שמחה שעברה מהר וטוב. לא מאמינה שכבר מצאת זמן להכנס ולעדכן.

שלומית76

New member
צמרמורת התרגשות מהמילים שלך!

יקירה, שפע ברכות ואושר לרוב!!! כל כך מאושרת בשבילך שאת כבר אחרי, חובקת את חלומך שהתגשם. מזל טוב!!!

שלי34

New member
מזל טוב!!!

איזו התרגשות שמחה איתך מאחלת לך את כל הטוב שיש

הסיפור הטוב רק מתחיל ../images/Emo23.gif

איזה יופי להתבשר על הלידה הטובה. מחכה לסיפור המלא. מאחלת לכם אושר, אהבה, בריאות, משפחתיות ושמחה!

happy

New member
יקירתי מזל טוב

כמה כיף לקרוא ולהתבשר. המון מזל טוב אושר ובריאות. תהנו מהתוספת החדשה למשפחה

אםדניאל

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

את נקראת נהדר. תמשיכי להסניף לך בהנאה. פוסט טוב לך ולכל בני ביתך

מזל טוב!

אומנם באיחור, אבל החיים בג'ונגל עם גורים זה ממש לא מה שהיה פעם (מי כמוך יודעת, ברוכה המצטרפת כג'ירפה קורצת). שמחה על הלידה הטובה, ומאחלת רק אושר ושמחה (-:

למעלה