"חברותא... הקבוצה הדתית"

"חברותא... הקבוצה הדתית"

מישהוא כאן נמצא שם, נפגש, היה פעם, משהוא? אני סקרן לדעת מה הולך שם, אם זה קצת דיסקטי, וכד.

avitano

New member
הייתי

היה מעניין, נהנתי מאוד מהמפגשים, יחסית יש הרבה אנשים, יושבים מדברים מכירים אחד את השני..... אתה מוזמן לפנות לאחראיים בנושא ולקבל את כל התשובות :]

האמת כתבתי להם לפני איזה שנה

ואני עדיין מחכה לתשובה. השאלה היא אם: - כולם עם כיפה? - כולם דיסקרטיים? - כולם בארון? - וכאילו. זה עוד יותר מלחיץ מאשר סתאם דייט או להכיר 1 / 1

avitano

New member
אני אענה לך על זה

לא כולם עם כיפה הקבוצה דיסקרטית, אבל אתה יודע אף אחד לא שולט שם במה שאנשים עושים או אומרים, כמו בכל מקום, אין שום דבר להבטיח כלום לא כולם בארון זאת קבוצה פתוחה, אנשים מכל מיני מקומות באים, מכל מיני סגנונות אני לא יודע אם יש לך ממה לחשוש הרי כל מי שתראה שם נמצא שם מאותה הסיבה כמוך ואתה לא חייב להגיע לבד, אם תרצה תמצא מישהו בפורום שרוצה ללכת ותלך יחד איתו ככה לא תרגיש לבד

כן אבל עדיין

זה מביך וגם אם מישהוא שאני מכיר יהיה שם, אני לא רוצה שהוא יידע שאני (גם) שם. לא משנה. נתגבר. ולגבי לא ללכת לבד, אם אני לא מוצא מישהוא ללכת איתו, אני לא יילך. בדיוק הסיבה שאני לא יוצא למקומות, כי אין לי עם מי, ושוב הסיבה שאני רוצה להכיר פה אנשים. תודה לגבי המידע אגב

konito

New member
השנים עוברות, הדילמות אותן דילמות

כשאדם בארון יש בו מאבק בין הרצון להיות מי שהוא, קרי להכיר גברים לבין הפחד לאבד שליטה על מי יודע עליך. אז אם תשב בבית, שום דבר לא יקרה ועוד שבוע יעבור. ואם תלך, יש בך פחד שמא מישהו מכיר אותך או יספר עליך. פתאום הסוד שבכספת כבר לא רק שלך. זה בסדר. אתה במאבק איתנים. משהו בסוף יגבר. אצל רובנו הפחד נרגע ויוצאים מהקונכיה ומתחילים לחיות. אני רק יכול להגיד לך שכולנו היינו בסרט הזה ועם אותם פחדים לעיל. רוב הסיכויים שאתה לא תכיר אף אחד. אם תכיר, אז רוב הסיכויים שהוא יכבד את רצונך בדיסקרטיות. להגיע למפגש או דייט זה צעד ראשון בדרך ליציאה מהארון. זה בריא.

בוא נתחיל במשהוא נורא חשוב !!

עד למשפט האחרון, לא הייתי חושב לכתוב אתזה, אבל הנה זה בא: אני לא מתכונן לצאת מהארון!! נכון לינואר 2010, טוב לי מאוד בארון, בתור בחור שאוהב נשים, ורוצה להתחתן ולהביא ילדים לעולם, עזוב עכשיו אם אני יישאר דתל"ש או יחזור לדת. זה עדין לא סגור לעד, כמו שאני אומר שוב ושבו, אני לא מאמין ב100 אחוז, זה מה יש, אבל אני לא לא מאמין לגמרי. המון פעמים אני אומר "תודה לאל", למרות שהמון אני אומר יא-רא-ב.... למה לעזזל זה שוב קורה לי, וגם זה, וגם זה, וגם זה. אבל אני לא כופר, ואני לא מקלל את הדת, ולא מחלל בכוונה. להפך, אני מכבד את שם שמיים, אני לא מחלל שבת עם כיפה, או מזיין גברים עם כיפה. אני מוריד את הכיפה (הורדתי כלומר), ועושה את מה שנח לי, מתי שנח לי. אם אני אצל משפחה דתייה בשבת, אני בחדר שלי גם לא יעשה דברים דווקא. אם בא לי להשתמש בפלפאן אני יעשה אתזה, אבל אני לא יהיה במחשב. בבית, למרות זאות, כן אהיה במחשב. קיצור... זה לגבי החילול שמיים. שאני לא עושה לדעתי. עכשיו לגבי ה"ארון" המוכר שלנו, שIKEA עוד לא ייצרו ארון מספיק גדול לכולנו, כמו שאמרתי, אני לא מתכונן "לצאת" ממנו, נכון לעכשיו. אם ייקרו כמה דברים, או לא יודע... אולי זה יישתנה. נכון לעכשיו- טוב לי כך. לכן אני לא ממהר לספר לאף אחד, אני עוד צעיר. למרות שהחיים עוברים מהר. בקיצור ולעניינינו. כתבתו בהודעה קודמת (תגובה) שאני לא ממש "מחבב" את מי שאולי יהיה במפגשים, ולא מאמין שמישהוא יכבד את הדיסקרטיות שלי. ואני אגב בכלל כמעט לא יוצא מהבית, אז עזוב את הקטע של הגברים... אבל כמו שאני אומר, וכולם, אני מסובך. אבל מה לעשות... כל זה בגלל ה"ארון" הזה. אבל אני לא מתלונן. אני מאושר מאוד עם מה שיש לי. למרות שאני חייב להגיד: לא היה מפריע לי לעשות קצת יותר סקס. אבל טוב, כבר תחנתי את המח פה למעלה, וזה לא ממש המקום לדבר על סקס. מקווה שהבנת את הנקודה שלי בערך. ואם לא אשמח להסביר שוב.

konito

New member
ברור שהבנתי

אני חושב שאתה לא כל כך צעיר. אתה בשיא הפריחה שלך. כפי שהגבתי היום לאחר כאן, הארון לדעתי הוא מחלת נפש שניתן לריפוי. הארון מביא המון סבל. אלה כמובן החיים שלך והבחירות שלך אם להשאר בארון או לא. לא לצאת מהבית, להגדר עצמך כמסובך זה להתחבא ולהסתתר. זה לא חייב להיות כך. מאחל לך שמחת חיים.

אחרי שתדע למה תבין יותר טוב

וזה לא לגמרי לא תירוץ, וזה לא לגמרי כן תירוץ אבל טוב זה לא להסבר בפורום עצמו אלא במעגל סגור יותר

אל תתן לדעה אחת להשפיע!!!

קוניטו הרי תמיד מביע את דעתו הנחרצת!! אותו לא מעניין מה חושבים שאר האנשים!! הוא חושב שיש רק צד אחד בעניין, ואני אומר לך שיש שניים, אם תרצה להתחתן ולהקים משפחה, עם הנטיות אתה מסוגל!!! תסמוך עלי!! אתה פשוט צריך להחליט מה לעשות!! אני הייתי בדיוק כמוך, חיכיתי וחיכיתי ובינתיים כל החברים שלי התחתנו והולידו ילדים, ואני נשארתי בודד... אז לא עוד!! מה שאני מנסה להגיד הוא שיש שני אפשרויות ולא אחת!!! 1. לנסות טיפול פסיכולוגי ואז לא להתייחס לנטייה ולהתחתן 2. להחליט שאתה הומו וללכת עד הסוף עם זה... אני בחרתי באפשרות מספר 1 ... שיהיה בהצלחה...

אני רוצה בלי טיפול לנסות להקים משפחה

והכי הרבה אני בהמשך ייקח טיפול. ותודה לזה שאתה בעד הדעה הזו, טוב שנרשמתי לכאן, עד כה כולם אמרו לי "אתה משוגע? אתה אוהב גברים, מה תתחתן", כאילו הם יודעים מה אני אוהב ומה לא, חוץ' שאני לא מתאהב בגברים.

dati4u

New member
אם שלחת דוא"ל לחברותא ולא נענית - אני מתנצל

אם כי אנו בהחלט עונים לכל דוא"ל באשר הוא. בכל מקרה, אם עדיין יש לך שאלות על המפגשים של חברותא - אתה מוזמן לעיין באתר ב"סיכומי מפגשים" וכמו כן ליצור עמנו קשר שוב. עמית

לצערי בעבר לא ענו לי, מנסה שוב

תודה למידע. שלחתי שוב מייל. מקווה הפעם לתגובה. ואם לא זה כנראה סימן מאלוהים שאני לא מתאים או משהוא. חח

למעלה