בוא נתחיל במשהוא נורא חשוב !!
עד למשפט האחרון, לא הייתי חושב לכתוב אתזה, אבל הנה זה בא: אני לא מתכונן לצאת מהארון!! נכון לינואר 2010, טוב לי מאוד בארון, בתור בחור שאוהב נשים, ורוצה להתחתן ולהביא ילדים לעולם, עזוב עכשיו אם אני יישאר דתל"ש או יחזור לדת. זה עדין לא סגור לעד, כמו שאני אומר שוב ושבו, אני לא מאמין ב100 אחוז, זה מה יש, אבל אני לא לא מאמין לגמרי. המון פעמים אני אומר "תודה לאל", למרות שהמון אני אומר יא-רא-ב.... למה לעזזל זה שוב קורה לי, וגם זה, וגם זה, וגם זה. אבל אני לא כופר, ואני לא מקלל את הדת, ולא מחלל בכוונה. להפך, אני מכבד את שם שמיים, אני לא מחלל שבת עם כיפה, או מזיין גברים עם כיפה. אני מוריד את הכיפה (הורדתי כלומר), ועושה את מה שנח לי, מתי שנח לי. אם אני אצל משפחה דתייה בשבת, אני בחדר שלי גם לא יעשה דברים דווקא. אם בא לי להשתמש בפלפאן אני יעשה אתזה, אבל אני לא יהיה במחשב. בבית, למרות זאות, כן אהיה במחשב. קיצור... זה לגבי החילול שמיים. שאני לא עושה לדעתי. עכשיו לגבי ה"ארון" המוכר שלנו, שIKEA עוד לא ייצרו ארון מספיק גדול לכולנו, כמו שאמרתי, אני לא מתכונן "לצאת" ממנו, נכון לעכשיו. אם ייקרו כמה דברים, או לא יודע... אולי זה יישתנה. נכון לעכשיו- טוב לי כך. לכן אני לא ממהר לספר לאף אחד, אני עוד צעיר. למרות שהחיים עוברים מהר. בקיצור ולעניינינו. כתבתו בהודעה קודמת (תגובה) שאני לא ממש "מחבב" את מי שאולי יהיה במפגשים, ולא מאמין שמישהוא יכבד את הדיסקרטיות שלי. ואני אגב בכלל כמעט לא יוצא מהבית, אז עזוב את הקטע של הגברים... אבל כמו שאני אומר, וכולם, אני מסובך. אבל מה לעשות... כל זה בגלל ה"ארון" הזה. אבל אני לא מתלונן. אני מאושר מאוד עם מה שיש לי. למרות שאני חייב להגיד: לא היה מפריע לי לעשות קצת יותר סקס. אבל טוב, כבר תחנתי את המח פה למעלה, וזה לא ממש המקום לדבר על סקס. מקווה שהבנת את הנקודה שלי בערך. ואם לא אשמח להסביר שוב.