חברון מאז ולתמיד...

חברון מאז ולתמיד...

/tapuzforum/images/Emo13.gifכבכל שנה גם השנה יהיו חגיגות האביב בחברון שיתקיימו מחר ייום חמישי - י``ז ניסן, 1.4.10, ברחבת מערת המכפלה. אז מי מהחברים מגיע מחר לחברון. אני ב``ה נוהג מזה שנים להגיע לחברון בחגי פסח וסוכות, השנה מתחברים למורשת, כולם מוזמנים לבוא לחזק את הישוב היהודי בחברון ולהתפלל על קברות האבות והאמהות, תפילות שאין ספק שלא ישובו ריקם ובעז``ה יתגשמו משאלות לבכם לטובה. לטייל בחברון, זה לא עוד סתם טיול אלא התחברות למורשת האבות ואחיזה באדמות ארץ ישראל הקדושה. אני כאמור אי``ה אהיה שם ואשמח להיפגש עם חברים מהפורום. כל פעם שאני מגיע לחברון ולאתרים הסובבים אותה אני מתרגש ונפעם מחדש. מומלץ בחום רב לבוא לחברון - עיר האבות, שלנו לדורי דורות, חברון מאז ולתמיד, עבר הווה ועתיד. אז חבר`ה להתראות מחר בחברון. מי שמגיע (כולם כמובן באים) שישרשר בהודעה זו. המשך חג שמח ופורח.

כאן חברון - בשידור חי...

/tapuzforum/images/Emo13.gifהגענו בשעה טובה לחברון עיר האבות, לחניון הגדול ומשם נוסעים באוטובוס הממוגן למערת המכפלה, אז אם יש כאן בחברון חברים מהפורום, תנו איתות בשרשור זה. בהמשך אדווח לכם על הסיורים במקום ושמחת הגדולה והופעת האומנים. בילוי נעי לכולם ותהיו בשמחה חבר`ה, ושמח בחגיך והיית אך שמח. חג שמח

חברון שלנו בזכות אבותינו...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo27.gifהספקנו להיות בתוככי מערת המכפלה, ספגנו מקדושתת המקום, גם באולם יצחק, בקבר אבנר בן נר, בבית הדסה במוזיאון, עצוב להיות את תמונותיהם של נרצחי תרפ``ט, עלינו לתל רומיידה, אדמות ישי, בית מנחם (בית חב``ד - יוסף 770 אייכה?) קבר ישי ורות, המערות שבפנים עם ההיכל בקיר דמוי סביבון. ממש כייף לטייל ולסייר בעיר המהנה הזו. עד כאן, המצפה לגאולה.

השמחה כאן בחברון רבה

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo27.gifעם ישראל כאן בהמוניו, דתיים וחילוניים, סרוגים וחרדים, חבדניקים וליטאים, חסידים וברסלבים, ספרדים ואשכנזים, סטרייטים והומואים, גברים נשים וטף, קשישים וצעירים כולם שמחים בשמחת החג, התפילות במערת המכפלה מרוממות את הרוח ונותנות תעצומות נפש. השמחה וההופעות של האומנים בעיצומן, הופיעו להקת המושב מארה``ב, ירמיהו, בן סנוף, להקתו של דביר כהן ועומדים להופיע גם אודי דוידי, חיים ישראל, הרחים אהרון ויונתן רזאל עם הלהיא `והיא שעמדה` כל כך אקטואלי. הייתי שמח להיפגש כאן עם חברי הפורום ולשמוח יחד את שמחת החג. אם לא עכשיו אז אולי אפשר לארגן בעז``ה בסוכות מפגש כאן בחברון, אוירה קדושה וטהורה ליד קברות האבות והאמהות. המשך חג שמח אחים חביבים ויקרים

ארז158

New member
גם אני הייתי שם ...../images/Emo13.gif

היה ממש כיף .. פיספס מי שלא בא חויה בלתי נשכחת ....

למעלה