חברויות במשפחה

nobodys girl

New member
חברויות במשפחה

נשמעת כותרת עסיסית הא? ובכן... לא.. על מה אתם חושבים בעזרת השם?
אז יאללה.. טופיק להיום.. כמה ולמה אתם מיודדים עם אימא אבא האח או האחות?

מתן ב

New member
בכלל לא...

נשמע טוב? אני ואחותי כל היום רבות... אבל בזמן האחרון זה "נרגע" קצת... עם אמא שלי ואבא שלי אני בסדר, אבל אנחנו לא במצב שאני יכולה לבוא אליה ולשפוך את הלב בפניה...

Pagra Baleben

New member
אני..../images/Emo185.gif

עם ההורים שלי בקשר ממש טוב, ועם אח שלי אני רבה די הרבה, אבל מתה עליו. כנ"ל אחותי

אצלי זה ככה:

יש לי עוד 3 אחים: אחי הגדול - להט - יש לו בית משלו... חיים משלו... יש ביננו קשר.. אני כן יכולה להרים אליו טלפון.. לבוא לבית שלו... ולדבר איתו בסבבה... אבל אני לא עושה את זה.. כי כל אחד מאיתנו כבר תפס דרך... אנחנו לא בריבים או משהו.. אנחנו סבבה.. אנחנו כן מדברים והכל... אבל לא שופכים את הלב או משהו בסגנון... אחותי הראשונה - קרן - אני וקרן בכלל מכחישות שאנחנו אחיות... סתם... לא עד כדי כך.. אבל אנחנו תמיד בריב מתמיד.. היא בת 27... והיא עדיין גרה בבית! גאד! היא כל הזמן מתערבת לי בחיים! מי שאל אותה לעזזל?! שתתחיל למצוא לה חיים משלה! אנחנו כל הזמן רבות... ולשפוך את הלב בפניה זה הדבר האחרון שאני יעשה... אחותי השניה - יעל - למרות שאחותי יעל כבר נשואה... היא גרה כמה רחובות לידי... (גם אחי גר כמה רחובות לידנו...) ועם יעל... זה הכל... יעל היא כמו חברה הכי טובה... הכל הכל... יש ביננו 7 שנים הפרש... שזה לא עד כדי כך... אז אנחנו חופשי... היא מדברת איתי על דברים שהיא לא מדברת עם אפחד.. ואני איתה... על דברים שאני לא מדברת עם אפחד... אנחנו חופשי חופשי... היא תעשה הכל עבורי... ואני עבורה... אבל כמובן שיש את הריבים... רק שאצלנו זה ריב של כמה דקות/ימים... אחרי זה אנחנו חוזרות להיות כמו תמיד... בכאילו לא קרה כלום... אמא - אנחנו סבבה... אני לא מספרת לה יותר מדי... שכל אחד יחייה את החיים שלו... אני מספרת לאמא שלי מה שהיא צריכה לדעת... לא יותר... אני לא מהבנות שהאמא היא כמו החברה הכי טובה שלה... אני לא יבוא ויתחיל להישפך בפניה... כי אני לא אוהבת את זה... אבא - אבא זה אבא... משליט הסדר בבית... אין אפילו בגרוש את השיחות הממש... מדברים בד"כ על הציונים... או על ההתנהגות שלי.. לא היתה אף פעם לי ולאבא שלי שיחה ממש של שפיכת לב והכל.. וגם לא תהיה.. וטוב שכך.. לא אוהבת שמתערבים לי יותר מדי בחיים...

Nickey Picks

New member
במשפחתי החביבה....

אז יש לי אחות שהיא גגולה ממני באיזה 10 שנים והיחיסים נחמדים. היא לא גרה בבית היא גרה בכלל בעיר אחרת עם חבר שלה ואין לי ממש להתקשר אליה אבל אני יודעת שאם אני צריכה אותה היא תמיד שם אין לי איתה שיחות ממש... אח שלי גדול ממני ב4 שנים וזה ממש כייף אחנו כל החיים צוחקים וזה פעם לא הייתי יכולה ליהות איתו שניה בחדר עכשיו אנחנו כזה אי אפשר להסביר את זה אני לא מספרת לו וכאלה אבל הוא כזה ממש כייף. ואחות קטנה.. ב5 שנים.. אני איתה רבה כל שניה כמעט אבל כזה לא משהו ריציני... היא בחדר איתי אז יש את השטויות האלה... אבל התרגלתי לאני אוהבת אותה!!!!! אמא.. יחסים ממש טובים הכל אצלינו זה לא יודעת כזה אני יכולה לספר לה אבל לא ממש כי כמו שאמרו או אמרה שלה יש את החיים שלה ולי יש את החיים אם יש לי בעיה חשובה אני יכולה לדבר איתה.. אבא איתו אני מדברת חפושי הוא ההפך ממשליט סדר בבית הוא שם ואןי מה להגיד.. זהווו אם קרקאתם את זה והייתה לכם סבלנות תודה!!!

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gifהיחסים עם המשפחה שלי../images/Emo142.gif

עם אמא אני מסוגלת לדבר על דברים, אבל אני לפעמים נרתעת כי אני שונאת שמתערבים לי בדברים... עם אבא זה קשר טוב אבל לא כזה שאני אוכל לבוא ולספר לו על כל מה שקורה, אלא יותר על הלימודים, והוא פריק מחשבים כמו אז שטויות כאלו... עם אחי הגדול יש קשר טוב, אני לוקחת ממנו דיסקים והוא ממני
אבל אני בקושי רואה אותו בזמן האחרון הוא לומד באוניברסיטה...=\ אבל הקשר שלנו טוב מאוד אני אוהבת אותו מאוד! עם אחי הקטן יש קשר בסדר לא בגלל שאני לא אוהבת אותו, אני אוהבת אותו מאוד אבל אנחנו פשוט כל היום רבים... כל צליל שאנחנו מוצאים אחד לשני אנחנו צועקים... אבל בכל זאת הוא אחי הקטן, והוא נורא חמוד והוא מרגיש שאת ה´´בעיות´´ של כיתב ג´ הוא יכול לספר לי ואני מנסה לעזור לו
עם אחותי יש את הקשר הכי טוב כי היא הכי מבינה אותי מכל שאר בני המשפחה, ואיתה אני יכולה לדבר על הכל ולקחת לה בגדים
בקיצור הקשר עם המשפחה שלי הוא טוב מאוד, אבל אני לא אוהבת שהם מתערבים לי בדברים כי הרי אף אחד לא מבין אותי עד כדי כך...

למעלה