חברה

חברה

אני בהתלבטות: יש לי מספר חברות כמה מהן חד הוריות . אני תמיד נתקעת איתן על הקטע שלא מסתדרות כלכלית חייבות הלוואה וכאילו רומזות לי נו מה קורה איתך את לא מבינה את העניין. תלווי לנו ..... אני לא יודעת מה לעשות יש לי מספר חברות לא רב אבל בכל זאת הם חברות מקסימות ובכל זאת זה מעצבן אותי. לא רק שהן לא מחושבות כלכלית, וכשאנו יוצאות לרוב אני משלמת עבור הבילוי המשותף ואני עושה זאת בכייף . אני נשואה מחושבת כלכלית לא משתוללת . נכון שלחד הוריות קשה יותר כלכלית אבל תמיד הן נתקעות עם מצב כלכלי של אוברדראפט בבנק שצועק לשמיים . אני בדילמה כי זה מעמיד אותי במצב לא הכי נעים . אני שומעת על המצבן הכלכלי אבל אני לא יכולה לעזור פרט לשמוע. מה עלי לעשות עוד. אני במצב כלכלי טוב לא נשפך לי כסף וממני כסף אבל בכל זאת אני מקרינה מצב כלכלי טוב אז

את לא חשבון בנק של אף אחת

וזה בדיוק המסר שאת אמורה לשדר. תעזרי להן להבין שהחברות שלהן סבבה לך ועדיין להבהיר שאינך כספומט. הכסף עוד עלול להרוס את מערכות היחסים שלכן. תסבירי להם בצורה היפה ביותר שלמען הבריאות של הקשרים אי-אפשר להתקע במצב הנוכחי. הן צריכות להבין שאת בסך הכל מנהלת חיים נורמאליים השנכון שמדי פעם אפשר לחרוג ולהלוות כסף לחברה אבל שהמצב התלותי הזה לא עושה טוב לאף אחד ושהן צריכות ללמוד איך להסתדר לבד ולא לעשות לך נקיפות מצפון על הסדרי האכילה של הילדים בעלי אם חד ההורית שלהם. תזכרי לציין שזה כמובן לא בא חלילה ממקום רע אלא ממקום שטיפה חסר אונים בעצמו. מה שבטוח בכל אופן זה שלדעתי המצב הזה הוא רע מאוד וחייב להפסק מוקדם ככל האפשר. בהצלחה!

sh53

New member
../images/Emo45.gif

גם אפשר לבלות במקומות שלא עולים כל כך יקר כמו לקנות גלידה ב- 2.5/3.5 ש"ח וזה נחשב כבילוי על רמה כאשר הקשר הוא על רמה ולא מבוסס על כך שאת משלמת עליהן. מי שאין לו, שלא יחיה על חשבון אחרים ואפשר להעביר בעדינות את המסר הזה.

למעלה