חברה,

devilz

New member
האמ... נודד?

אנחנו לא צופיפיניקים... אנחנו צריכים מילים ברורות... וממ.. צאי מההנחה שרובינו עדיין לא יצאו לטיול...

devilz

New member
רר...

אני לא אוהבת הודעות שמתחילות ב "מה לא ברור" ונגמרות ב- "הבנת?" ומופנות אלי... יש בהודעות האלה טון מתנשא.... ולא לא כל אחד מכיר תביטוי "נודד"... לי לא יצא להתקל בו... (בהקשר הזה, ציפורים נודדות... בני ישראל נודדים במדבר.. וכאלה זה סיפור אחר...) ולשאלתך... לא הטיול של השיכבה שלי הוא לא יהיה "נודד"... (עד כמה שידוע לנו....)

עמיתי18

New member
אני אסביר לך :)

אממ אצלנו שאומרים טיול נודד אז הטיול הוא טיול שהולכים כל היום בלילה ישנים עם אוהלים אממ ופעם היו עושים את זה ממש נודד גם בלי אוטובוסים שמביאים את התיקים הגדולים בלילה עם השקי שינה והבגדים החמים... (אני מקווה שגם לנו זה לא יהיה ככה...) קיצר זה טיול שעושים הכל הכל ברגל בלי מקלחות בלי כלום... אממ הצלחתי קצת יותר להסביר? :)

devilz

New member
הנה...

ככה מסבירים... ואם תשימו לב.. ההסברים שלכם שונים....

devilz

New member
אהמ... אני תקפתי..

יש הבדל בין תקיפות להתנשאות מכוונת... אם תקראי קצת בפורום... את תראי שזה... די איך שכל ההודעות שלי ניראות (חוץ מלעמית
) עכשיו זה מובן?

בגלל השכבה האדישה והמפגרת שלנו

חוץ מי"ב-4 ו-8 אף אחד לא יוצא לטיול אחרון
השנה ביטלו טיול לאילת לתלמידי פתח תקווה :\

דללה

New member
ממ....

אנחנו יוצאים עוד פחות מחודש.. 3 ימים במלון ליד קלאב הוטל.... :) אין לי יותר מדי מידע על הטיול.. לא יצא לנו לדבר עליו בכיתה עדיין..

אפ7ת

New member
נסעתי לאילת השבוע

היה לנו טיול ל 2 לילות - 3 ימים לא ישנו ממש בתוך אילת.. הינו בקיבוץ ליד בשם אילות ושם ישנו ב 2 הלילות [לא נדדנו חח] כל מסלול זה בין 3 שעות ל5 שעות בערך וזה ללכת המון אם את יוצאת למסלולים קחי בחשבון שיש לך ללכת הרבה ושממש חם שם אז קחי לבוש בהתאם בערב השני עשו לנו שייט בים סוף והיה הכי כיף בארץ שמו לנו שם מוזיקה מזרחית, רקדנו והצטלמנו בכל מיני פוזות..עשינו פרמידה, היינו אחת על השניה ועוד כל מיני.. אח"כ לקחו אותנו לאילת לקניון שמה ולטיילת. ממש כיףף שם- יש מלא דברים יפים שאפשר לקנות |אל תשכחי לקחת כסף
| אנחנו הבאנו ללילה וודקה ורמקולים שמנו בלילה בחדר מוזיקה ושתינו קצת [אנחנו ילדות טובות אז ממש קצת רק בשביל לתפוס ראש] עשינו חושך בחדר ורקדנו [יותר נכון התחרפנו חח] וחברה שלי צילמה... היה ממש ממש כיףף... אם את נוסעת תהני מותק

דללה

New member
אנחנו ישנים בתוך אילת..

במלון אכסניה שצמוד לקלאב הוטל... היום אמרו לנו ש"משרד החינוך אוסר על פעילויות מים" אבל זה חרטא אחת גדולה... אנחנו פשוט שכבה ענקית של 14 כיתות...

קובי221

New member
נוסעים ב- 28.

והוא לא נודד, על השאר יש מעטים שיכולים לענות
. 'נודד'- אנחנו לא בקיבוץ
.

elivnat

New member
הטיול שלנו? יש עוד זמן...

שלנו יהיה בפברואר, 6-8.. שבוע אחרי המועד חורף במתמטיקה. ואנחנו נהיה במלון בריזה.. נכון לעכשיו הטיול הוא שלושה ימים אבל אנחנו מנסות לארגן עוד יום שתהיה נגיד לינת שטח, ביום הראשון של הטיול נישן בשטח ובשאר הימים נהיה באוהלים, כי גם לכיתות ט-י"א יהיה טיול שנתי של 3 ימים ועוד לכיתה י' הייתה גיחה אז זה ממש לא שווה לנו.. לי"ב אמור להיות טיול יותר ארוך בגלל שזה לאילת. נקווה שנצליח להאריך את הטיול
אבל עד אז יש עוד זמן..

nomad21

New member
שלנו היה שנה שעברה...

ישנו באותו מקום כל הלילות.. המסלולים היו ממש שווים.. חובה להביא מצלמה, נוף מדהים פשוט. אמנם זה ללכת הרבה יחסית ובחום אבל זה ממש כיף היה שווה... להסתובב באילת בערב היה נחמד, אבל העדפתי את הטיולים. בדר"כ יום אחד מוקדש לפעילות בים, זה גם ממש כיף.. אני עדיין מעדיף טיולים בצפון, אבל גם הטיול לאילת היה בהחלט שווה. בסופו של דבר הגישה שאת באה איתה לטיול תקבע כמה תהני... תזכרי את זה..

בוטל אילת.../images/Emo60.gif

כלומר, אצלנו. אני לומדת בפתח תקווה ובשנה שעברה בתיכון אחר בעיר התפרעו ושטויות כאלו ואז הוחלט לבטל את הטיולים השנתיים לאילת וגם טיולים של יותר מיומיים. גם בשביל יומיים, אגב, מועצת תלמידים היו צריכים לצעוק הרבה. אז הטיול השנתי שלנו הוא יומיים, לרמת הגולן. למען האמת הוא התחיל היום ב7, אבל יש לי מחר משהו במודיעין אז לא יצאתי

למעלה