חבר'ה !!!

חבר'ה !!!

בית"רים !!! בזמן האחרון יש לנו מסורת בבית"ר שבכל סוף קיץ כל המדריכים שהיו בקורסים נפגשים ליום כיף (שנה שעברה זה היה בישוב שקד). השנה לפי מה שהבנתי זה לא יצא לפועל מכמה סיבות , שלא ברורות מהן !! לכן פניתי לאורן והצעתי לו שבסוף הקיץ אתם תגיעו לישוב שלי ( מבוא דותן ) ... הוא ביקש ממני לעושת סקר ולברר מי מוכן להגיע וכמה. ואם יהיו הרבה אנשים נוכל להוציא את זה לפועל !!! יש לנו פה בריכה ... אתם יכולים לישון בישוב ונוכל לעשות בלילה מסיבה ... בקיצור יכול להיות מה זה כיף !!!!!! ואל תדאגו אם תבואו יהיה אוטובוס ממוגן !!!!!! בקיצור תבואו ותודיעו לחברים ולרכזים שלכם .... ותודיעו לי בזמן הקרוב 0523522703 איסיקיו 345967050 ... שבוע טוב :) חן!!!!

אממ..

אני בעיקרון יכולה לבוא, אבל עדיף לי בלי שינה כי כל השבוע מפוצץ לי ואם זה יהיה עם שינה אני כניראה לא אוכל לבוא
אפשר לעשות את זה כמו שעשינו בשקד- מהבוקר עד הלילה. חח ואיזה מבאס לכם שאתם עוד נוסעים באוטובוסים ממוגנים

חחחח

נדפקתי! אני מתחילה ללמוד יום רביעי (אויש נוווו) ככה זה באולפנות ובימי הגיבוש שלהם..... חחחחחחח אבל יהיה סבבה אם תעשו אני יודיע לחברה בענתות

אני יהיה שם

זה נשמע טוב,רק תדברי על תאריך... ותתחילי להעביר לכולם כי לא כולם נמצאים בפורום הזה,אם את צריכה שאני אעזור לך להעביר תגידי לי...

אני מציע לכם משהו אחר

אני מציע לכם במקום לעשות יום כיף, לכו להפגנה של המילואימניקים. תאמינו לי שזה יהיה מאוד מספק. בהצלחה בכל אופן.

0223

New member
לכל מי שחושב שהפגנה יותר טובה..

אני באמת לא מבין למה אנשים מכניסים מאבקים שהם ברובם פוליטיים לתוך תנועת נוער. דרך היסוד להפלת תנועת נוער היא ע"י החדרת פוליטיקה ליסודותיה {במקרה שלנו הנוער} פעילות כיף וגיבוש היא דרך לפתוח שנה בצורה מהנה והפגנה שתשאיר הרגשה טובה היא לא תחליף. אומנם ההפגנה חשובה אבל מספיק להכניס אותה לכל מקום. אם ההפגנה יותר טובה וחשובה אז בוא נעשה הפגנה כל יום וזהו. לא צריך תנועות נוער. ניתכנס בשתי מחנות וכל אחד יפגין את דעתו בנושא שיקבע. נפסיק לחנך נוער ולעשות פעילויות כיף ופשוט נפגין על כל דבר שלא יראה לנו. זה מה שאתה רוצה??? אני בטוח שלא. אז מספיק להוציא את הרוח מהמיפרשים של כל מי שמנסה להרים פעילות כיף ע"י זה שאתם אומרים שזה לא חשוב. תודה, 0223 רב"ש

MS6

New member
אני בכלל לא מסכים איתך...

הסיבה שאני נגד ההשתתפות במחאה היא בגלל שהיא לא ממש פוליטית, מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתתפנו במחאה פוליטית? על מה אתה מדבר? אם מישהו הצטרף לבית"ר בשביל טיולים או בשביל להעביר את הזמן הוא היה יכול ללכת לצופים או לנוער העובד.. שם הטיולים יותר מהנים וגם אף אחד לא יציק לך בנושאים אידיאולוגים, בית"ר, כמו תנועות אחרות (כמו השמו"צ למשל) קיימת בשביל למשוך את הנוער למען רעיון אידיאולוגי מסוים. ואותו מאבק למען הרעיון מתבטא בין השאר בהפגנות, עצרות וכדומה.. ואם אנחנו נשב ולא ניקח חלק בזה אז אין לנו זכות קיום כתנועה.

0223

New member
משה

אני בטוח שאתה יודע שלי אתה לא צריך לספר את זה. אני לא היצטרפתי לבית"ר בשביל טיולים או ימי כיף או להעביר את הזמן בסבבה. הצטרפתי בגלל האידיאולוגיה והמאבקים. אבל עם כל הכבוד, לומר למדריך שמנסה ליזום פעילות לטובת התנועה שיותר טוב שילך להפגין במקום לארגן פעילות לבני נוער כי ההפגנה יותר חשובה זה לא בסדר ונראה לי שכתנועה שמעודדת את חבריה לקחת יוזמה ולארגן פעילויות אנחנו צריכים לעודד אותם ולא לתת לאנשים מבחוץ לבוא אליהם בפניות שאומרות שפעילות כיף זה נחמד אבל לא חשוב כמו ההפגנה. ההפגנה אומנם חשובה אבל העצמאות והביטחון האישי של המדריכים בתנועה יותר. ברגע שאומרים למדריך שהרעיון שלו הוא נחמד אבל לא חשוב כמו הפגנה מסויימת מה הוא אמור להרגיש? שמשתיקים אותו? שאומרים לו שהרעיונות שלו לא שווים? שאומרים לו מה לומר? ואיך לומר ומתי? זה שיש מקום להישתתף בהפגנה זה ברור והפגנה בנושא הזה לא יכולה להיות לא פוליטית כי בסופו של דבר היא יוצאת בקריאה נגד הצבא והממשלה{היא אמנם מוצדקת} אבל היא עדיין פוליטית. אידיאולוגיה צריך להחדיר בדרכים הנכונות. הפגנה היא דרך מצויינת לשם כך אבל לפסול הצעה של מדריך ולומר לו שהפגנה הרבה יותר חשובה זה לא בסדר. חוץ מזה? לא אמרו לנו שאם אנחנו מגיעים להפגנה אז שנגיע בלי חולצות תנועה?? אז איפה אנחנו מציגים את דעתה של בית"ר בנושא אם אנחנו לא מראים את עצמנו? לכל דבר יש זמן ומקום. אנחנו צריכים לדעת איפה להכניס כל דבר ע"פ סדר החשיבות שלו. אבל אין מקום לפסול פעילות גיבוש בגלל שהיא לא נראית חשובה. 0223 רב"ש

למעלה