חברה...

Chrome-Boy

New member
חברה...

תפסיקו להיות כאלה יבשים ותתחילו לדבר על משהו מעניין... כמו למשל..איזה נגן הוא מקור ההשראה שלכם! שלי זה כמובן ג´ו סטריאני ,פול גילברט ,וג´יסון בקר שאני שומע אותם אני פשוט חייב להרים את הגיטרה ולנגן... ואז אני מתאכזב
אבל לא נורא תתחילו לכתוב שיהיה מעניין!

yoni162

New member
הרגע אמרת שיבש פה

שם מדברי על הרבה דברים כאלה כו השראות וגיטריסטים. הפורום הזה נראה לי יותר טכני.

Chrome-Boy

New member
התכונתי..

לדף הזה ספציפית... ודוקא ראיתי פה שמדברים על גיטריסטים... עשית מזה עניין גדול... פשוט אל תכתוב אם אתה לא רוצה

גילדורי

New member
ליוני

מה הקטע שלך?!?!? למה שלא יכתבו פה איזה גיטריסט השפיע על כל אחד??!?!, זה דווקא מעניין. עלי השפיעו ג´ימי הנדריקס ופלי

slovak

New member
אריק קלפטון...

אחרי מה שהוא עבר עם הבן שלו...הוא ממשיך..זה כוח

adiels

New member
אל תצחקו אבל.....

בהתחלה זה היה האמט, שם למדתי את הטכניקות הבסיסיות שלי, זה היה ממש בתקופה שהתחלתי, אחר כך כמובן וואי הענק, ג´ו סטריאני המלך וקצת מאמלסטין

mocko

New member
מה יש לצחוק ?

אני קניתי את הקלאסית כמה ימים אחרי ששמעתי את מאלמסטין בפעם הראשונה . אחרי זה בא סטריאני . את השם של קירק האמט אף פעם לא זכרנו ( מוזר ) אז תמיד קראנו לו בחבר´ה ה"מקסיקני הקטן עם השפם" .

adiels

New member
פחחחח......אהבתי.....

"מקסיקני קטן עם שפם" אני חייב להודות שנקרעתי מצחוק עכשיו טוב הגזמתי קצת באמת אין מה להתבייש, אבל ברגע שהפסקתי ללמוד ממנו באמת עברתי לוואי סטריאני ומאמלסטין, קצת גילברט פה ושם......

mocko

New member
נסה להשיג את שתי הקלטות וידאו

של פול גילברט , אם אין לך עד עכשיו . שתיהן מעולות לדעתי ביחס לקלטות אחרות בשוק , ולכל גיטריסט שיתאמן לפיהן מובטחות שנות אור של קפיצה ביכולת ( שלא לדבר על השראה ) .

yoni162

New member
בד"כ זה האמט...

לכל המתחילים...אני זוכר ש"סגדתי" לו. ממנו גם אני למדתי את הטכניקות הבסיסיות, אבל כשראיתי שאין לו עוד מה לחדש לי די איבדתי בו עניין...וכן, לבינתיים סאטריאני, וואי ושות´ מספיקים לי...

למעלה