חבר'ה....=)

ASTAR3

New member
חבר'ה....=)

יש פה המון אנשים בפורום (ב"ה) שאני לא מכירה אז...(מפקד קטן) שם: גיל: עולה לכיתה: מעו"ז(עיר): מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) שיהיה אחלה סופ"ש

ASTAR3

New member
שלי...

שם:אסתר גיל: עוד ארבעה חודשים 18 עולה לכיתה:שירות לאומי מעו"ז(עיר):בית-שמש מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) כן,כיתה ט'

שלי:)

שם:עודד שמולבייץץ! גיל:יום אחרי אסתר 18! עולה לכיתה:מ'זה ב"ס???????? צה"ל קורא לי! מעו"ז(עיר): מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו)עושה הכל חוץ מלהדריך שיהיה אחלה סופ"ש

.......

שם: דרור גיל: 16 עולה לכיתה: י"א מעו"ז(עיר): ברקן (ברקן) מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) מדריך שכבת ה' (יום חמישי פעולה אחרונה וטקס סיום, חלוקת תעודות מעבר, חלוקת ספר סיום ושי צנוע)

me

שם:סיון גיל:15 עולה לכיתה:י' מעו"ז(עיר):בנימינה מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו)-ז'.

omer628

New member
שלייי

שם: עומר גיל: 16 עולה לכיתה: יא' מעו"ז (עיר): בנימינה מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו): ד-ה

t i t u s h

New member
שלי

שם: גיל: 16 וחצי עולה לכיתה: י"א מעו"ז(עיר): ברקן מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) כן, כיתה ד' שיהיה אחלה חופש

Philipil

New member
אני

שם: פיליפ אוקליין גיל: 17 עולה לכיתה: י"ב מעו"ז(עיר): גר בקרית אונו שנה הבאה במעו"ז פ"ת בעה"ש מדריך? לא יום טוב לכולם

לינויהה

New member
גמני רוצה..!!!:)

שם: לינוי גיל: עוד חודש בדיוק 17 עולה לכיתה: י"ב מעו"ז(עיר): פ"ת מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) כן כיתה ה' שיהיה אחלה סופ"ש

Yoske Klein19

New member
תגידי לי, אני פתחתיקואי מגיל 0 ואף

פעם לא נתקלתי במעו"ז בית"ר, בקבוצה של חבר'ה שלובשים חולצות בית"ר או באיזה כרוז, מודעה או פעילות של בית"ר בעיר, כל מי שאני מכיר שקשור אייך שהוא לבית"ר אומר לי ישר שהמעו"ז בפ"ת הכי גדול וכו' וכו'. אני לא מנסה לרדת עלייך או עליכם (קשה לי להוציא עצמי מהכלל) אבל איפה אתם (שוב קשה לי להוציא עצמי מהכלל) נמצאים? איפה הסניף? איפה עושים פעילויות? תודה מראש (על התשובה שאני הולך לקבל ממך) יוסק'ה קליין

MS6

New member
המעו"ז ליד התחנה המרכזית...

ליד האנדרטה לזכר ישראל אפשטיין.

Yoske Klein19

New member
עם מי אני יכול ליצור קשר משם? מתי

אני יכול לקפוץ לראות מה יש שם? יש למישהו בגילי (20) משהו לעשות שם? כמה חבר'ה רשומים בסניף בפ"ת בכלל?

MS6

New member
בגילך אני לא חושב....

בעיקרון המעו"ז פתוח לחניכים שם מכיתה א' עד יב'... אבל אני חושב שביקור שם יעניין אותך מאוד, בעיקרון אני יודע שהמעו"ז פעיל בימי שלישי, שישי ושבת.. אני לא זוכר את המיקום המדויק... אבל אם אתה מגיע מהתחנה המרכזית לסמטת ישראל אפשטיין ופונה שמאלה אז זה מבנה חמישי או שישי משמאל.

who is this1

New member
שלי

שם: עומר נורי גיל: 18 עולה לכיתה: ש"ש מעו"ז(עיר): שקד מדריך?(אם כן אז איזה כיתה וכו) רכז

למעלה