חברה.....

silvio3

New member
חברה.....

נראה לי שאני יפרוש מהמשמר אזרחי כי התחיל להיות לי משעמם ומעיק

יוני43211

New member
לא נורא ...

בס"ד המשא"ז היום לא כמו שהיה אז..
חבל באמת חבל !! יוני צוות הרי השוף

silvio3

New member
אז ככה..

קודם כל פעם ב... מתקשרים אלי ומודיעים לי מה קורה אין לי בעיה להגיע כמעט כל יום אבל הבעיה שאין הרבה מה לעשות כשאנ ימגיע יש מתנדב מתמי"ד בקלאסי שאני עובד איתו אבל הוא אוהב סתם להסתובב בעיר או לעשות פיזורים ואני סתם נתקע אני בקושי מטפל באירועים וסתם עושים סיבובים בלי טעם או שלפעמים לוקחים אותי לאבטחת אירוע לפעמים אני לא מבין מה אני עושה שם בכלל כי מגיעים עוד 10 שוטרים יש איזה מתנדב שיש לו קו מחשבה כמוני לטפל באירועים ולא לעשות סתם סיורים אבל הוא לא תמיד מגיע ואם הוא בא אז הוא עובד או שבתתות או לילות אני משכנע את עצמי שהפעם הבאה יהיה קצת מעניין במשמרת אבל כל פעם עוד יותר משעממת אני אוהב את ההתנדבות הזאתי אבל אי אפשר לבוא וסתם לשבת ולא לעשות כלום נראה לי שלאט לאט אני יתנתק מזה

שמע בנאדם...

גם לי הייתה תקופה ממש נוראית בשירות שלי. ואז לקחתי קצת פסק זמן חשבתי דיברתי עם אנשים... עברתי לבסיס נוסף חוץ מהנוכחי ןעכשיו אני פועל בשניהם וגם דברים הסתדרו לי וממש טוב לי. יש משברים אל תתיאש מדברים. בהצלחה.

24BP

New member
תנסה להתחבר

לאנשים שכן יש להם ראש וידע לטפל בארועים יותר מענינים או לבקש לעבור צוות . בכל מקרה יש תקופות יבשות אני בתור אחד שיוצא עם כל סוגי היחידות גם יש תקופות יובש

ע י ד ן 19

New member
גם הפרעות מנוחה כבר בקושי מקבלים...

התחלתי להתפלל כבר שיהיו הפרעות מנוחה...אי אפשר ככה יותר.עושים משמרת עד הבוקר ואפילו לא דוח פעולה אחד. מה לעשות...ככה זה כשמצליחים לחסל את הפשיעה באיזור...חחח... (-; חג שמח וכשר!!!

24BP

New member
עוד מעט חופש גדול

הפרעות מנוחה לא חסר ואת הפשע לא חיסלת כל סיור עם שוטר מסוים אני מסיים עם פגיון ואם שוטר אחר עם רכוש גנוב צריך לדעת איפה לחפש

mfsing

New member
וצריך לדעת עם מי. כי היו מקרים בהם

כמעט היו מכות ושוטרים שפוט קפאו כי הם פחדו. אם היו במקום שוטרים אחרים היו מכות והיינו מביאים עצורים

למעלה