חברה!!!

חברה!!!

הבאתי לחבר שלי את הספר הראשון של הארי פוטר - הוא תמיד צוחק\צחק עליי שאני קורא את הספרים האלה... ולא רק שאני קורא אותם שאני פנאט על הסדרה!! כל פעם שאני הולך לסרטים עם ידידה שלי או המשפחה שלי הוא פשוט לא מפסיק לרדת עליי ( דרך אגב אני בן 20 ובן יחיד אז עוד יותר נראה לו מוזר שאני עדיין הולך לסרטים עם המשפחה שלי- אבל משפחה יש רק אחת! ) כולי תקווה שהוא יתמכר לסדרה (חה חה חה ) ... תחזיקו גם אתם אצבעות!

גם אני בן 20.

ואפילו המשפחה שלי מדי פעם צוחקת עלי. אבל אני לא לוקח את זה קשה. פשוט תגיד לו שיקרא את הספר הראשון ואז נראה אם הוא יצחק עליך. אגב, יש לי 3 חברים שלא הפסיקו לצחוק עלי ובסוף שאחרי שהם קראו את הספרים הם מתנצלים בפניי. [לתשומת לבך].

אני חושב...

שאת לא צריכה לחשוב שזה מזל שאת בת 11 בגלל שאנחנו בני 20 וצוחקים עלינו. (זה לא תירוץ,מה?!חשבת שכשתיהיי בת 20 את צריכה להתבייש?!) לדעתי! אין מה להתבייש,ולהיפך= אני מתגאה שגם אני בין המיליונים שמכורים לספר. תזכרו! שמי, שבן 20(ולא רק!), וקורא את הספר הוא לא צריך להתבייש ובלשון המעטה- "לא לשים על אף אחד".

E u r o s t a r

New member
אני מכיר מישהו שבן 23 שקורא תספר

למזלו כל המשפחה שלו קוראים ההורים והאחות...

אני מאחל

אחד שבן 23 שימשיך לקרוא ת`ספר ויהנה ממנו בכל רגע. אין מה לחשוש,אפילו בני 40 קוראים ת`ספר.

the ror

New member
אני פשוט שיגעתי את האחים שלי עד

שהם קראו ככה שכיום כל המשפחה שלי כבר קוראת...חח

ולדמן

New member
אמא של חבר שלי-

היא קוראת הארי פוטר ונהנית. והיא בת 40+,אז מה,למי אכפת?:)

ToryMaster

New member
איפה חנה?

איפה העלמה [ביתחולים?
], איפה יעל [זה השם?]?. מותעק, אתה בחברה טובה כאן, אל תדאג.

אני פה ../images/Emo4.gif

(עייפה עצבנית ומצוברחת) וגם אני מעל גיל 20 והתחלתי לקרוא את הספרים כשהייתי מעל גיל 20, כבר כתבתי פה לפני שבוע, שלדעתי בספרים יש רבדים רבים, והם מתאימים לכל גיל. יש דברים מסויימים בספרים שאפשר להבין ולחוות מבחינה רגשית יותר מאשר ילדים דווקא , כי עברנו יותר בחיים. . (כתבתי את זה בתגובה למישהי שכינתה אותי משועממת על כך שאני קוראת הארי פוטר... מה שנקרא גם משועממת וגם משמינה משעמום)

Fairywitch

New member
אני פה../images/Emo9.gif בת 29 ופוטרהוליק גאה../images/Emo70.gif

ובל נשכח את חברתי הדוקטורנטית בת ה-31, שכותבת לפחות חלק מהדוקטורט שלה על ה"פ. וגם אבא ודודה שלה ניהלו איתה ואיתי קבוצת דיון במייל... ואת נעמי, חברתי לעבודה, שהיא בת 24, אאל"ט. בקיצור, אתה אכן בחברה טובה, ידידי

Fairywitch

New member
אה, ואמא שלי לא הלכה איתי לסרט

הרביעי
היא אמרה שהיא מפחדת- זה אכזרי מדי והיא לא יכולה לסבול...
(אשה בת 55, שתבינו
)

י ע ל י ק

New member
מי? מה? ../images/Emo12.gif מישהו קרא לי? ../images/Emo6.gif

כן... מה לעשות הגיל לא קובע. אדם יכול להיות זקן ברוחו וצעיר בגופו ולהפך. אני מאד גאה ושמחה להמנות על הצעירים ברוחם ולא מרגישה בכלל צורך להתנצל על הנאתי הצרופה מקריאת ספרי ה"פ או מצפייה בסרטי ה"פ (ונא לא להפנות אותי לפורום השכן
). אני בת 49 ומאושרת שעוד לא גמרתי לקרוא את כל הסדרה ושיש לי למה לצפות. (ובכוונתי גם לקרוא את הכל באנגלית לאחר מכן). אז אתם בני ה-20 יכולים להיות רגועים לגמרי

למעלה