חבר'ה

חבר'ה

לגבי הפרויקט החדש... גם אני כמותכם, שלחתי תמונה ופרטים למייל שהעלו פה... ורק רציתי לאחל לכולנו בהצלחה באודישנים... אשמח לשמוע עדכונים ממישו שחזרו אליו מההפקה, בנושא... ובכלל תודה

אגב, השנה בפרויקט לא לומדים משחק

ואין תחרות שמסכמת את הלימודים בשירה וריקודים.... כל הקונספט השתנה וחבל- כי עכשיו זה עוד שעשועון שמשתתפיו מתחרים על פרס, והפעם חלקת גן עדן קסומה באי יווני... לא יודעת... הרבה אנשים עם חיידק במה הולכים להתאכזב.. אני אישית התאכזבתי. כך הלך לו חלום:)

get well

New member
אבל לעומת זאת הרבה אנשים אחרים

יכולים להתחבר לסגנון הזה יותר.. נחכה לשפוט את הפרויקט אחרי שהוא יתחיל

מהממת21

New member
בהצלחה לכך המתקשרים.......

לא משנה בכל מקרה כל העולם מנסהה להתקשר ולא עונים או שתפוס אז אין טעם לנסות.. אני מעדיפה לא להתקשר בכדי לא להתעצבן ולהתאכזב שלא עוניםםםם.. נסו אולי יתמזל מזלכם

מהממת21

New member
בהצלחה לכולם

בהצלחה לכל מי שאכן רוצה להשתתף בפרוייקטטטטטטטטט.. אני כמוכם מחכה לתשובהה אז יאללה נתראה בוילה חחחחחחחחחחח

survivor 2

New member
אם עוד לא הפנמת...

פרויקט וואי 3 הולך להיות שונה אין יותר וילה, הפעם הפרויקט יצולם על אי יווני

yellow cheese

New member
וואו. מדהים.

אני מתה להיות שם עם הבחור, אבל אין לנו כ"כ מושג לגבי מחירים ושות'. כמה עולה שם ללילה? זה באמת כזה שווה כמו שזה נראה בתמונות באתר?

מממ..... למזלך אני כאן

500 ש"ח באמצע שבוע (שווה כי בשחייה לילית אתם לבד, ויש סאונה פרטית) 600 בסופ"ש. אחות של חבר שלי- החבר שלה, הוריו מנהלים את המקום. וחוצמזה אחת מן החברות שלי יוצאת עם עוד מישו מהמשפחה-אז אולי אצליח לסדר לך הנחות...לא מבטיחה:) עשיתי לחבר שלי שם מומולדת יש שם אגם מלאכותי ממש קרוב ובפקיעין אפשר להסתובב בשוק, לאסוף ביצים טריות אותן תבשלו במערה ביחד. יש ארוחות מצוינות שלא כלולות במחיר אבל במערה יש מכל טוב ואפשר להזמין פיצה מצוינת ממש בכלום כסף- יחסית למקומות אחרים... אשמח לעזור לך לתכנן טיול לשם- אם תצטרכי! :))

yellow cheese

New member
יש לאובייקט גוף מהמם.

חמודה את.

למעלה