חברה

אודלינה

New member
חברה

אני יודעת שה לא כל כך קשור לפורום אבל בכל זאת.. אתם יודעים ששבוע שעבר לפני 25 שנה נרצח ג'ון לנון? אני חושבת שזה חשוב להזכיר את זה כי הוא היה בנאדם טוב ורצה שהעולם יראה יותר טוב.

לכי כוסעמק

לא מעניין אותנו השטויות שלך תחזרי לחור שבאת ממנו חתיכת צפונית יאללה סלאמת אהה ובגלל שזה ההודעה האחרונה שלי בפורום אז אלביס,עופר,אור,אילנה,מור,אלכס(חחחח)...אוהב אותכם אחים\ות איתכם אני ימשיך לדבר מה שבטוח...

maorubin

New member
לאן אתה בורח!?!

עלק הודעה אחרונה שלך בפורום!. פחחחח..... אתה לא הולך מכאן!!! וד"א... תעזוב תילדה!!! מזה משנה שלא קשורא לגלישה?! גם ככה הים (אצלנו בישראל!...) פלטה והופרום מת.... אז יאללה דיייייייי אה... אתה לא הולך לשומקום

אודלינה

New member
עשיתי לך מהשהו לעזאזל?!?!

יאללה לך ימתלהב חש את עצממו גולש על, זה שאתה גולש בדרום אפריקה לא אומר שאתה צריך להתלהב על כולם.. מה קשור פה צפונית? אלביס תגיד לו משהו :( לא נעים לי לא עשיתילו כלום

maorubin

New member
הנה עוד משהו שאת צריכה ללמוד...

גיא.... הוא גר כרגע בגאנה.... עובד בתור מציל... כל היום בשמש... המוח שלו הצטמק.. ולפעמים... הוא אומר דברים לא במקום.... פשוט מאוד... אל תקחי את החמור הזה ברצינות אני כבר ידבר איתו במסנג'ר.... גיא!... יש גבול!!!

רוזיA

New member
ילד איתי אתה תמשיך לדבר?

כי אתה לא חייב.. אתה יכול רק למצוצ לי יא חתיכת חציל בלגי..

Bik101

New member
משהו קצת יותר קשור לפורום

שבוע שעבר נרצח מאליק ג'ויקס על ידי גלי צינור קטלניים בפייפליין מאליק היה גולש תותח (מקומי בצ'ופו) וזכה בTUBE OF THE YEAR של billabong xxl שנה שעברה ככה שלא מדובר על איזה טמבל שלא ידע למה הוא נכנס ועם כל הכבוד לג'ון לנון מה הוא נכנס כאן באמת?

אודלינה

New member
למרות שהוא לא קשור

אני חושבת שזה חשוב להזכיר בנאדם כמוהו. (ותאמין לי זה עדיף על השטויות של הבננות שהיו פה) וגיא שלח לי את הכתבה בקשר לגולש שמת בפייפליין. זה ממש מזעזע

רוזיA

New member
מה את נפתחת עליהם ברגשי..

אל ספרי פה אפאחד כולל אותי.. ועל האשדודי הזה שימי כוס .. הוא עוד פוייזר מאונן. מוזיקה דבר חשוב לא משנה איזה סוג כל עוד זה לא טראנס הכל הולך ..חלק גדול מהתרבות הזאת זה מוזיקה..

maorubin

New member
היא צודקת

פשוט מאוד זה לא פורום רכילויות או פורום "היכרות עם גולשים" מה שחלק מכן התחלתן לעשות אותו

למעלה