חבר'ה..

לירון25

New member
חבר'ה..

חבר'ה אני ממש בבעייה רצינית...אני לא מוצא בשום מקום עכברים...זה לא יאומן.. אין לאף אחד ממש לאף אחד... מה אני עושה? אולי בכל זאת אתם מכירים חנויות באיזור בת ים חולון ראשון? תודה ..אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה דחוף. אם אני לא ימצא ואני בטוח שאני לא ימצא אפשר להביא לו אוגרים ?

dreaming h

New member
זו בעיה גורפת

הקושי במציאת עכברים, בתקופה זו. אין בעיה עם אוגרים, סתם מיותר (הרבה שיער, אין זנב, לא כולם מוכנים לאכול) תחכה עוד קצת, גם החבר'ה שלי חיכו בסבלנות עד שמצאנו. כמה אתה צריך?

Rebeccan

New member
למסירה חולדה מצויה שנלכדה אתמול ../images/Emo70.gif

אמנם בירושלים אבל בואו לקחת או ש.... בעעעעעעעעע
עזרו לי להפטר ממנה .. או ממנו פרינצסה
בגן הפרחים

dreaming h

New member
אולי תצליחי לעשות איתה

טרייד עם עכברים...
אני מכירה איזה בחור באזור ירושלים שסבל מחולדה שהסתובבה לו במנוע של הרכב כמה ימים, בסופו של דבר היא נלכדה, והוא נסע רחוק לשחרר אותה. אולי את יכולה לחבור אליו..

לירון25

New member
בעקרון אני צריך 2

אבל ביגלל שהמצב באמת קשה אני יקנה איזה 20 - 30 עכברים ויגדל בבית. לפני שבוע ננתי לו עכבר אחד קטן במקום 2 כי לא היה והיום אני גם לא מוצא אז כניראה שאני יביא לו 2 אוגרים

אני יכול לכתוב את השיטה שלי להפטר

מחולדות בר לא רצויות אבל זה לא ממש בכיוון המחשבה שלך כפי הנראה... בכל מקרה אנחנו בפורום לא ממליצים לתת חולדות בר כמזון לזוחלים עקב הסיכון הרב שהן נושאות טפילים ויתכן שגם רעלים שונים בגופן. בכל מקרה תודה על ההזמנה לארוחת צהריים

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif השכן טיפל ../images/Emo98.gif

ומה לעשות אצלי ארוחת צהרים מועדפת כוללת את
עם סלט ומרק טוב בחורף פרינצסה
בגן הפרחים

preversia

New member
אני מבינה שהחולדה מוצעת פה כמזון...

ולכן אזכיר שחולדות וטרף מהטבע בכללי לנחש ביתי אינו מומלץ ועלול להיות נשא של מחלות וכו' שעלולות להדביק את הנחש

hot chilly

New member
בראשון יש להם עכברים ואוגרים

וגם חולדות בד"כ, באיזור קניון ערי החוף שם. ובת"א תמיד יש בלוינסקי ליד התחנה המרכזית החדשה.

"הספארי של ברי" ברחוב הרצל בבת-ים

בזמנו קניתי אצלו את הנחש הראשון שלי והיו לו שם עכברים ואפילו ולדות חיות ,נסה אצלו .

למעלה