חבר'ה....

סיונתו

New member
../images/Emo2.gif

אצלי הוא בצד ימין... אני לא מבינה מה מפריע לך כל כך גם אם האנשים האלה באמת רוצים צומי וזה מה שנותן להם את הצומי... מה זה עניינך

yaeli87

New member
אז התגובה שלי ../images/Emo9.gif

אז ככה... אני חושבת שאת פשוט חצופה! חח מה לעזעזל אכפת לך שמישהו מבקש חיבוק? רע לך עם זה? עושה לך רע לראות שיש פה אנשים ששולחים "חיבוקים" לאנשים אחרים שאין לך שמץ של מושג מה עובר עליהם?! ואם יש פה סתם מישהו שיש לו חסך מחיבוקים? זה מפריע לך שהוא מבקש?! אז אולי ה"צרות" שלנו נראות לך כמו "לא השמיעו את השיר שלי ברדיו" מי את לעזעזל שתקבעי את זה?!?!!?!? את פשוט כ"כ עצבנת אותי עכשיו .. וואו... היה עדיף לך פשוט לסתום ת'פה שלך ולא לכתוב ת'הודעה הזאת.. כי בואי נגיד ככה- זה לא שאת וותיקה פה או משהו...כולה ראינו איזה 2 הודעות שלך והן היו של "אתם לא זוכרים אותי בכלל"... אז מה את מדברת על צומי?!?!?!!?

יעל.....

שורתיך האחרונות מאד צרמו לי..... מה זאת אומרת רק ראינו שתי הודעות שלך פה???? אז מה??? אני קוראת פה!!!!! אומנם לא כותבת אבל קוראת!!!! אם משהו מפריע לי זכותי להגיב!!! ולא אמרתי שאני לא הייתי כזאת אבל עברתי את השלב הזה, ואני חושבת שפשוט עברו פה גבול! אם כבר קהילה....מותר גם לבקר לא הכל פורח וזורח....כן יש גם דברים שמציקים לאנשים!!!

yaeli87

New member
אני שמחה שזה צרם לך...

מגיע לך שזה יצרום לך... כמו שצרם לי שאני רואה הודעה דיי מטומטמת ש"נמאס לך מבקשות של אנשים לחיבוק" עובדה שלא הכל פורח וזורח כי אחרת אנשים ל-א היו מבקשים חיבוק..חשבת על זה?! וחוץ מזה אני לא חושבת שיש לך איזשהי זכות להתערב בבקשות של בן אדם...גם אם זה בגלל שגנבו לו סוכריה או גם בגלל ששברו לו את הלב את לא יודעת מה עובר פה על אנשים אז אל תשפטי אותם שהם מבקשים חיבוק... ועוד משהו- זה יעלי!! לא יעל!

יעלי....

אני מאד לא חושבת שהודעתי הייתה מטומטמת היא היתה במקום!!! אני חושבת שכבר הסברתי לך מדוע זה צרם. אני מאמינה שאם תחשבי קצת אולי תביני ואם לא תביני את לא חייבת להגיב כמו שהגבת שום דבר פה אינו אישי. את לא מכירה אותי אז בבקשה תשלטי על תגובותיך אלי.בסדר? נכון אני לא יודעת מה עובר פה על אנשים אך אין זה אומר שחייבים לבקש חיבוק כל שניה....מצטערת אבל חייבים לשפוט וחייבים לשמים גבול. לא צריך להציף את הפורום בהודעות חסרות משמעות ותוכן,כן ללא הסבר לחיבוק. אני לא היייתי מפנה את תשומת הלב של הפורום אם הייתי חושבת שזו תופעה מינורית.אבל זו לא תופעה מינורית. הפורום מדרדר....כבר הכל זה רק חיבוקים ונשיקות.... יעלי אני אף פעם לא סתם תוקפת.ויש לי הזכות להתערבות לא פחות וכן גם לא יותר ממך.

yaeli87

New member
אני באמת באמת באמת מנסה לשמור על

רוגע אבל את פשוט מרתיחה אותי כל הודעה שלך יותר מעצבנת אותי מההודעה הקודמת... למה את חושבת שזה עניינך למה אנשים מבקשים חיבוק?! את מכירה אותם בשביל לשאול אותם את זה...?

לא...אני לא מכירה אותם או משהו ...

אבל תודי שזה מטופש לפתוח שרשור מלא בסמיילים סתם ללא כל פרטים שרק כתוב בו תשלחי לי מסר או שלחתי לך מסר..... לא נראה לך קצת מטופש?

yaeli87

New member
האמת שלא...זה לא נראה מטופש...

וזה לא כ-זה צריך להזיז לך... את סתם נטפלת לקטנות צאי מהסרט שלך

yavin

New member
אם את קוראת ולא מתאים לך ...

מה שכתוב פה אז את מוזמנת לקנות ספר
היום יש המון ספרים טובים שהם מאוד זולים ואפילו יש מבצע בצומת ספרים על המון ספרים 2 + 1 מתנה

אייייייייי

חבר'ה אתם מה זה לא יודעים לקבל ביקורת אה..... אני חושבת שמה שאמרתי הוא סופר נכון!!!! אתם רק מבקשים חיבוקים ובלי לומר למה!!!!! כאילו בסדר יודעים מה...בקשו חיבוק וירטואלי אבל אם כבר אז כבר..תגידו מ-ה ק-ר-ה!!!! וכן!!!! אני חושבת ,ואני לא אומרת שלא הייתי כזאת,שאם משהו קרה עדיף לפנות למישהו לא וירטואלי מישהו אמיתי. מצטערת להודיע לכם לא כל העולם זהו האינטרנט..אני חושבת שמה שקורה, אם כבר אינטרנט, הוא שהכל נהפך לנשיקות וחיבוקים כל שניה....חאלס לא כל שנייה צריך לחבק ולנשק וירטואלית!!!!כאילו הכל קיטשי.... בשמיניסטים לא הרגשתי את זה!!! ועוד משהו ... אפשר להגיב אחרת....במקום "אם לא נעים לך לכי מפה" אפשר לחשוב ולא לסקול אותי!!!! אתם בני 18 תתחילו להגיב כמו בני אדם בוגרים!!!! זהו.... בלי קשר....חג שמח.

A N I g M A

New member
אני לא אגיד לך תלכי מפה,

אבל אני יכולה להגיד לך שיש אנשים שכן אומרים מה קרה. הם מבקשים חיבוק כי רע להם והם רוצים ראות שיש מישהו פה בשבילם (כי כשאת עצובה זה נראה כאילו אין אף אחד). אז הם מקבלים את החיבוק שלהם ומספרים למי שצריך מה קרה. לא תמיד כולם צריכים לדעת. חוצמזה, חיבוקים ונשיקות, וירטואלי או לא, זה אחלה דבר. תשאלי את יעלצ'

JMSixfeetsmall

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ומשהו להוסיף.

רציתי להוסיף משהו אם כבר... את מדברת עם האנשים פה כאילו הם וירטואלים, כאילו הם "לא אמיתיים". אז אני יכולה להגיד לך שפגשתי את רוב האנשים פה, ותאמיני או לא, הם אמיתיים! כמו שאני מדברת עם חברות שלי באינטרנט שאני פוגשת במהלך השבוע גם איתם אני מדברת. מה ההבדל? עוד משהו, אולי את קוראת פה הרבה, אבל את לא מכירה את האנשים פה, והם לא מכירים אותך. את לא יודעת מה עובר עליהם... אם היית מכירה אותם הם היו אומרים לך, הם לא חייבים לך שום דין וחשבון על הרגשות שלהם.

אחלה.....

תפרקו רגשות אין לי בעיה..... אבל אל תתחילו כל שניה,ודבר שני אם משהו באמת קרה והוא כ"כ זקוקים לחיבוקים לא יותר עדיף בדרך אינטרנטית אחרת? כמואיסיקיו למשל? באמת אבל באמת.....אם זה כ"כ עקרוני וחשוב תסבירו במה זה מועיל. הרי זה לא אמיתי,פיזי וגם פה שזה פתוח לכל,כל אחד יכול לעשות קליק על הסמיילי של חיבוק ובלי להתכוון לזה כלל!!! את מבינה?

A N I g M A

New member
אמרתי לך,

הם רואים שיש פה מישו בשבילם ושאכפת לאנשים שעצוב להם, ושיש מי שרוצה לעזור. זה לא היה גורם לך להרגיש טוב?

10GaZ

New member
לפעמים

אתה לא יכול להבין את הצד השני עד שאתה נמצא בו. ואז אתה מבין כמה שלא הבנת. זה הכל.

נו......

אז אם אתה מבין גדול כ"כ מה......שתף......עדיין איך אתה יכול להתווכח ולהגיד לי שחיבוק אמיתי לא עדיף מחיבוק וירטואלי.....

ShukyDD

New member
אבל מי אמר לך

שכשמישהו מבקש חיבוק וירטואלי זה אומר שהוא לא קיבל חיבוק אמיתי?

למעלה