חבר'ה....

חבר'ה....

רק רציתי להגיד שנמאס לי שאתם פותחים שרשורי "חיבוק מישהו". במה זה מועיל? זה סתם צומי.. ובייחוד שאין איך לעזור חוץ מלכתוב סמיילי. אז לדעתי אם אתם מתים לחיבוק או שתלכו לחבר/ה/ דובי/ אח /אחות או שפה תכתבו מה קרה ולא שרשור צומי ולא יותר מי זה!! זהו.... יום טוב....
....

Drorrrrrr

New member
אם זה עוזר להם אז מה אכפת לך?

ומה זה "נמאס לך", את מוזמנת לא לפתוח "שרשורי צומי".

Liza1987

New member
למה את אומרת שזה לא עוזר??..

מאין לך??... בשבילם - זה נחמד לדעת שאנחנו כאן עימם... מחבקים אותם... כשהם עצובים.. אולי לך זה לא היה עוזר.. אבל להם זה עוזר...

JMSixfeetsmall

New member
יש שני סוגים של שרשורי צומי...

שרשור צומי לקבל חיבוק ולראות שיש פה בפורום אנשים שקשובים לך ושרשור צומי כמו שכתבת כרגע סתם כדי לעצבן.. מה קרה? מפריע לך בעיניים?! תחיי עם זה.

ShukyD

New member
מה איכפת לך?

גם ככה את צצה פעם בחודש וכותבת "היי חזרתי, מה קרה כולם שכחו אותי?" אז מה איכפת לך איזה שירשורים אנחנו פותחים? את לא תחליטי אם זה עוזר או לא לך זה לא עוזר? סבבה, בגלל זה את לא פותחת כאלה יש סיבה שאנשים פותחים כזה יותר מפעם אחת.

light angel

New member
אני מסכימה איתך דווקא.

יש לפעמים מצבים שאתה עצוב באמת, עבר עליך יום נורא ושום דבר לא מסתדר. בזמנים כאלה באמת נחמד לקבל חיבוק וירטואלי, ולכאלה אין לי בעיה. אבל כשכל הדף מלא בשרשורים "לא השמיעו את השיר האהוב עלי ברדיו, תנו לי חיבוק", זה באמת מעיק. מה גם שהפורום הופך להיות פורום חיבוקים וכל מי שמשעמם לו מבקש חיבוק. לא שיש לי משהו נגד זה, תעשו מה שבא לכם, אני למזלי לא עושה את זה. אבל אני מסכימה עם הילדה.

נו, באמת...

נראה לך שאנשים פותחים פה שרשור בגלל שלא השמיעו את השיר האהוב עליהם ברדיו?!?! אין לך מושג בכלל מה עובר פה על אנשים, ואם מישהו מרגיש שהוא זקוק לקצת תמיכה (אפילו אם זה רק כמה אייקונים, אין לך מושג כמה זה מעודד לפעמים), אז מה זה מפריע לך? "כל מי שמשעמם לו מבקש חיבוק"... אני בכלל לא אגיב על המשפט המטומטם הזה.

ShukyD

New member
אוקי

אז מה עם "דוד שלי נפטר בכיפור והודיעו לאמא שלי במוצאי יום כיפור, לא היה מתוכנן בכלל שנסע לכפר סבא אבל ב10 דקות ארזנו מה שיכלנו וזזנו כל הדרך אמא שלי רק בכתה וכל כך כאב לי לראות אותה נשברת ככה אבל השתדלתי להיות חזק כדי שהיא לא תתפרק לגמרי ביום שישי הלכתי לנחם אבלים וכל כך כאב לי לראות את אמא שלי וכל האחים שלה במצב כל כך גרוע כל כך מדוכאים כל כך שבורים.. זה באמת קשה, אז אפשר חיבוק?"

Liza1987

New member
יואביי מתוק !!!! ... ../images/Emo24.gif..

..
..
..
..
..
..
.... המוני חיבוקים - רק בשבילך !!!...
..
..
..
..
..