חברה.... אני לא זוכרת אם כבר עשו את זה או לא אבל בו נעשה רשימת אייסיקיו ומסנגרים
L lihi r New member 31/8/05 #1 חברה.... אני לא זוכרת אם כבר עשו את זה או לא אבל בו נעשה רשימת אייסיקיו ומסנגרים
P pirates to the champ New member 31/8/05 #3 Nice Idea.... Mine Massenger: [email protected] ICQ: 230123410 SEE YA
מ מקסים המשוגע New member 1/9/05 #4 כן עשו את זה מזמן אבל....למי אכפת?! הינה שלי...: ICQ: 214683028 בשר למסנג'יר ...רשום לי "כתובת דוא"ל לא אומתה אבל זה המייל שאני רשום עליו...(אני חושב)...: [email protected] רוצים אותי ברשימה...סבבה תשלחו לי מסר ואת הפרטים ואני אצרף אתכם...(יהיה יותר קל) יאללה ביי!
כן עשו את זה מזמן אבל....למי אכפת?! הינה שלי...: ICQ: 214683028 בשר למסנג'יר ...רשום לי "כתובת דוא"ל לא אומתה אבל זה המייל שאני רשום עליו...(אני חושב)...: [email protected] רוצים אותי ברשימה...סבבה תשלחו לי מסר ואת הפרטים ואני אצרף אתכם...(יהיה יותר קל) יאללה ביי!
מ מקסים המשוגע New member 1/9/05 #5 מה אפחד לא מגיב על ההודע הזו?! יוו אנשים....זה מזכיר לי את השרשור של התמונות שאני עשיתי..... בושה!!!! תוסיפו תגובות!!!!! C'MON!!!!
מה אפחד לא מגיב על ההודע הזו?! יוו אנשים....זה מזכיר לי את השרשור של התמונות שאני עשיתי..... בושה!!!! תוסיפו תגובות!!!!! C'MON!!!!
B Bardug0 New member 2/9/05 #8 310919 ונצל"ש: משום מה דווקא כשאני מנסה להכנס לפורום הזה האקספלורר נתקע לי.. עכשיו הצלחתי בפוקס להכנס. קורה לעוד מישהו ?
310919 ונצל"ש: משום מה דווקא כשאני מנסה להכנס לפורום הזה האקספלורר נתקע לי.. עכשיו הצלחתי בפוקס להכנס. קורה לעוד מישהו ?
L LuNa MaJnUnA New member 2/9/05 #9 שנה שעברה האקספלורר נתקע לי לגמרי כל פעם שנכנסנו לתפוז. עכשיו אנחנו בכלל לא משתמשים בו, רק בפיירפוקס, וכשצריך משהו שאין אז ב-realplayer.
שנה שעברה האקספלורר נתקע לי לגמרי כל פעם שנכנסנו לתפוז. עכשיו אנחנו בכלל לא משתמשים בו, רק בפיירפוקס, וכשצריך משהו שאין אז ב-realplayer.
T TheGoNe New member 3/9/05 #10 מסנג'ר ואייסיקיו מחובר מלא למסנג'ר ולאיי סי 172828346 [email protected]