חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרגע חזרתי! היה... שמיימי!!!!!!!!! היו כ"כ הרבה רגעים יפים!!!!!!! אבל אחד הרגעים היפים היה לפגוש ולהכיר את כולכם! אתם אנשים מקסימים! כולכם!!!!!!!!! והנה המקום להגיד לכל החבר'ה שפגשתי:ירדנוש',אלון,מאיגו,מאי ודניאל יפעתוש' (מקווה שהסדרת את הנשימה...),צאלה,עינב,אביה טל,אורלי ואדיר! היה ממש כיף להכיר אתכם!!!!!!!!!!
ולהופעה עצמה: כשעמדנו לקבל את הכרטיסים פתאום מי מגיע (באיחור...) גיא! הלב שלי היה בעננים!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שלום והוא פשוט נעצר ודיבר איתי! שאל מה שלומי ואיחל לי שאני אהנה בהופעה בקיצור... סוף הדרך! ההופעה היתה מדהימה! השירים החדשים פשוט נפלאים!!!!!!!!!! (כולל החדשים בשבילי שהם:"בעוד שבוע" ו "בפורים הזה"-זיגו שר מהמם!!!!) הדיסק הזה הולך להיות שווה! ב "לא בא לי לשמוע" שאיתי נתן לקהל לשיר פתאום קלטתי כמה זמן חיכיתי להופעה הזו וכמה התגעגעתי להופעות שלהם ופשוט לא יכולתי לעצור את הדמעות! (נורא התרגשתי...) כמובן כל השירים המוכרים והמדהימים!!!!!!!!!!! וכמובן ההדרן... אוי ההדרן הזה היה נפלא! אבי טולדנו שר מד-הים. ומה שהוא אמר בסוף על החבר'ה היה נכון-הם הכי מוכשרים בעולם!!!!!!!!!! בהדרן איל הסתכל עליי ועשיתי לו ככה
עם היד והוא חייך אליי והייתי נורא מאושרת. חבל שהיה קצר אבל נהניתי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! עכשיו ייקח לי שעתיים להרדם אבל לא נורא! תשרשרו גם חוויות! אוהבת אתכם מאוד מאוד מאוד יקרים שלי!!!!! שלכם!

1Reebok

New member
אזזז, ההופעה ../images/Emo11.gif

היתה סבבה דווקא
קצרה, והסאונד היה... זבל. לגמרי
בקושי שמעו את הקלידים, ובלבדוק לך ת'מנוע גיא עדיין היה על ליווי ואיתי על Lead. השירים החדשים היו חמודים, קצת קצת מתחת לרמה של הישנים, חוץ מאיזה אחד שהיה נורא נורא קצבי ומגניב לגמרי, וכמובן - הידעת האגדי. אני אסכם את ההופעה כ"מגניבה בטירוף", ואני מחר (היום באור השמש?) אשים תמונות, כדי להדגים כמה שהיה מגניב. לא הרבה תמונות. לא צילמתי הרבה. אני שונא לצלם בבארבי. שונא!!!!!!! גם הלהקה שאחרי עשתה קאבר רוק כסאח לשיר תנו לו צ'אנס. היה נחמד מאוד.

1Reebok

New member
והרגע נודע לי

שהייתי יכול להיות בהופעה שהיא גם יותר קרוב לבין וגם שהייתי נהנה בה יותר -_- טוב נו.

Bassיסט

New member
חח הצחקת אותי...

הצחקת אותי עכשיו עם הקטע של הקלידים בלבדוק לך תמנוע! חחח זה ידוע שמוסיקאים שמנגנים על כלי מסויים שמים לב בהופעות לכלי שלהם חחחח שמח לדעת שאני לא היחיד שמתבעס כשהכלי "שלו" בהופעות לא נשמע טוב כשאתה שומע את זה חחח

מאנגו

New member
ההופעה...

<ההודעה בשם מאיגו,מאי ודניאל <שמתעקשת שהיא ללי> יצאנו מהמונית ומי חכתה לנו בחוץ? יפעתינו!!!! נכנסנו...קנינו באושר כרטיסים... ו...חיכינו שההופעה תתחיל!!!!!!!!!!! ההופעה התחילה. כולנו נורא שמחנו והתרגשנו:) רון...מדהים כתמיד.....אילו אנרגיות!!! איתמר-אף פעם לא ראיתי הופעה שהוא השתתף בה <מאיגו> וגילינו שהוא מוכשר מאוד:) איתי-שר מדהים כתמיד
זיגו:חמוווווווווווד:):):) התאהבתי <ללי> גיא-מותקמותקמותק:):):)כל כך מוכשר!!!!!!!!! אם אתה קורא את זה-תמשיך לדבר שטויות
ואייל-הפגין כישרון רב <שני אחים...מעדן!> ההופעה עצמה הייתה מדהימה!! מנגו:לא הכרתי שני שירים-מדהימים!!! קרנבל היה קצת חסר לי...:( *סוגדת לשיר בעוד שבוע,למרות שאני מכירה אותו מלא זמן* החברה הייתה מעולה:p <תודה לדניאל מאי ואיתמר על כך שהם חמודים מאוד מאוד> <תודה לכם על כך שאתם חמודים מאוד:)> ללי <דניעל>: באסה גדולה מאוד מכך שלא ידעתי מילים של כמה וכמה שירים.. אך הבטחתי לעצמי לשנן וללמוד..! התאהבתי בלהקה...הם באמת מאוד מוכשרים ובסוף ההופעה הם השאירו טעם של עוד! הופעה מצוינת לטעמי.למרות שאורכה היה מאוד קצר (..) מאי:חררר פישששששש חרררר פיששששש ללי ומנגו: חיכינו להם שיצאו כדי שנוכל לדבר עימם... זיגו היה ממש חמוד!לאכול אותו! גיא מזיג חשב עצמו בן לאדן (בין התאומים) המבין יבין.:) רון היה ממש ממש נחמד אייל הפגין צניעות וידע רב בקטלוג פוקס בייבי :))) המבין יבין.:) סה"כ היה נחמד מאוד. אנחנו מאחלות להם באמת,מכל הלב,שיהיה להם בהצלחה עם האלבום החדש שעומד לצאת בקרוב (!) מקווים שיתווספו עוד מעריצים כי כל כך מגיע להם!הם כל כך משקיעים..כל כך מוכשרים... איתמר חבר(לא,איתמר קלידן)-את הפינה הזו אנחנו מקדישות לך!!! תודה שבאת:):):)היית נפלא ורכשת חברים חדשים והשכלה. שמחות שאתה מתלהב מהיותך יצר קטן ומרושע של גיא מזיג. מקוות שתקבל אותי ללהקה (חחח "הערה מנגואית טיפשית") וזהו להיום. אוהבות ומחכות לנסיך שיבוא על הסוס הלבן (חחח קרועות שרוטות פצועות אנושות גוססות בנשמה) ביי ביי לילה טוב מצוין לכולם שנו שנת עקומים...(כי כואבות לכם הרגליים, הייתם בהופעה ועמדתם שעתיים.) נ.ב בסוף ההופעה ישבנו על הדשא שליד הבארבי,ופתאום הממטרות התחילו.צחוקים. בימצה החאים.

1Reebok

New member
../images/Emo129.gifהנעליים של עידו

טוב, אני מודיע רשמית, זאת הפעם האחרונה שאני מצלם בבארבי -_-

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפלטת מטוגנים!!! ...שהוכיחה לי בפעם המליון עד כמה אשכנזיה אני. -_-

1Reebok

New member
אגב, הירך הפורנוגרפי משמאל

הוא של ירדן. והפלטה הוכיחה כמה שאני לא אשכנזי.

למעלה