תרמוס רישמי של E3
T The Human Torch New member 27/6/05 #44 זה אמייזינג ספיידרמן עם... ההופעה הראשונה של הפאנישר או שאני טועה? זה ריפרינט או מקורי?
S Scum Bunny New member 29/6/05 #58 Reprint לדעתי מהחוברות שמגיעות עם הדמויות מסדרת Marvel Legends אם אני לא טועה.
T The Vampire Kain New member 26/6/05 #13 ../images/Emo45.gif אוסף איכותי ומרשים! קצת ביקורת בונה - התצוגה עושה עוול ליופי של האוסף... הייתי מציג אותם רחוקים יותר אחד מהשני...
../images/Emo45.gif אוסף איכותי ומרשים! קצת ביקורת בונה - התצוגה עושה עוול ליופי של האוסף... הייתי מציג אותם רחוקים יותר אחד מהשני...
ר רעות שטיינברג New member 27/6/05 #55 ../images/Emo51.gif קיין מותק../images/Emo140.gif אני גם חושבת שאתה צודק אבל הבעיה היא שהחדר שלי יחסית קטן ואני מנסה לחסוך מקום כמה שיותר.
../images/Emo51.gif קיין מותק../images/Emo140.gif אני גם חושבת שאתה צודק אבל הבעיה היא שהחדר שלי יחסית קטן ואני מנסה לחסוך מקום כמה שיותר.
T The Human Torch New member 26/6/05 #22 ואוו, איפה אני יכול להשיג... את הפוסטר של אמיר פיי גוטמן? D: אוסף מרשים ביותר.
S SoulColector New member 26/6/05 #23 אני לא מצליח לזהות מישהו בתמונה 3 יש מישהו עם גלימה אדומה מצד ימן שלו יש דמות עם מעיל שחור ואקדח מי זה? ארנדול שוונצינגר? עם כן מאיזה סרט? האא כן מאוד האבתי את דנטה
אני לא מצליח לזהות מישהו בתמונה 3 יש מישהו עם גלימה אדומה מצד ימן שלו יש דמות עם מעיל שחור ואקדח מי זה? ארנדול שוונצינגר? עם כן מאיזה סרט? האא כן מאוד האבתי את דנטה
T The Human Torch New member 26/6/05 #24 בתור מה אתה שואל אותי? תשרשר במקום הנכון, חבוב. בכל מקרה, זה מארב מסין סיטי. איך אפשר לא לזהות אותו?
S SoulColector New member 26/6/05 #27 רואה אבל ידעתה!!! חחח זה הייה בטעות אממ פשוט לא זיהיתי הייתי סגור שזה מקס פין הגירסה של שונצינגר
ר רעות שטיינברג New member 27/6/05 #56 תודה מותק../images/Emo140.gif והדבר העיקרי שאני אוהבת הכי הרבה בחיים זה את אמיר פיי גוטמן .אפשר להבחין בזה לפי החתימה שלי וגם בפרטים בכרטיס האישי שלי
תודה מותק../images/Emo140.gif והדבר העיקרי שאני אוהבת הכי הרבה בחיים זה את אמיר פיי גוטמן .אפשר להבחין בזה לפי החתימה שלי וגם בפרטים בכרטיס האישי שלי