חברה...

who is this

New member
חברה...

איך היה בתל חי? נהניתם? ספרו חוויות, ואם למישהו יש אז תוסיפו תמונות..

אז איך היה בתל חי?!

היה נחמד. אני יחסית חדשה בבית"ר וזו הפעם הראשונה יצאתי במסגרת בית"ר. היה נחמד. הליכה יותר מידיי ארוכה. הטקס היה מכובד מאוד. הבנות שרו יפה חחח היה ברור שהם טעו וממעו"ז בית שמש היה צריך לזכות

MS6

New member
היה נחמד...

הטקס השנה היה מאוד מושקע... אני נהנתי. בכל אופן מזל טוב למעו"ז פתח תקווה על הגביע החדש שלהם, שמחתי גם לראות שמעו"זים חדשים חזרו הביתה עם תעודות.. גנים, ברקן... יפה יפה.

ואני זכיתי לראות את משה!

משה.. אתה לא קיפודדדדדד היה כיף
בשנה הבאה, תראו שהרצליה תזכה בגביע!

ReUtOoS

New member
היה מעולהה..

אנשים היה ממש כיף... פעם ראשונה שלי אבל בטוח לא אחרונה... היה מצויין..ההליכה טקס האנשים הכל!!! הנחתי את הטקס:))

gdog

New member
היה נחמד...באמת שכן...

חוץ מהקטע שלא זכינו בכלום...והשקענו את הנשמה שלנו בשבוע וחצי האחרונים בבית"ר!!!!!!!!!!!
אבל פסדר..נחיה...ואנחנו בתור מעו"ז נעלה נשים את זה מאחורינו..כי עבר נשאר בעבר...אבל אל תאשימו אותי אם יש אחרי זה ביצים על האוטו של נועם
סתם..דוגרי היה באמת כיף,פ"ת הגיעו בהמוניהם והגיע להם לזכות....נחמד נחמד להם... אבל אבל אבל...הרצליה..משתתף בצערכם..(באמת עכשיו!) על זה שלא יצאו לכם חניכים...והייתם צריכים להוציא את ירון עולמי במקומם. good day 2 you all G-dog!!!

R o t e m O p

New member
מעו"ז נעלה...אהבתי... :)

ובהקשר לזה שלא זכינו בכלום. כמו שאמרתי לחניכים הממורמרים שלי אחר כך : - היה לך כיף ? "כן" - נהנית ? "כן" - הפסדת בית ספר ? "כן" אז אני לא יודעת למה אתה בוכה, כי לי נראה שזכית.
אני בכל מקרה, נהנתי. וגם חזרתי קצת צרודה...מה שלא קורה...האמ...אף פעם. ובכלל מגיע ח"ח ענק לתנועה הקטנה שלנו. תל-חי השנה היה ממש איכותי. צעדה כיפית וטקס מכובד (יש לי רק בקשה אחת קטנה - שמישהו יתפוס את מעו"ז שקד ויספר להם שעוזי לנדאו הוא לא חבר שלהם). פורים שמח לכולם !

who is this

New member
הנה מעו"ז שקד

אנחנו הבענו את הערכתנו לעוזי לנדאו, ולא שום דבר אחר.. וחוץ מזה זה היו שני אנשים סך הכל ששרו...

Gafsou

New member
היה ממש מצוין...

אני מקווה שכולם נהנו כמו שאני נהנתי. הצעדה הייתה באמת צעדה לא כמו לפני שנה ולפני שנתיים. היה טקס ממש יפה וטוב שהביאו את עוזי לנדאו לנאום. היה ממש מצוין וכל הכבוד שהתנועה עושה למען גוש קטיף!!! יהונתן גפסו, נצרת עילית

RaSTA La Vista

New member
אוף... באסה שלא באתי.

היה יכול להיות מה זה כיף. אני מתגעגע לאנשי הבית"ר שלי. דניאל: 1. אחלה תמונות 2. צור עימי קשר וכל מי שרוצה מבית"ר ICQ# 173566326 Gafsou, הציטוט שלך בחתימה זה של אליקים העצני, נכון?

S v e t k A

New member
היה ממש נחמד ../images/Emo9.gif

חוצמזה שאין לי קול... ואנחנו זכינו ואנחנו זכינו (אז מה אם זה רק מקום שני
)
ולמי שלא מכיר...אור מעו"ז ברקן

למעלה