חבר'ה

foofoo77

New member
חבר'ה

שרית חדד גם ברומניה . ידיד טוב שלי נוסע במונית בתוך בוקרשט הנהג שם לו דיסק של שרית חדד , לא למות?

חן חמי

New member
טוב מאוד !

מהמם! גם בתאילנד שמעתי..
ויפן וסין..
זה טוב אני גאה בההה

חחח ותכף גם בברזיל!!!../images/Emo163.gif

למרות שבטוח שמעו עליה שם! אבל עוד מעט ישמעו עליה והרבה

../images/Emo26.gif

בתחילת השנה היה לי טיול לשבת בצפון ושטיילנו נתקלנו ב3 ברזילאיות משו אורגינאל היישר מברזיל
..קיצר הם ראו על התיק שלי כמה שרית חדד אז הם אמרו "יאוו אנחנו מתות עליההה"..חחח קיצר-עדות חיה לזה ששרית כבר כבשה את אירופה..בקרוב את שאר העולם הלא מעודכן
=אין עליה=

rhilf

New member
כבר שמעו

בעיר שלי אנשים כבר שמעו את שרית חדד

חחח הרגת אותי חן.. ../images/Emo6.gif

כפרה על שרית
אפילו באוסטרליה (הצד השני של העולם) אוהבים אותה
יש לי הוכחה- קרובים שלי.. חיחיחי

Child Of Love

New member
חחחחחחחח כפרה על קוקייייייי

גם בספרד ומקסיקו מכירים ושומעים אותה... אפילו בקניה.... קרוב משפחה שלי היה בקניה ושמע אותה מכל מיני מקומות... פאבים מכוניות וכו'... גם אנשים שם שרים את השירים שלה.... מצחיק לשמוע קנייתי שר שרית, נכון? אחי היה בתאילנד ושמע גם מכמה מקומות את שריתווווושקה.... ואני כשהייתי בספרד לפתע פתאום שמעתי את קולה ה-מ-ד-ה-י-ם (בלי עין הרע... כמובן...
) אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה התרגשתי והתלהבתי כמו מטורפת...(טוב נו לא כמו.. זה ידוע אני מטורפת חחחחחח סתאאאם
) איזה מצחיק זה הא? שריתוש משתלטת על העולם (לטובה...) וכמו שחמי אמרה כמו פינקי והמוח חחחחחח אהבתי.... שריתוש החלום שלך לאט לאט מתחיל להתגשם... לאט לאט אנחנו מגלים שמכירים ושומעים אותה בכל מיני מקומות ברחבי העולם... כפרה עליה... שרית היא אשכרה כמו מכונה מגשימת חלומות... כל מה שאי פעם היא חלמה ורצתה היא הגיעה אליו... בלי עין הרע
... שרית מי ייתן ותמשיכי לחלום ולרצות.... כי אם לא תחלמי ותרצי לא תגיעי להישגים... שמעתי את זה פעם מבנאדם מאוד חכם.... ווואלה יש בזה משהו... קיצר שריתוש קוקי את מ-ד-ה-י-מ-ה הלוואי ונשמע עוד ועוד הפתעות כאלה (ובטוח שנשמע בעזרת ה'...
) אני גאה בך ותמיד הייתי ולנצח זה ישאר... אני כל כך בך גאה מתוקה.... צרפת, רומניה, ארה"ב, רוסיה, קנדה, מקסיקו, קניה, תאילנד, ספרד, שוויץ, קנדה, טורקיה, יוון, איטליה ואני בטוחה שיש עוד מקומות שמכירים אותך שאנחנו לא מודעים אליהם.... חמסה חמסה חמסה... בלי עין הרע... טפו טפו טפו... שתמשיכי להגשים... אמןןן... שרית... מדונה מאחורייך...
בריטני זהירות שרית מתקרבת אליך בצעדי ענק....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה על שרית איזה מדהימהההההההה......
שריתווווווש אני אוהבת אותך חיים שליייייי

Music4Life

New member
רעות י'חמודה....../images/Emo9.gif

מה המצב? מזה הסיכומים האלה שלך?! אמאל'ה !

Child Of Love

New member
חחחחחחח איזה מצחיקים אתםםםםם

לא התרגלתם לסיכומים שלי? אני רוב הזמן כותבת תגובות ארוכות... זה התחביב שלי חחחחחחחחח
אני תמיד כותבת הרבה אם זה במכתבים, במיילים, בפורום או בכל דבר אחר.... תמיד יש לי מה להגיד חחחחחחחחח אפ'חד לא מצליח לסתום לי את הפה...
כמו תוכי פחחחחחחחחח..... קיצר אתם הקורבן אכלתם אותה פחחחחחחחחחחח סתאאאאם
אני אוהבת אותכם.... שבוע מ-ה-מ-ם לכווווווולם...
שריתוווווווש אני אוהבת אותך חיים שלייייי

Music4Life

New member
משוגעת אתתתתתתתתתת ../images/Emo13.gif

"אני יודעת שכולם חושבים ש...אני קצת משוגעת" כמו שרית חחחחח
גם אנו אוהבים אותך כפרהל'ה
מקווה שהיה לך סופ"ש מקסים...

למעלה