הזכרון שלי מעופש ממש!
הנה מילות השיר, כפי שפרסמתי אותן עם תרגום לפני כמה חודשים לא בטוחה ב100% שהן מדויקות.. נסיתי שעות להבין את המילים Sit And Talk ----------------- It's A conflict זהו קונפליקט It's A bloody game זה משחק אכזרי (וגם עקוב מדם) People dying אנשים מתים what a shame איזה בושה All the time כל הזמן You feel the pain אתה מרגיש את הכאב Who's to blame מי אשם? All we've got to do is sit and talk *2 כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לשבת ולדבר Politicians wasting precious time פוליטיקאים מבזבזים זמן יקר people's lies not worth a die שקרים של אנשים לא שווים מוות don't you know it's a dirty game אתה לא יודע שזהו משחק מלוכלך? we've got to sit and talk אנחנו צריכים לשבת ולדבר All we've got to do is sit and talk *2 כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לשבת ולדבר People dying I feel the strain אנשים מתים, אני מרגיש את המתח Could'nt you see it's a bloody game לא יכלת לראות שזהו משחק אכזרי? let me see it here again תן לי לראות את זה שוב כאן we've got to sit and talk אנחנו צריכים לשבת ולדבר All we've got to do is sit and talk *2