חבר'ה, .......

oisdvib

New member
חבר'ה, .......

אני מניחה שאתם עדיין נחים. אז חזרנו מהניווט, הלכנו על ההרים ובתוך היער בין הדרדרים וגללים של פרות עד כאן זה לא נשמע כמו חויה. היה מאוד חם, למרות שהיתה רוח. היינו צריכים למצוא 10 נקודות שמסומנות במפה. וברור שהנקודות היו מוסתרות בטבע ע"י צמחיה. התייבשנו, והתבשלנו (אדומים כמו עגבניה) שמחים שאנחנו בבית אחרי מקלחת ונותנים לרגליים לנוח. מה אתם עשיתם היום ?

big mama 2

New member
היי אורנה'לה...אייזה יופי שנהניתם..

אנחנו בילינו בביית כי דרורי קצת מצונן.... ואמא שלו בילתה במטבח...אפיתי את עוגת הגזר של איילת... וכמובן שהיה מקום בתנור אז הכנתי גם את עוגת הפירורים הבחושה.... ופשטידת פטריות.... הכל למען העמותה החדשה שלנו.....עמותת "דקה בפה , לעולם בתחת..."

שיעבור לו מהררררררר הצינון למתוק

ואני רואה שלקחת ברצינות את העמותה

big mama 2

New member
נו בוודאי...את מצטרפת אליינו שושי ?

למרות שאת לא צריכה ???

בלבי

New member
בטח היא מצטרפת ... אנחנו צריכות

מורה רוחנית, לא ?!
יאללה שושי גייסתי אותך

בלבי

New member
יפה מאוד ביג מאמא ../images/Emo6.gif חחחחחח

מזל שהקמנו ת'עמותה בחיי... יש לנו עכשיו "תירוץ" רשמי להכנת ה"אוייבים" ... בשם העמותה !
מה לא נעשה למען מדינה, אה ?

big mama 2

New member
רעיון המופלא כולו שלך יקירתי...

וכמו שאת רואה יש לנו עוד מתפקדים.... וSHOS10 אפילו המציאה לנו סיסמא דגולה.... למקרה שלא ראית - שוקולד מנצח והתחת לעד צומח.....

בלבי

New member
ראיתי ראיתי .... כרגע. סיסמה גאונית

ואני...אני ממש בריגוש משיתוף הפעולה
יאללה בואי נשתה לחיים

big mama 2

New member
אאאאוווווךךךךךךךך

הרגת אותי....חייבת לרדת על משהו שוקולדי עכשיו....

ורד 34

New member
אני בין החברות הראשונות עם התחת שלי

ואתן מדברות על כאלו עוגות מה דעתכן על זה

בלבי

New member
אוי אוי אוי קשה קשה ...../images/Emo67.gif

וגם קצת גיוון
שלא תגידו "רק שוקולד יש לה בראש" (או בתחת
)

big mama 2

New member
אוי נו...התקבלת מידיית....

כל מי שנותנת לנו תמונות כאלו חייבת להיות חברה בעמותה...

effyba

New member
הי (זאת איילת אצל אפי)

ומה אנחנו עשינו : היינו עם הילדים בפינת חי בקיבוץ צרעה - הם מאוד נהנינו. וגולת הכותרת היתה צפיה מקרוב בחליבה - חויה מדהימה א נ י נהניתי. צהריים אכלנו באבו גוש (הקציצות והמרק שהכנתי ילוו אותי במהלך השבוע במקום
). היה טעים. אני את הפיתות החלפתי ב..מזלג. עכשיו אנחנו אצל אמא-סבתא שמחלימה מצינון ומאוד התגעגעה אלינו. שבוע טוב לכוולם.

למעלה