חברה!!

דוגרי, עומר..

אני לא מכירה אותך, והאמת שאני גם לא מכירה את הפורום. אבל בכל זאת - יש לי מה להגיד. דוגרי? אתה צודק. לא בנוגע לפורום, כי כמו שאמרתי - אני לא מכירה אותו, אלא בנוגע לכל השאר. אז אתה חכם, ואמרת דברים נכונים, אבל הרסת הכל עם כל הקטע של הכוסיות. ת'כלס, מה אכפת לך אם יש פה כוסיות או לא? זה לא שבאמת תדע אם הבנות פה כוסיות, גם אם הן ישימו תמונות "שלהן", כי מי אמר שהן באמת שלהן? אז זה דיי מטומטם, להגיע למקום, פורום, שאתה לא חושב שהוא נוסד למטרה טובה או לא רוצה להשתתף במה שאומרים בו ורק קוטל, ועוד רק כי יש פה כוסיות?! להזכירך - זה אינטרנט. גם אם מישי כוסית - פה היא לא. ותחשוב על זה. נראה לי יש לך שכל לעשות את זה...

booly16

New member
רק שתדע... אנחנו איתך :)

חוץ מהקטע של בנות ששם אנ'לא ממש מבין אותך... אתה כאילו מחפש מישהי "שאנטי" או מה?.... תזהר בדר"כ כל אלו שעירות ובלגן אתה יודע... P: ושמע גם אם זה פוררם שטויות... שים זין:) -->>

ma23ya

New member
בואנה בואנה

בואנה בואנה עומר דבר יפה!! למה מי אתה חושב שאתה שתדבר לרונית ככה! ושתגיד שהפורום חרא! זדיין מפה יאללה יאאלה אז אתה לא אוהב את הפורום זה לא אומר שהוא חרא! פחחחחח אידיוט

ma23ya

New member
טחחחחח איזה ערסית אני

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחח מאיה!

איזה מיסי את!!(את יודעת מי זאת בכלל?!) בכל מקרה..חחח איזה חמודה את!!

N E Z E K

New member
הורג. פשוט הורג.

כתה ה'?? מה אתה חש?? למה בן כמה אתה?? 50?? אני אישית בכיתה י'.... קורה.... אם אתה כ "כ זקן אז אני בטוחה שיש פורום לאנשים זקנים שאין להם חיים... בתפוז יש הכל...
חוצמזה, אל תשכח שהפורום חדש.. אז מנסים הכל.. אתה יודע... חכה קצת יקירי לפני הביקורת... הביקורת החריפה שלך עוד מוקדמת...

N E Z E K

New member
אתה יודע מה?? רוצה תמונה?? קח!!

חח...
דיי להיות כזה קשה... יהיה פנאן אחי..

the iron fairy1

New member
תשמע "כפרות.." הודעה עצבנית בטירוף

אתה כותב כמה שהפורום חרא.. כמה שהם חרא.. (הם..לא השירים..נכון?!) ! כמה שאנחנו מפגרים .. וואנבי שאנטים וכו'.. אבל בכל זאת אתה נשאר פה.. וכל פעם חוזר עם ההודעות הדפוקות שלך ! וחמוד.. אם לא שמת לב.. זה פורום *שוטי הנבואה!!!* .. אז אם אנשים פוגשים מישהו מהחברי הלהקה.. מן הסתם שהם יספרו על זה פה ולא בפורום תמיכה בילדים מטומטמים כמוך ! וגם מה לעשות ששוטי הנבואה היא לא כזאת להקה ממוסחרת שבכל יום יוצאת אליה כתבה שאנחנו יכולים לבוא ולדבר על זה פה.. אז אנחנו מדברים קצת על עצמנו.. ושמתי לב שאתה גם דואג תמיד שידעו גם אלייך... ואולי תפסיק לפרסם את זה שאתה יחצן לבומבומלה.. אתה לא מבין שזה לא קשור לשוטי הנבואה.. אתה יודע מילא אם הם היו מופיעים שם עוד הייתי מבינה.. אבל לא.. אתה פשוט לא מבין שמה שאתה עושה זה לא בסדר אתה חורג מהכללים אתה כותב בפורום שוטי הנבואה משהו שהוא לא קשור לשוטי הנבואה.. (אותך למשטרה..) ... כאילו מה אתה אדיוט?! וחמוד.. לפני שאתה מדבר פה על כוסיות .. אולי תעלה תמונה שלך.. הרי ככה זה תמיד המכוערים חסרי הביטחון באים באינטרנט מאחורי מסכות שאף אחד לא יודע איך הם נראים.. ומתחילים להתלהב לומר כמה שהם כוסונים וכו'.. יאא.. בטח אתה נכנס לצ'אטים כל היום וקורא לעצמך.. "הכוסון17".. בקיצור.. כפי שכולם אומרים לך.. לא נאה לך הפורום.. אתה באמת לא חייב להיכנס... אני חושבת שזה פורום אחלה.. וכל הכבוד ללי !!!!!!!! הבנת?

omer peleg

New member
כן, הבנתי, ואני שמח להגיד..

שיש כמה צדיקים בסדום מסתבר (תמיד רציתי להגיד את זה
) אז כניראה שיש לכם עמוד שידרה אחרי הכל. זה לא אומר שאני לא צודק, כי אני עומד מאחורי כל מילה שלי. אז כל עניין לגופו, פינגווין בהכחשה, לא חושב שיש לי מה להגיד לך צרטקוף הקטנה עשתה בשבילי עבודה מצוינת! צרטקוף הקטנה, את מתוקה, בואי בואי לאיסיקיו בולי, השגת חינם? קנה ממני לבומבמלה אחי, אני מוסיף חיוך עם כל כרטיס מאיה, ........ נזק, אני בי"ב the iron fairy1, בכל מקום שאני בו באינטרנט, הכינוי שלי הוא עומר פלג אני עומד מאחוריו ואני גאה בו, לא מתחזה למה שאני לא תנסי להיות מספיק חכמה כדי להבין שאם הייתי "מכוער חסר ביטחון מאחורי מסכה", כל השירשור הזה לא היה קיים כי לא הייתי יוצר אותו. אני מגבה כל מה שאני אומר, לא מאמינה? את מוזמנת לבדוק בעצמך nawa, חלש מצידך לא להכניס אותי לסיכום השבועי, הרי בשביל זה בכלל כתבתי הכל
קיצר, יאללה נו גלריית תמונות בשביל מה אנחנו פה מה הייתם עושים בלעדיי....

booly16

New member
בולי ותאומים השיגו חינם אחי... ;)

אבל יש מצב שאנחנו נהיה במקום אחר... :)

../images/Emo110.gif

נו נו שים תמונה אני מתה לראות אותך! אולי יצא לי איזה חתיך הורס מהפורום החרא הזה כי אני כל כך מושלמת שאני חייבת מישהו מהאנטרנט כי אנשים קשה לי למצוא לבד...אה ואני כל כך זקנה.. מאמי אתה גדול ממני כולה בשנה! אני בי' כי נשארתי שנה בגן הייתי צריכה להיות בי"א אני בת 16.5+:p ככה שאתה לא כזה מבוגר שאתה יכול לצחוק על זה שאנחנו קטנים או משו..

booly16

New member
נשארת גן? :)

חחחחח את מהמפגרים... ;))) להשאר כיתה פסדר... אבל להשאר גן?!?! מה את לא יודעת לבנות מגדל נכון??? :)

omer peleg

New member
חחחחחחח

אמנם התגובה להודעה של בולי, אבל אני מכוון את זה לפינגווין "מאמי", אל תהיי סתומה. קשה? אל תעני לי על הודעות, זה ממש מעצבן לא אכפת לי מה הגיל של כל אחד פה יש פה אגב מישהו מעל 20 אם אני לא טועה נכון? רמזתי קלות על זה שלפחות חצי מהאנשים שומעים שוטי הנבואה רק בגלל שהיום זה מאגניב. אולי לא שומעים אותם, אבל בגלל זה הם נחשפו להם ואל תתגונני כי ההודעה הקודמת שלך התבררה כשטויות, לא מתאים יודעת מה, לא שווה תגובה בכלל (את בעצם כן שווה תגובה, פשוט ה"לא שווה תגובה" זה חלק מהתגובה) יום טוב, באמת, מצוין

../images/Emo110.gifאה??

קודם כל..זה פורום- אם אתה לא רוצה שיענו לך אל תכתוב פה.. ולא..לא קשה לי לענות כניראה בגלל זה אני עונהP: ואם לא אכפת לך מהגיל למה קודם כל כך הדגשת את זה שאתה גדול פה מכולם.. ואני לא חושבת שזה מאגניב לשמוע אותם כל ה"מאגניבים" או ה"מקובלים" (מה זה כיתה ו' מלך ומלכת הכיתה??*) הם אלו ששומעים מזרחית או אנערף קיצר-פרחות, ערסים, "סטייליסטים" ומההההה לא הבנתי כלום- שווה תגובה אבל זה חלק מהתגובה אה?? טוב פשוט שים תמונה שלך למה אתה מחכה?

omer peleg

New member
אני בן 17, אפילו לא וחצי

איפה כתבתי שאני יותר גדול מכולם? וnawa, אם אתה בן 28, אל תשאל שאלות מטומטמות

nawa

New member
בהמשך לשאלות המטומטמות שלי...

א' - מי בדיוק קובע איך בן 28 צריך להתנהג ?? ב' - למה אני בכלל מגיב לך ?? ג' - שיהיה לך ולכולם המשך יום נפלא וקסום !!

למעלה